Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Siz annenizin e-devlet sifresiyle mi girdiniz?

Bir de her hangi bir belge yuklediniz mi? Ben de yakinda basvurabilirim annem ve babam icin. Kimisi doguma izin veriliyor diyor ama sizin reddedilince sormak istedim

Evet annemin e-devleti belge yükledim ama diğer arkadaşlar gibi refakatçi gelmesi gerekli diye yazmadı doktor sadece kaç haftalık gebe olduğum yazıyodu kağıtta,ondan sanırım.

Canım ben hastanedeyken hic sancım yoktu basta ama 5 cm acilma vardi ben de doktora suni sancı verseniz dedigimde sezeryana gitmek istemeyiz sancini beklicez demisti. Bebekte sıkıntı olmadığı surece 42ye kadar bekliyorlar. Asagı inmesi icin plates topuna oturup bi yerden tutunup hafif hafif ziplar gibi yapabilirsin o da baya ise yariyor.

Kızlar benim bebek guzel emiyor fakat goguslerim tam bosalmiyor sut fazla sanirim sert kalıyor emdikten sonra. Acaba su manuel pompalardan alsam mı bosaltmak icin ne tavsiye edersiniz kullananlar.

Bizede kafasina su degdirmeyin dediler ama derin uykuda olmaliymis ben gobegi dusmeden yikamadim canim siz yikiyor musunuz

İnsaallah acilman artmistir canim benim de bugun bir cm var dedi belki sancilarin var ama sen hissetmiyorsun benim oyle çünkü hafif karin agrisi gibi agrim var sanki buyuk tuvaletim gelip gidiyor gibi tum agrilar birbirine karisti inan.. kontrol sonrasi yaz buraya merak ediyorum ne diyecek doktorun
Beeen 39+3üm yarın çatı muaynesi olucak aynı sizin gibi
Belirsiz bir haldeyim
Daha vaktin var canim ama sana tavsiyem bol merdivenin cik su zamanda ben daha birkac gundur basladim belki erken baslasaydim daha etkili olurdu. Cati muayenesinden de korkma cok basit bisey sadece eliyle kontrol ediyor rahat ol
Bizim suni tarihi 41+1de olacak canim tabii cumartesi gittiğimde hersey yolundaysa... Eher doktorun bekletirse bekle benimki bu haftayi bekletti ama daha riske atmak istemiyor hakli olarak ben de ona guveniyorum. Harekete son ana kadar devam et ben de oyle yapiyorum merdivene cikamazsam evde step tahtasi var onu kullaniyorum. İliski su sıralar bizde de zor kizkardesim burda ama napalim diger yaptiklarim etkili olur insaallah
Pilates topuyla kanka oldum resmen ama bende ise yaramiyo galiba. Doktorum 42yi beklemek istemiyor kaka olayından dolayi ben de riske atamıyorum bilmiyorum ne olcak. Kendi sancim gelsin o gune kadar diye dua ediyorum

Canim buyuk ihtimalle.nisanin geldi nisan geldikten sonra engec 72 saat icinde dogum basliyor ara ara gelen agrilarin kac dk da bir geliyor ve agri kac sn suruyor bunlari takip etmelisin
Bu saate kadar sancım geçmedi sabahı beklemeyi düşünüyorum. Şu ya da kan da yok ağrılar düzensiz. Yatınca da geçmiyor bilmiyorum

Uyuyamiyorum havada çok sıcak midem acayip yanıyor bebek hiç durmadan hareket halinde doğsun istiyorum artık

Herkese merhaba giremiyordum bi türlü oğlum küvezdeydı çok şükür geldi oglum evine uyku sıfır ödümuz hala kopsa da inşallah geldi geçti diyim alışmak lazım
Doğum yapanlari tebrik ediyorum Allah anali babalı büyütun gözünüz aydin .doğum yapacak arkadaslarda Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar bişey soracam küvezde kaldığı için ve hixbir şekilde emziremedigimiz için yasaktan
Dolayi memeyi red ediyor.sayıyorum sürekli ama çok korkuyorum sütüm kesilir diye kaşıkla denedik olmqdi bilemiyorum ne yapacağımı ve durmadan Malt rezene kaynar
iciyorum incir hurma yiyorum ama çok yok gibi sanki azalıyor gibi

İlk gebeliğim planlı sezaryen istemiştim 39 haftada almayı düşünürken sancım çıktı doktor heran suyun gelebilir riske atmayalım diye yarın alıcak ameliyata 37+5 olacağım heyecan korku tavan belirtim sadece çok hafif bel agrısı adet sancısı

Hiç sorma benim kız da aksam bana seni bir dhaa görebilecek miyim dedi ki ne onun yanında ne de o yokken doğumla ilgili olumsuz bir konuşma olmadı evimizin içinde kıyamam seninkine de dayısının yanına gitti demek ..çocuklar gerçekten cok hassas ve sandımizdan daha akıllı ..
Belki bir günlüğüne ayrı kalıp ,uzulecegiz ama sonra bize cok dua edecekler iyi ki kardeşimiz oldu diye

çok geçmiş olsun Benim yoktu ama demir takviyesi kullanamadım 30. Haftadan sonra 10.3 smdi 8lere düşmüş. Hamilelik kaynaklı dedi doktor dahiliyeciyede sordum takviye almadıysan olabiliyor çok hamilede dedi

Normaldr benim gormemem lazim dr a soylicem yani evde 2 cocuk daha var 41 i goremem ben 2 gunde 1 cagiracak korona var cocuklari emanet edecek yerde bulamam kimden ne gelecegi belli degil malum 40 dolar dolmaz versin suniyi
Aynen benimde öyle bide arada bende sanci vardı o da gitti turp gibiyim ..ah sünni ahhhhh hiç bu doğumunda hayalimde yoktu

belli etmiyorki bol bol yuru insaAllah hemen sancıların başlar...arada gelen sancılar hafif doğum sancıları daha ağrılı oluyor zaten anlıyorsun doğum sancıni olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…