Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bendw ayni sekildeyim karin agrim gecti belim hala ayni
Hayırlısı can
Bendw ayni sekildeyim karin agrim gecti belim hala ayni
İş filan yaptın mı ayakta kaldıysan ondan da oluyor olabilir .. ben temizlik yapmıştım ondan oldu bel ağrısı sanıyordum ilk gün bekledim ertesi gün nişan kanamam oldu kontrole gitmiştim ama sancı yoktu o an nstde de çıkmadı sancı ertesi gün suni ile yapmıştım doğumu ..

Yok hic is yapmadim kacinci haftada dogum yaptiniz

Masallah size.saglikla gelsin

hayirlisi olsun cnm rahat.dogumun olsun bol sutun.olsun kilosu guzel

Kızlar bebisim tam 3 kilo olmuş çatı muayenesi yapilmicakti ama sancim çok çok yüksek cıktı doktorum da muayene yapicam açılma varsa doğurursun bugün dedi bende yok doguramam dedim muayenemde çatı açılmamış ama yumuşama olmuş çok ve kanala inmiş çok yakın çok dedi

Yumusama basladiysa 1 haftaya bilemedin onumizdeki hafta.gelir cnm sende nisanda dogurcan demekkilosuda iyi masallahhh

Benimde ilk doğumum suni ile oldu yatış yaptğımızda hiç sancım yoktu 2cm açılma vardı sadece suni verildikten 3 saat sonra doğum gerçekleşti kolay olmuştu , buda öyle olur insallah
Kolaylasson diye sz once marketten 1paket hurma aldim hetgun 5 tane yicem hem dogumu hizlandiriyor hemde 40 li haftalara sarkmiyor

Siz sicak suyla duş alin, yuruyus yapin bol bol

En bakimsiz gebeler olarak.tarihe gecicez bu kuaforler calismiyor diye hic aynaya bakasim.yok
Yaa evet bizler tarih yazdık çantaya makyaJ malzemesi duzlestirici yerine maske eldiven koydum Allahım beteri nden korusun yani sonlardayız neyseki ya başlarda olsaydık Allahim herkesin yar ve yardimcisi olsun

Once mudur yardimcisina sordum, calisabilir raporunu doktor verirse biz kabul ederiz dedi. Zaten idari izinliyiz ama yine de gorev veriyorlar. Canli ders, canli hizmetici egitim gibi
Benim müdürümde aynı şeyi söyledi. Teşekkürler canım bende tereddüt ettim artık bişey olursa da ararlar

Kolaylasson diye sz once marketten 1paket hurma aldim hetgun 5 tane yicem hem dogumu hizlandiriyor hemde 40 li haftalara sarkmiyor
Ben özellikle birsey yememiştim , yürüyüş yapıyordum sadece günde yarım saat kadar bi tur atıp geliyordum . Şimdi onu da yapamıyoruz ne yapıcaz bilmiyorum

Ben özellikle birsey yememiştim , yürüyüş yapıyordum sadece günde yarım saat kadar bi tur atıp geliyordum . Şimdi onu da yapamıyoruz ne yapıcaz bilmiyorum
Valla kotu zamana denk geldi hareketsiz evdeyiz devamli mumkun okdukca ev islerine kosuyorum ama nekadar etkili olur bilemiyorum

Valla kotu zamana denk geldi hareketsiz evdeyiz devamli mumkun okdukca ev islerine kosuyorum ama nekadar etkili olur bilemiyorum
Carsi pazar kosmaya calisiyorum kendimi koruyarak 2 kat maske eldiven falan bugun pazara ciktim ordan market bilmemne yuklendim posetleri pazarda cok yakin degildi yurumus oldum gorucez bakalim

Merhaba kızlar uzun zaman sonra tekrar yazabildim. Doğum yapan arkadaşlar olmuş. Rabbim hayırlıevlat olmalarını nasip etsin. Diğer tüm arkadaşlarıma da hayırlı güzel doğumlar nasip etsin sağlıkla kucaklarımıza alalım inş. Size bir sorum olacaktı. Muhtemelen konuşuldu bu konular. Bugün doktora gittim. 35+2 yim. Doktor karın çevresi ve fl değerinin 3 hafta geriden geldiğini gelişim geriliği olduğunu gerekirse erken alınabilineceğini söyledi. Son kontrolde herşey normaldi çok üzgünüm. Beslenmemde birşey önerirmisiniz kilo alması için dedim senlik birşey yok dedi. Bu konuda sizin bildiğiniz tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…