Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
amin cnm.allah size bagislasin yavrunuzu ❤
cnm kasiklarda agrim oluyor ama vajinadan.olmadı üsutmus falan olabilirmisin.

Insallah fayda gorursun cnm.gogus ucu kullandinmi.peki

kullandım canım avent marka ama çok zor onla emzirmek, tam cocuk kavriyo kayiyo icindeki sut akiyo bosa gidio falan
baya ugrasmistim o zamanlar..simdi planim meme ucunu manuel pompa ile cikarip tuturmaya calisicam , baktim tutmuyo gidebildigi yere kdr sağıp vermek istiyorum..
psikolojimi şimdiden sağıp vermeye hazirlarsam bu sefer sütüm de azalmaz belki

Bilgisi olan yokmu kizlar
Ben diğerlerinden hiç bir ağrı sancı hissetmemiştim. Çok rahattı hamilelikleri, zaten sezeryan olma sebebim de bu idi rahmin kasılmasını engelleyecek sebepler olması. Ama bu hamilelğimde hem bebk baş geliş olduğu için ve rahimdeki o sıkıntının geçmesinden dolayı baya sancı hissettim. Bende de gece tuvalete kalktığımda vajinamda çok ağrı oluyor hatta çok afedersin taharetlenirken de çok ağrı oluyor. Ben kanala gidiyordur diye tahmin ediyorum. Yarın benim kontrolüm var doktora sormayı düşünüyorum.

Benim kontrolume var biraz daha sorunca sebebini bana da haber verir misin

Ilk gebeligimde bnmkide tersti kaburgada baski disinda hic agri sanci hissetmiyirdum simdi ikinci gebeligimde donmus bebek rahimde batma cati agrisi kaburgada agri hepsi var masallh hele sirt agrisi nefesim kesiliyor ara ara

bakalım cuma belli olur cnım gerçi 23 nisanı birleştirirlerse çarşamba giderim haber ederim
tamam bekliyoruz guzel haberlerle gel cnm
insallah cok cok emer annesi dedigin gibi pompaylada cekersin o sekildede verirsin bir sekilde bebek alsin anne sutunude en azindan 6 ay bile emse cok faydali.sagar biberonla verirsin bizim gelinde bebegi 3 aylikken calisti hep.sagdi verdi 1 yil emzirdi cnm .
guzel haberlerini bwkliyiruz cnm dr dan gelincr yaz bize.bencede kanala giriyordur bende yok öyle vajinada agri sade gerindimi agri oluyor
Günaydın herkese
Gunaydin cnm

Kızlar benim bebek çok sertleşiyor toplanıyor. Hafta sonu sordum doktora normal dedi.Ama dün gece ilk kez sertleştiği yerde karnımda çok sancı oldu halen de devam ediyor .Hiç böyle olmamıştı . Niye acaba böyle bişey yaşayan var mı

Canim oblar braxton hicks kasilmalari yani hazirlama sancilari ve kasilmalari bende her dk oluyor cok nornal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…