Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar bisey sorucam bu 3.dogumum olucak diger 2 dogumda kendi sancim olnadi ne denediysem hurma egzersiz vs me yapsamda kendi sancimi tetiklesem suni.almak istemiyorum bu sefer

Toplanma bende hep oluyor cnm ama sanci cikmadi bende.

Kizlar bisey sorucam bu 3.dogumum olucak diger 2 dogumda kendi sancim olnadi ne denediysem hurma egzersiz vs me yapsamda kendi sancimi tetiklesem suni.almak istemiyorum bu sefer
valla cnm benim ilkinde sancim kendi geldi .ikincide sanci aldim belli olmuyorki kimi merdiven in cik diyor.ama kismet bu isler
Gunaydin cnm gorus gunundemek.guzel haberlerle gel seninkidemi donmedi

@6erym
Keske cnm ama belli olmuyor surec nasil isliyor sendr nisan sanci su gibimi oldu

@6erym
Keske cnm ama belli olmuyor surec nasil isliyor sendr nisan sanci su gibimi oldu
1. Kizimda 38+3 te suyum geldi hastaneye yattim 1 2 saat sancim gelsin diye beklediler gelmeyincw suni verildi tam 8 saat sonra dogurdum 2.kizim 40 haftafa hala dogmamisti acilma nisan su yoktu suni verildi 5 saat sonra dogurdum bunda guya riskli gebelikti tek arter tek ven cunku 36 yi bulmaz dedi doktor surekli uat dedi ama yatmadim bisey de olmadi yani nisan sanci falan olmuyor maalesef

O.zman vakti var daha suni.sanci sureci hizlandiriyor aslinda ondan veriyorlar.insallah bu sefer allah gonlune gore versin cnm

Ins canmmmm senin fıstık ne yapio sezaryen olucaktin degilmi gün aldinmi
Bende haftaya pazartesi gideceğim donemediyse sezeryan gunu alacagim.bakalim esim 5.mayis diyor.ama dr ne der bilmiyorum hayirli vakit olsun.tabi bu ara sancim.vs olursa gene alinir.

Bende haftaya pazartesi gideceğim donemediyse sezeryan gunu alacagim.bakalim esim 5.mayis diyor.ama dr ne der bilmiyorum hayirli vakit olsun.tabi bu ara sancim.vs olursa gene alinir.
Bence okadar gec gitme ben 38+5 te dogum yapmistim hemde hic bir belirtim yoktu uyudum iki saat sonra sancim basladi hemen dogurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…