Benim de dün ilk kez oldu cnm.Cumartesi nts de bi tane sancı çıkmış ondan da bişey olmaz dedi doktor.Daha bir ayım var belim falan da ağırmiyor doğum belirtisi değildir heralde
Ogullarim hep asagidaydi cnm bu kiz cok yukarda diyorum yolunu sasirmis agzimdan cikcako yuzden 39.u bulacak gibi geliyor.dige rleinde simdiye sanci cikiyordu bu bir alem o yuzden cok yorum yapamiyorum.
Bende diğerlerinde aldım..birinde hiç sancim yoktu 41 hafta bitiminde 9 saat ..diğerinde hafif sancim vardı ama.yeterli değildi diye verdi bakalim nasip cnm
Bende diğerlerinde aldım..birinde hiç sancim yoktu 41 hafta bitiminde 9 saat ..diğerinde hafif sancim vardı ama.yeterli değildi diye verdi bakalim nasip cnm
Merhaba bizde doktordan geldik ☺ 2.500 gr olmuşuz .. suyu iyiymiş kanala girmiş normal doğuma uygunsun dedi , mayıs 20 den sonra bi aksilik olmazsa doğum için bekleyeceğiz dedi .. 3.300 , 3.400 gr. Gibi doğabilir dedi .. şimdilik hersey yolunda bakalım.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ben ilk baştan beri Nisanda doğum olur diye düşünüyordum hep, sezeryan olacağı için öyle de olacak inşallah.
4 gün kaldı işte dün gece zaten iyice stres yaptım acaba bugün alır mı diye. Uyuyamadım doğru düzgün sancı da vardı zaten. İnşallah perşembeye kadar dün geceki gibi olmaz geceler yoksa hiç çekilmez geceler
İnşallah ultrasondaki gibi çıkar da azıcık ele avuca gelir. Kızım 3150 doğmuştu rahat tutuluyordu, oğlum 2750 doğmuştu kedi yavrusu gibiydi
Ogullarim hep asagidaydi cnm bu kiz cok yukarda diyorum yolunu sasirmis agzimdan cikcako yuzden 39.u bulacak gibi geliyor.dige rleinde simdiye sanci cikiyordu bu bir alem o yuzden cok yorum yapamiyorum.
Merhabalar ben bugün itibariyle 32+0 hastalığım Dr gittim çalışabilir raporu aldım ki daha önceden müdürede sordum alabilirsin demişti. Ama bugün Dr çalışmıyor alman lazım sonradan sıkıntı yaşayabilirsin dedi bende yazın okul olursa diye çalışabilir aldım. Aranızda öğretmen olup çalışabilir raporu alıp sıkıntı yaşayan oldu mu acaba
Tam.tersi merdiven in cik ki acilman olsun oturursan doğumun zorlasir ben oturmadigim halde doguramadjm 2.cocugumu 40 ta dogdu auni sancinin normalden farki.yok aslinda ama benim derdim sancinin bir kismini evde gecirmek yoksa suni sanci dogal sanci farketmez hatta suni.ile daha cabuk oluyor
Tam.tersi merdiven in cik ki acilman olsun oturursan doğumun zorlasir ben oturmadigim halde doguramadjm 2.cocugumu 40 ta dogdu auni sancinin normalden farki.yok aslinda ama benim derdim sancinin bir kismini evde gecirmek yoksa suni sanci dogal sanci farketmez hatta suni.ile daha cabuk oluyor
Benimde ilk doğumum suni ile oldu yatış yaptğımızda hiç sancım yoktu 2cm açılma vardı sadece suni verildikten 3 saat sonra doğum gerçekleşti kolay olmuştu , buda öyle olur insallah
Benimde ilk doğumumda bel ağrısı ile başlamıştı 2 gün bel ağrısı çektim durmaksızın kendimi ortadan 2ye katlayasım geliyordu otursam fayda yok yatsam fayda yoktu ara ara geçiyordu sonra şiddetli bel ağrısı oluyordu 3.gün doğurdum
Benimde ilk doğumumda bel ağrısı ile başlamıştı 2 gün bel ağrısı çektim durmaksızın kendimi ortadan 2ye katlayasım geliyordu otursam fayda yok yatsam fayda yoktu ara ara geçiyordu sonra şiddetli bel ağrısı oluyordu 3.gün doğurdum