Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba bizde doktordan geldik 2.500 gr olmuşuz .. suyu iyiymiş kanala girmiş normal doğuma uygunsun dedi , mayıs 20 den sonra bi aksilik olmazsa doğum için bekleyeceğiz dedi .. 3.300 , 3.400 gr. Gibi doğabilir dedi .. şimdilik hersey yolunda bakalım.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Selam herkese, ben de geldim doktordan 37+4 bugün haftasıyla uyumlu dedi 24 Nisan cuma saat 12.00-12.30 gibi inşallah sezeryana gireceğim o gün 38+1 olmuş olacak. Kilosu 3140 gr olmuş.Nst de hiç sancııkmadı nerdeyse ama gece beni hiç uyutmadı karnım sertti hep ve çok sancım vardı. Galiba gün içinde yorulduğum için gece öyle oluyor çünkü nst de pamuk gibiydi hanfendi tekmelemedi bile
Dr rahim doğuma hazırlandığı için o ağrıların çok normal olduğunu söyledi. Başı aşağıda olduğundan vajinada sızı hissedersin dedi.Ama açıklık var mı diye bakmadı, sezeryan olacağı için kurcalamanın manası da yoktu zaten

bende de oluyor aynısı. İğne gibi bıçak saplıyorlarmış gibi bir his. Rahim açılmaya hazırlanıyormuş böyle böyle. Normalmiş yani. Ama can yakıyor tabii hoplatıyor anlık
Evet evet anlik oluyor uzun sürmüyor umarim aciliyordur 3.ye hamile olanlarin dogumu hemen oluyor diyorlar

Evet o vajina sizisi bende de oluyor bas asagi duruyor benimki de demek ki ondanmis umarim acilma oluyordur

İnşallah kolay geçer doğumun canım
benim daha ilk olacak
allah yardimcin olsun ilk.dogum zor diyen cok oluyor ama kulak asma benim ilk dogumum suni verildigi andan itibaren tam 8 saat aonra dogdu ilk 6 saat saatte 1 cm acildim 6 saatten sonra bir anda 10 cm tam aciklikla dogumhanede buldum kendimi 2.ikinmamda dogdu doktorlar bile inanamadi senin daha cok saatin var diyorlardi:)) ama 15 gun oncesinden hurma yemeye baslamistim

Merhabalar ben bugün itibariyle 32+0 hastalığım Dr gittim çalışabilir raporu aldım ki daha önceden müdürede sordum alabilirsin demişti. Ama bugün Dr çalışmıyor alman lazım sonradan sıkıntı yaşayabilirsin dedi bende yazın okul olursa diye çalışabilir aldım. Aranızda öğretmen olup çalışabilir raporu alıp sıkıntı yaşayan oldu mu acaba

Bence okadar gec gitme ben 38+5 te dogum yapmistim hemde hic bir belirtim yoktu uyudum iki saat sonra sancim basladi hemen dogurdum
Bende iste.38 de gidip gun alacagim belki dicek ertesi gun gel dicek dr artik.ne derse cnm

Sende nisan annesi mi oluyorsun kuzum.hayirlinolsun az kalmis 24 nisana ne varki masallah kilosu iyi

Niye sıkinti olsun cnm burda ogretmen olup.calisir alan cok oldu.gene onlar sana yazar

Toplanma bende hep oluyor cnm ama sanci cikmadi bende.
Benim de dün ilk kez oldu cnm.Cumartesi nts de bi tane sancı çıkmış ondan da bişey olmaz dedi doktor.Daha bir ayım var belim falan da ağırmiyor doğum belirtisi değildir heralde

Kizlar bisey sorucam bu 3.dogumum olucak diger 2 dogumda kendi sancim olnadi ne denediysem hurma egzersiz vs me yapsamda kendi sancimi tetiklesem suni.almak istemiyorum bu sefer
Bende sunni sancidan korkuyorum insaAllah gerek.kalmaz bol yürüyüş merdiven inip çıkma diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…