İş filan yaptın mı ayakta kaldıysan ondan da oluyor olabilir .. ben temizlik yapmıştım ondan oldu bel ağrısı sanıyordum ilk gün bekledim ertesi gün nişan kanamam oldu kontrole gitmiştim ama sancı yoktu o an nstde de çıkmadı sancı ertesi gün suni ile yapmıştım doğumu ..
İş filan yaptın mı ayakta kaldıysan ondan da oluyor olabilir .. ben temizlik yapmıştım ondan oldu bel ağrısı sanıyordum ilk gün bekledim ertesi gün nişan kanamam oldu kontrole gitmiştim ama sancı yoktu o an nstde de çıkmadı sancı ertesi gün suni ile yapmıştım doğumu ..
Merhaba bizde doktordan geldik ☺ 2.500 gr olmuşuz .. suyu iyiymiş kanala girmiş normal doğuma uygunsun dedi , mayıs 20 den sonra bi aksilik olmazsa doğum için bekleyeceğiz dedi .. 3.300 , 3.400 gr. Gibi doğabilir dedi .. şimdilik hersey yolunda bakalım.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Ben ilk baştan beri Nisanda doğum olur diye düşünüyordum hep, sezeryan olacağı için öyle de olacak inşallah.
4 gün kaldı işte dün gece zaten iyice stres yaptım acaba bugün alır mı diye. Uyuyamadım doğru düzgün sancı da vardı zaten. İnşallah perşembeye kadar dün geceki gibi olmaz geceler yoksa hiç çekilmez geceler
İnşallah ultrasondaki gibi çıkar da azıcık ele avuca gelir. Kızım 3150 doğmuştu rahat tutuluyordu, oğlum 2750 doğmuştu kedi yavrusu gibiydi
Once mudur yardimcisina sordum, calisabilir raporunu doktor verirse biz kabul ederiz dedi. Zaten idari izinliyiz ama yine de gorev veriyorlar. Canli ders, canli hizmetici egitim gibi
Kızlar bebisim tam 3 kilo olmuş çatı muayenesi yapilmicakti ama sancim çok çok yüksek cıktı doktorum da muayene yapicam açılma varsa doğurursun bugün dedi bende yok doguramam dedim muayenemde çatı açılmamış ama yumuşama olmuş çok ve kanala inmiş çok yakın çok dedi
Kızlar bebisim tam 3 kilo olmuş çatı muayenesi yapilmicakti ama sancim çok çok yüksek cıktı doktorum da muayene yapicam açılma varsa doğurursun bugün dedi bende yok doguramam dedim muayenemde çatı açılmamış ama yumuşama olmuş çok ve kanala inmiş çok yakın çok dedi
Benimde ilk doğumum suni ile oldu yatış yaptğımızda hiç sancım yoktu 2cm açılma vardı sadece suni verildikten 3 saat sonra doğum gerçekleşti kolay olmuştu , buda öyle olur insallah
Yaa evet bizler tarih yazdık çantaya makyaJ malzemesi duzlestirici yerine maske eldiven koydum Allahım beteri nden korusun yani sonlardayız neyseki ya başlarda olsaydık Allahim herkesin yar ve yardimcisi olsun
Once mudur yardimcisina sordum, calisabilir raporunu doktor verirse biz kabul ederiz dedi. Zaten idari izinliyiz ama yine de gorev veriyorlar. Canli ders, canli hizmetici egitim gibi
Ben özellikle birsey yememiştim , yürüyüş yapıyordum sadece günde yarım saat kadar bi tur atıp geliyordum . Şimdi onu da yapamıyoruz ne yapıcaz bilmiyorum
Ben özellikle birsey yememiştim , yürüyüş yapıyordum sadece günde yarım saat kadar bi tur atıp geliyordum . Şimdi onu da yapamıyoruz ne yapıcaz bilmiyorum
Merhaba kızlar uzun zaman sonra tekrar yazabildim. Doğum yapan arkadaşlar olmuş. Rabbim hayırlıevlat olmalarını nasip etsin. Diğer tüm arkadaşlarıma da hayırlı güzel doğumlar nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza alalım inş. Size bir sorum olacaktı. Muhtemelen konuşuldu bu konular. Bugün doktora gittim. 35+2 yim. Doktor karın çevresi ve fl değerinin 3 hafta geriden geldiğini gelişim geriliği olduğunu gerekirse erken alınabilineceğini söyledi. Son kontrolde herşey normaldi çok üzgünüm. Beslenmemde birşey önerirmisiniz kilo alması için dedim senlik birşey yok dedi. Bu konuda sizin bildiğiniz tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı