Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benim doktor sadece 35 haftalık hamile yazısı yazdı o kadar bide seçenek olarak onu seçmedim birde öyle deniyim o zaman sizin seçtiğinizi teşekkürler

Benim doktor sadece 35 haftalık hamile yazısı yazdı o kadar bide seçenek olarak onu seçmedim birde öyle deniyim o zaman sizin seçtiğinizi teşekkürler
Rca ederm tahmni dogm aralgni yazsn mutlaka ozmn verirler mutlaka normal.dogm dahi olsa aralik bellidir zaten

Sag salim kucagina alirsin insaallah ne guzel az kalmis kavusmaya ben artik yurumekte cok zorlaniyorum bebek surekli kilo da aliyor ne zamana kadar gidecek bilmiyorum..
Assolist misali kapanisi sen yapacaksin cnm
Dogal yoldan beklersem oyle olacak galiba
Yaa gunlerimiz ayniymis nerdeyse valla cok bunaldim bu durumdan artik her gittigimde birseye baglansin istiyorum ama doktor bekleyelim diyor bi yandan kaka yapmasindan cok korkuyorum bi yandan suniden ve sezaryenden korkuyorum. Keske kendi sancilarimiz olsa hayalimdi bu sekilde dogurmak ve kendimi cok iyi hazirlamistim... Senin ne zamandir var acikligin peki? Bende nst sanci cikiyor ama hissetmiyorum fazla hafif ksrin agrisi gibi var

Sanki bu mesajı ben yazmışım gibi okudum ama benim daha zamanım var sen yarın sağlıkla kurtuluyorsun inşallah sağlıkla doğsun kuzucuk bize yaz mutlaka

D Deryaaa07 canım taburcu oldunuz mu nasıl gidiyor iki tane bebişle?
Ertesi gün öğlen taburcu olmuştum canım. 1 haftalık olduk şükür. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum yazamasam da okuyordum ama artık giremiyorum bile tecrübeli olunca bakımlarını daha kolay ve hızlı hallediyorum. Süt sagma pompası elim ayagım gibi oldu uyuyolarken meme zor tutuyorlar gece sagıp besliyorum. Şu anda yenidogan modundalar besle yatır. Ama uyanık kalma süresi uzayınca zorlayabilir

K Kbr 123 ve Greensey bende bugün 39+0 im sancı fln çıkmadı :/ eğer haftaya kadar gelmezse 40+1 cuma gününe sezaryan dedik ben aslında psikolojik olarak 40+3 diyordum ama bayrama denk geldiği için doktorum çok yanaşmadı 40+6 ya kadar bekliyelim dedm bende riske atmak istemiyorum.
Suniyi denermiyiz dedim 40+0 da ama eğer suyun gelmezse sancın yoksa seni çok zorlar dedi

Ben de 39+1 im dün sancım vardı nst de hep var zaten ama açılma bakılmadı kendi doktorum değildi bakan, öylesine gitmiştim. Kendi doktorum ile 20 Mayıs ssvd deneyeceğiz onun dışında devlette olduğu için doğum başlarsa olan doktoru ikna edemeyebiliirm sezeryan olurum hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin de yeter diyorum ben elimden geleni yapmış olayım.

Ne güzel canım ya maşallah düzen oturunca rahat olur inşallah. Sağma makinası şart gibi bişey ya ikizlerde özellikle iyi yapıyorsun canım gece hem iyi doyup daha az uyanırlar

Canım hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın ins kaç gece kalicaksin hastanede ? Buarada doğumları vip katına taşımışlar ama vip demek bilmiyorum

Normalde 3 gece yatabiliyormuşsun ama ben evde bekleyen kızıma kıyamadım 2 gece gibi konuştuk şimdilik Allah'tan bir aksilik çıkmazsa
valla bu salgın ilk çıktığı zamanlarda doktorum demişti bana önlem olsun diye doğum VÎP e alindi ameliyathanesi falan da ayrıldı, personeli bile ayrı binadan diye..
ben de hic bilmiyorum bakalım,elimden geldigince yazarim buraya hikayemi..
eşim kalıcak 2 gün kavga dövüş artık
sabah 6 da hastanede olucaz 8:30 gibi alırız dedi zeynep hnm.. ilk dogumda cesur yurektim tam agri pompası bile taktirmadim dikildim ayaga direk..bunda korku var resmen :)

Sanki bu mesajı ben yazmışım gibi okudum ama benim daha zamanım var sen yarın sağlıkla kurtuluyorsun inşallah sağlıkla doğsun kuzucuk bize yaz mutlaka

inşallah canım,senin de az kalmış son zamanlar zor ama çabuk geçiyor..
elimden geldigince yazmaya calisicam
dualarinizi eksik etmeyin...

Kızlar bişey sorucam, şehir dışından yakını annesi babası kaynanası gelecek olanlar nasıl bir yol izlediler? Var mı bildiğiniz yaptığınız bişey

Benim doktorum suniyi denemek istiyor ama bana yuzde elli sansin var dedi genelde bu haftaya kalanlar yuzde elli sezaryene donuyor yada suni ise yariyor bilemiyoruz dedi. Ben denemek istiyorum ve suni sancinin ise yarayacagini düşünüyorum boyle hazirliyorum kendimi :/ ama oncesinde bu günleri bile bol hareket ederek gecirmeye calisiyorum surekli squat, wc oturur pozisyonu, bir de merdiven inip cikmak cok oneriliyor. Korunmasiz iliski de oneriler arasinda baya soyleniyor :/

Aynen canım benmde hayalim normal doğumdu sende arada sancı var bende oda yok p.tesi gittiğimde 1 cm açığın var dedi yarın tekrar gidecm düşün o kadar aklımdaki rüyamda bile doktor bna dıordu 4 cm açılmam var inşallah öle der bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…