Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İyi geceler güzel anneler...sürekli takipteyim ama yazamıyorum...sonda konusunda 1 genel 2 spinal olmak üzere 3 sezeryan olmuş 4.sezeryanına hazırlanan biri olarak söyleyeyim sonda eğer siz uyuşmadan takılacaksa idrara sıkışık olursanız hiç acı hissetmezsiniz

Tekrar merhaba hanımlar. Ailesi şehir dışında olup izin ile gelecek olanlara sorum var. Aslında gelmesinler diye düşündük ama eşimle konuşunca anneme ihtiyacım olacağına karar verdim. 1. Sorum, benim doktorumdan nasıl bir rapor alıp aileme göndermem gerekiyor? 2. Ailem başvuruyu e devletten mı yapacak yoksa valiliğe mi gidip yapacak? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Sagol cnm bilgi icinyaz arada bekleriz

Cnm 32 hafta raporu almistim babam sade onu goturdu.calismiyorsanda dr dan yazi iste veriyorlar yazi isleri kismindan alabilrisin dediler. o yaziyla gidip valilikten basvuru yapsin daha iyi olur.intetnetten cok memur gorse daha etkili bence

Hiçbir şey gelmedi sadece oldukça hafif sancı oluyor bazen o da geçiyor
sanci duzenli degilse daha var canim ozaman. Insallah izin alir annenler.birde gittigin de izin icin kimsesi yok.yaninda.refaktci.olacaklarini soylesin izin verirler buyuk ihtimal.sen.hangi sehirdeydin annenler.hangi sehirde

ayy korktum ameliyattan önce direttik taktırmadık diyelim, çıkartırlarken de acır herhalde
cikartirken ben aci hissetmedim.
Dr. cikardi.
Cunku ben dedim ki (dr. odaya kontrole gelmisti) benim canimi cok yaktilar takarken simdi cikarirkende canim yanacak falan dedim.
Zaten yeterince agrim var dedim.
Hic korkma kasma acimayacak dedi yavas yavas cikardi.
Takarken resmen hart diye soktular ya.
Ben aci hissetmedim.
isinin ehli olmaklada alakali olabilir.
mesela elle muayinede de dr. yaptiginda okadar hissetmemistim ama hemsireler yaparken yine mi diyordum.

Bence yontemini ve senin rahat olabilecegin pozisyonu biliyorlar.

Burda acidi diyoruz falan ya su da olabilir.
Bize daha tecrubesiz olanlar denk gelmis olabilir.
Biz kasinca hemsirede rahat olmamis olabilir.
Belki acitmadan takanda vardir.
Misal igne vurunuyoruz gercekden bazisi hic acitmiyor eli hafif deriz ya bazisi acitiyor morartiyor kolumuzu.

Bende suandan dusunuyorum belki bu sefer acimayacak bilmiyorum.
Ama ozaman acidigindan hep aklimda aciyacak olarak kaldi

Besigimiz geldi.
Dun kardesimle esim kurdular.
Aiyy bi tatlis oldu bi seker oldu.
Bi hevesle kurduk.
Cibinligini falan serince Esim diyo ki besik gelin oldu gidiyor

Y.odasinda yerini aldi.
Surekli eksik kaldimi diye kontrol ediyorum arabamizi almadik acele etmicem demistim zaten alip pisman olmak istemiyorum.
Bu gidisle pek bir yeree cikamaycgimiz icin dursun az daha.

Bir uykusuz daha Son günlerde daha çok uyanır oldum sabaha karşı. Kıpır kıpır durmuyor. Bugün kontrol var büyük ihtimal gün alıcaz benimde sezeryan olcak muhtemelen. Heyecanlıyım Bende bi yandan bian önce doğsunda rahatlıyım diyorum cok ağrılarım oluyor bi yandan da korkuyorum

Aynen bu gidişle direkt baston puset alsak yetecek

gule gule kullansin kuzucukesine guldum ama gelin olmus beşik
yok canim az daha dursunlar acele etmesinler daha ev islerim duruyor
Günaydın annislerr herkes birseyden korkuyor sanırım grupta şuan
Aynn cnm korkusuz kimsemiz yok normal olsa cesaretim iyi ama sezeryan korkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…