Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Açılma yoksa suni verecek ler o acının hepsını çekeceksin sonra da tak sezeryana 2 acı birden çek babam çek

bebişli anneler hayat nasıl geçiyor:))) biz hala meme uyku bez modundayız. yarın işitme testi yapılcak dr kontrolu var bakalım neler olmuş
Biz de bugun 5 günlük oldukDoktor kontrolü vardı hersey yolunda sükür isitme testini yaptirdik geçti. Saglık ocaginda topuk kanı aldırdik yine yavrum aglamaktan harap oldu be zor sey yaa topuk kanı olayı. Bebegin huyu suyu her gun farkli acikcasi dun nefes aldirmadi butun gun uyumadi ağladı. Bugun gozunu açmıyor uyuyor. Biz de sastik

İlkini sağlıcakla dogurdun ben eminin buda çok güzel olcak kendini sakin olmaya calistir smdiden hayirli olsun Ziyaretçi fln nasıl olcak acaba ben herkeze ziyaretçi kabul olmuyor diyorum ama gelip kapıda beklemeyi düşünen gizlice içeri kaçarım diye düşünen akrabalarım var :/

Kızlar bişey sorucam, şehir dışından yakını annesi babası kaynanası gelecek olanlar nasıl bir yol izlediler? Var mı bildiğiniz yaptığınız bişey
İstanbul'a geliceklerdi e devletten başvurduk red yedik sonra kaymakamliga gidip izin aldılar Cat diye 2 güne çıktı ama e devletten değil 112 vefa birşey den geldi onayları yolda 5-6 kere çevirme olmuş sadede 12-11 Mayıs'ta izinleri vardır msjini gösterip geçmişler ayrıntılı kontrol olmamis

Bende sizinle aynı durumdayım ama benimki oğlan herkes bana dıor erkekler geç doğar ve bu gayet normal bna pek normal gelmıor 40+5 günlük
Banada kızlar erken doğar diyolar külliyen yalan bütün atkadaşlarımın kızları 40ın üstünde doğdu ama artık doğsunlar yaaa

Beeen 39+3üm yarın çatı muaynesi olucak aynı sizin gibi
Belirsiz bir haldeyim

Nezaman deniycektiniz suniyi bende 40+1 derken acaba bebeğin hakkına mı giriyorum diyorum :/ beklesem mi ?
Bende merdiven in cik squat yapıyorum korunmasiz ilişkide yapıyorduk ama Ramazan'da zor oluyor birde annemler geldi artık imkansız gibi

benim hastaneden taburcu olmadan yaptilar cuma gece 22:00 da dogdu pazar gunu ögle olmadan işitme testi yapildi hastanede de topuk kani aldilar sarılık icinde bakildi ve 5 gun sonra tekrar sağlik ocagindan topuk kani alindi 2 gece 3 gun cikiş yapilmadi doktorun talimati var denilip saat 18:00 olmadan cikarmadilar valla saate bile baktilar dakikasi dakikasina cikisimi yapip receteyi verdiler ilaclari almak icin

Son düzenleme:
Bizim de öyle oldu ama tekrar sağlık ocağına kan vermek için gitmedim hastanede bakıldı diye

38+1 de tansiyonum yuksek cikti acilden giris yapilip kendi doktorumda nöbetcymis direk sezeryana girdim gün falan alinmamisti daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…