Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Siz annenizin e-devlet sifresiyle mi girdiniz?

Bir de her hangi bir belge yuklediniz mi? Ben de yakinda basvurabilirim annem ve babam icin. Kimisi doguma izin veriliyor diyor ama sizin reddedilince sormak istedim

Arkadaşlar galiba ben lohusa sendromu oldum bebeğim emerken uyuya kalıyor gazını çıkarmak için bazen uyandırıyorum bazen uyandirmiyorum bugün uyanmak bilmedi ama emzirdim onda sıkıntı yok korkuyorum yanlış bir şey yaparım ya da bebeğime yetemem diye sürekli bir ağlama halim var ilk bebek tecrübem yok tecrübelerinizi yazar mısiniz sürekli de buraya yazmaya başladım kusura bakmayın çünkü cidden bilmiyor ve korkuyorum

ekledim kuzum evet topuk kanı zor oluyor kalça ultrasonumuz var bizim bir ay sonra.

işitme testine gideceklere benden tavsiye:)) 3 .de ancak oldu çünkü bebek banyo yapmalı kafası temiz olmalı ve uyumalımış bunları göz ününde bulundurun en azından bizimki öyle oldu. hep uyandı mıkır mıkır dı .
yetersin cnm sakın korkma bendedee aşırı sinir var dizginlemeye çalışıyorum kendimi. geçecek hepsi umutsuz olma sakın.

moon83 kalca cikikligi icin 2. Ay dediler ama bu virüsten dolayi 4. Aya ertelenebiliyor denildi size boyle bilgi veren oldu mu?

bayramı gecirecez öyle belli
Normaldr benim gormemem lazim dr a soylicem yani evde 2 cocuk daha var 41 i goremem ben 2 gunde 1 cagiracak korona var cocuklari emanet edecek yerde bulamam kimden ne gelecegi belli degil malum 40 dolar dolmaz versin suniyi

Amin ins elimden geleni yapıyorum

canım asla almıyoruz dediler.. bugün aradılar beni hatta tekrar, dogum icin bilgilendirme diye ilk onu söylediler.bence sende doguma kdr alıştır onlari el kdr bebiş etraf mikrop kaynıyor..ben ordayken belki sende dogurursun :) bizi yürütülürken karsilasiriz belki

Merhaba hanımlar sabah pembemsi bir akıntı gördüm hemen hastaneye gittik sancı su filan görmedim. Net istedi doktor o da normal çıktı. Sonra gün içinde kahveni akintilar görmeye başladım. Aksamustuden beri de ara ara ağrım oluyor. Şimdi doğum sancısı nasıl bir olay bilmiyorum daha mı keskin yoksa ağrı dediğim sancı mi bilmiyorum. Sabahı bekleyeceğim devam ederse doktora giderim. Galiba Nisan denilen olayı yaşadım. Bu nişan dan sonra ne zaman doğum olur

Günümüz aynı
Dogumumuz da aynı
Benim de 4 yaşında bir kızım var

Allah bağışlasın hepsini, moralini bozmak istemem ama ananesinde bırakıp geldik eşimle,vedalasirken kapıda ben kötü oldum,ona caktirmayim diye acele ettim, aglarken görmemesi icin,opemedim çok
o da bana "anne ben galiba aglicam en iyisi iceri gideyim dayimin yanina " dedi..
bak bir de metanetli davraniyo bitanem
saat 10 dan beridir ağlıyorum ama istemsizce, duşa girdim belki susarim diye iyice yüzüm gözüm şişti..
demem o ki, birini kucağına almaya gidiyorsun ama kalbinin yarisi da diğerinde..
off analık...

Canim buyuk ihtimalle.nisanin geldi nisan geldikten sonra engec 72 saat icinde dogum basliyor ara ara gelen agrilarin kac dk da bir geliyor ve agri kac sn suruyor bunlari takip etmelisin

Teşekkürler

moon83 kalca cikikligi icin 2. Ay dediler ama bu virüsten dolayi 4. Aya ertelenebiliyor denildi size boyle bilgi veren oldu mu?
YOK canım dr bugün dedi aylık kontrole gelince yapacağız dedi. hatta menenjit aşı da 3 aylıkken falan yapılcakmış özel aşımış onuda söyledi.bilmiyorum erteleme olayını

Ben 2 doğum yaptım ilki 40+1 i ki ncisi 40+5 bir sknti yaşamadım beklemesi açısından tabi herkesin doğumu farklı Rabbım hayırlısını versin hepimiz hakkinda

Ayy ins gelir sancımda koşarım yanina sende cook güzel doğum yaparsın ins
Valla herseferinde soluyorum ziyaretci olmuyor zaten hastane ben bile size riskliyim benden size bulassa vicdan azabından ölürüm ama onlar demiyor ya bizden sana bulussa demiyo ins hastane sıkı yönetim uyguluyordurda giremezler :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…