Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canim bende 35+3 um 24.haftada doppler de bebegin tek arter tek ven oldugu anlasilmisti yani kordondaki bebegi besleyen damar 2 herine 1 taneydi kesinkez gelisim geriligi denmisti 36.haftayi gormezsin dendi hatta karin cevresi 3 hafta geriden geliyordu en aon 15 gun once muayene oldum dr ve hastane degistirdim yeni doktorum olcumlerinin haftasi ile uyumlu.oldugunu soyledi 33.haftada kilosu 1900 dü dert etme okadar geri oldugunu sanmam oyle olsa simdiye kadar ki kontrollerde anlasilirdi o bir anda olan bisey degil cunku

Ayrica dr um benlik bisey olmadigini ne yersem yiyeyim bebegr yine ayni miktarda gidecegini soyledi ben bolca kuruyemis ve yesillik yiyip sol yanima bolca yatarak istirahat ettim ve arada ki farki kapattik cok sukur gunde 1 avuc kuruyemis ye yesilligini meyveni bolca tuket yat sol yanina allahin izniyle toparlar canim

Kızlar bende doktordan geldim herkesin derdi baska
Şükür bebeğim sağlıklı ama doktor 3 kilo dedi 2 hafta 2 gün ilerde (normalde 35+4 um 37+6 çıktı)
Acaba son üç haftada yediğim hamur işleri mi böle yaptı bende toplamda 10 kilo almışım en son 32 de gitmiştim bebek 2450 bende 8 kilo almistim.
Biraz üzüldüm. Siksam Nisan'da dogurcam
Ayrıca bebek makat gelişmiş doktor dönmez gibi konuştu bu hatalardan sonra dönen var mıdır ?

Herkese merhabalar uzun bir aradan sonra buradayım. Malesef geçen hafta babamı kaybettim hastaydı ama çok ani ve hızlı oldu herşey çok çok üzgünüm. Cenaze için 12 saatlik yola gitmek zorunda kaldım özel araç ile gittik. Son görevimizi yerine getirdik bugün döndük ama çok çok yorucu oldu benim için umarım bir kaç gün dinlenince kendime gelirim. Hayat öyle garip ki kızlar doktorlar bana senin çocuğun olmaz dediler bir kızımdan sonra ikizlere doğal yolla hamile kaldım ama onları kucağıma alamadan babamı kaybettim çok zor günler geçiriyorum biliyorum herşey Rabbim'den ama çok zormuş...

Başın sağolsun canım, Allah cennetinde kavuştursun sizleri. Mekanı cennet olsun. Allahtan gelene razı olmaktan başka çıkar yol yok. Rabbim sabır versin size de.

Kilosu ultrasonla birebir ayni olmuyor yanilma payi oluyor. Yine de yedikleriniz tombislestirmis olabilir tabi. 35.haftadan sonra donebilir ama zor, cunku alani epey daralmistir

başın sağolsun canım Allah sabırlar versin

Canım benim de başından bu yana 2 hafta önden gidiyor, bu süreçte birkaç farklı doktora gittim özelde ve devlette. Hepsi 2 hafta önden gittiğini söyledi ama bunu bir sorun olarak söylemediler, gayet olası bir şey olarak söylediler yani endişe etme diye yazayım dedim

Bir de bebeğin önden gitmesi erken doğacağı anlamına gelmiyormuş yaşıtlarına göre boyu uzun kilosu fazla çocuk gibi düşün dedi doktorum. Belirli bir haftadaki anne karnındaki bebeklerin ortalama kilosunun ve boyunun üzerinde bir bebek olduğundan başka bir şey ifade etmiyormuş. Doğduktan sonra hep böyle yaşıtlarından büyük olacağı anlamına da gelmiyormuş.
galiba sadece “bu bebek niye önden gidiyor??” Diye bizim evham yapmamıza yarıyor bu durum

Cnm bol bol.ceviz kabak cekidegi aksam.yatarken 1 kase yoguŕt,kivi,muz, tahin pekmez sekerin yoksa tabi dikkat.et cnm
Genetikte olabilir dogduktan sonra buyur.cnm

Masallah iyi cnm bemde son aylarda 2 kilo.aldim normal bence kilo alimin.benimkide makat pozisyon donerse mucize artik

Başın sağ olsun cnm.Mekanı cennet olsun babanın.Rabbim sabır versin sana da

Yatış verdimi.sana. takip.icin bebege?

Canim ya ne desem boş.allah rahmet eylesin mekani cennet olsun rabbim size ve ailene sabir versin.belki biyolojik olarak yaninda olamayacak ama senin bebeklerini gorecek haberi olcak. vaktimiz gelince hepimizin g idecegi yer orasi rabbim hayirli guzel bir omur nasip etsin.hepimize.

Başın sağolsun Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Kızlar cuma gününe randevusu, doğumu olanlar ne yapacak Bi bilginiz var mı?
Benim cuma günü doğumum var doktorum bir kağıt yazıp kaşe bastı, biz hastanedeyiz, polikliniklerimiz devam edecek dedi. Ben o kağıdı gösterip gideceğim ama karşımdakine derdimi o kağıtla anlatabilir miyim diye düşünüyorum. Onun için de yarın tekrar hastaneyi arayıp ekstra bir belge verecekler mi diye soracağım. Verceklerse de 2 gün içinde gidip alırım o kağıdı

Devlet hastahanesi mi acaba? Benimde devlette randevum var ama ne olacak bilmiyorum yarın bende gitsem mi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…