Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben yarın doktorumla konuşucam, ilk doğumum olacak ama sezaryen istiyorum dicem. Bakalım o ne tavsiye eder ya da gün verir mi. Tahminimce gün verse bile 15 Mayıs’tan önce vermez.
Açıkcası benimde ilk doğumum olacak bende sezaryen istiyorum ama istege bağlı olunca iki katı fiyat farkı oluyor oyüzden isteyemiyorum ctsi randevum var bakalım doktor ne dicek çatı muayeneside yapar büyük ihtimal

Haber verdim ilk mesajımda yazdım.
Sancım vs var mı diye sordu ve şimdilik dinlenmemi söyledi
endişe etse kontrole çağırırdı herhalde, bilemiyorum ben evhamlıyımdır, yani takipte kalın ama benim içim ultrasona girmeden rahat etmezdi herhalde

Her hastanede aynı mı acaba her hastane fiyat farkı koyar mı ki

Kizlar hastaneyle konusan var mi dogum yaptigimiz gun ilk saatler en azindan refakatci disinda esimizde yanimizda olamiycakmi

Yani ziyaretci gbi degilde ameliyattan sonra ilk yarim saat en azindan esim hic goremiycek bebegini o zmn cikana kadar
Normal doğum mu sezeryan mi olacaksın? Ben sezeryan olucam. Doğuma kimseyi almıyorlarmış. Gece yanında refakatçi 1 kişiye izin veriyorlar dedi doktorum.

Normal doğum mu sezeryan mi olacaksın? Ben sezeryan olucam. Doğuma kimseyi almıyorlarmış. Gece yanında refakatçi 1 kişiye izin veriyorlar dedi doktorum.
Sezeryan olucam refaktci 1 kisi ve degisim yok onu biliyorum esim kizima bakicak eger izin alabilirsek gorumcem gelicek yanima alamazsak da bir arkadasim ilk ciktigimda esimi gormek istiyorum herkes ister ama

Bu arada reflum beni mahvediyor. Gaviscon içip duruyorum ama o da fayda etmiyor artık

Sezeryan olucam refaktci 1 kisi ve degisim yok onu biliyorum esim kizima bakicak eger izin alabilirsek gorumcem gelicek yanima alamazsak da bir arkadasim ilk ciktigimda esimi gormek istiyorum herkes ister ama
Benim de kızıma annem bakacak. Esim yanimda kalacak. Esin kalsa yanında gorumcen kizina baksa olmaz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…