Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Tüp bebek bu henız7 haftalığız ilk annelik duygusu rabbim isteyen herkeze nasıp etsin insallah hayırlısını saglıklısını

Bilgisi olan yokmu kizlar

Kızlar emzirmek ve süt üzerine fikir paylaşımında bulunalım mı?
meme ucum hic olmadigindan ilk bebiste hep sağıp verdim, sadece 4 ay anne sütü verebildim, çünkü sağmaktan mi baska birşeyden mi bilmiorun bir süre sonra sütüm azaldi maalesef..
ben uzundur bir damlayi araştırıyorum, nihayet sipariş verdim..
umarım bu sefer süt fışkırır
sizde neler süt artırdı ?
ben humana still tea epey kullanmistim ilk dogumumda, artmıştı ama öyle mucizevi deildi..

Kizlar hepinize hayirli geceler.ins sagsaglim kucaginiza alin yavrularinizi..bnde 2018 mayis annesiyim.soyle bi göz gezdirdimde yazdiklariniza duygulandim...Rabbim istyen bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu.amin...
amin cnm.allah size bagislasin yavrunuzu ❤
Bilgisi olan yokmu kizlar
cnm kasiklarda agrim oluyor ama vajinadan.olmadı üsutmus falan olabilirmisin.
Insallah fayda gorursun cnm.gogus ucu kullandinmi.peki

amin cnm.allah size bagislasin yavrunuzu ❤
cnm kasiklarda agrim oluyor ama vajinadan.olmadı üsutmus falan olabilirmisin.

Usutme gibi degilde genital bölgeye zonklama gibi geliyor bebek kafasini itiyor asagidogru sanki

Bazen kendini geriyor icimde o zaman vajina kisminda agirlik oluyor ama geciyor dogum sancisi icin genelde belden vurup karin altinda toplanan duzenli sancilarin olmasi gerekir.

Kızlar bu sorunun cevabını bende merak ediyorum aynı şey benim içinde geçerli bazen normal doğum başlayacakmış gibi oluyorum cuma doktora gidecwğim inşallah
Seninle ayni sayiliriz cnm gun olarak. artik 37 den sonra herseye hazirlikli olmak lazim.benim.bu ara makatta ve vajinada doluluk hissi var

Bazen kendini geriyor icimde o zaman vajina kisminda agirlik oluyor ama geciyor dogum sancisi icin genelde belden vurup karin altinda toplanan duzenli sancilarin olmasi gerekir.
Bu aralar tamamen değişti hareketleri farklı ağrılar hissediyorum şu bir kaç gündür sağ tarafımda toplanıyor vajinamda müthiş bir ağrı hissediyorum

Bu aralar tamamen değişti hareketleri farklı ağrılar hissediyorum şu bir kaç gündür sağ tarafımda toplanıyor vajinamda müthiş bir ağrı hissediyorum
Seninki dondumu benimki donmedi daha.donduyse kanala giriyordur artik

Hurma, su, kuymak(mıhlama) , bulgurlu hersey ozellikle cig kofte mercimek koftesi gibi(gaz yaparsa diye kimyon ve rezene cayı icilebilir) uyku ve en az 2 lt su bunlar bebegin ihtiyacı kadarını fazlasıyla karsılıyor.

Hurma, su, kuymak(mıhlama) , bulgurlu hersey ozellikle cig kofte mercimek koftesi gibi(gaz yaparsa diye kimyon ve rezene cayı icilebilir) uyku ve en az 2 lt su bunlar bebegin ihtiyacı kadarını fazlasıyla karsılıyor.
Evet ek olarak petibor biskuvi de bende yapiyor du ne hikmetse

Seninki dondumu benimki donmedi daha.donduyse kanala giriyordur artik
Evet evet 2hafta önce gittiğimde başı aşşağıdaydı dönmüştü ama böyle şikayetlerim yoktu cuma gittiğimde soracağım bu hafta ciddi anlamda vajinadaki baskıyla ve bir yere toplanMasıyla çok sıkıntı yaşadım ağrılar genellikle gece oluyor gündüzde olsa şimdiye giderdim

Ozaman kanala indigi icin oluyor agrin cnm gene dr sorarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…