Reflü ne berbat bi şeymiş Küçücük mideyle bi de çok sıkıntı çekiyor bebeğim, kusuyor sık sık, gaz sancısı çok, sesi kısılıyor kusmaktan. Bazen o kadar huzursuzlanıyor ki hiçbi şekilde yatışmıyor. Reflü yatağı aldık o biraz fayda etti. Doktor da gaviscon yazdı. Bakalım inşllah fayda eder.
Reflü ne berbat bi şeymiş Küçücük mideyle bi de ☹ çok sıkıntı çekiyor bebeğim, kusuyor sık sık, gaz sancısı çok, sesi kısılıyor kusmaktan. Bazen o kadar huzursuzlanıyor ki hiçbi şekilde yatışmıyor. Reflü yatağı aldık o biraz fayda etti. Doktor da gaviscon yazdı. Bakalım inşllah fayda eder.
Kızlar merhaba magnezyum ile ilgili kafası karışmış olanlara bilgi vereyim doktordan geldim az önce sordum magnezyumun doğumu geciktirdiğine dair bi söylenti var filan diye dedi ki doğumu geciktiren o magnezyum farklı birsey magnezyum sulfat diye bi ilaç o ayrı birsey düşüğü engelkemek için kullanılır bununla alakası yok hatta doğumdan sonra bi süre kullanmaya devam et dedi bana .. merak edenlere duyrulur bu arada 3.300 olmuş kilosu artık canı ne zaman gelmek isterse o zamanı beklicez dedi
Kızlar benim bebek guzel emiyor fakat goguslerim tam bosalmiyor sut fazla sanirim sert kalıyor emdikten sonra. Acaba su manuel pompalardan alsam mı bosaltmak icin ne tavsiye edersiniz kullananlar.
Ben ilk kizimda avent manuel kullanmistim. Hani ise baslamayacaksan manuel de is görüyor. Bir de manuellerin omru daha uzun oluyor. Bozulma olmuyor. Baska bebek düşünürsen de kullanirsin
Kızlar merhaba magnezyum ile ilgili kafası karışmış olanlara bilgi vereyim doktordan geldim az önce sordum magnezyumun doğumu geciktirdiğine dair bi söylenti var filan diye dedi ki doğumu geciktiren o magnezyum farklı birsey magnezyum sulfat diye bi ilaç o ayrı birsey düşüğü engelkemek için kullanılır bununla alakası yok hatta doğumdan sonra bi süre kullanmaya devam et dedi bana .. merak edenlere duyrulur bu arada 3.300 olmuş kilosu artık canı ne zaman gelmek isterse o zamanı beklicez dedi
Herkese merhaba giremiyordum bi türlü oğlum küvezdeydı çok şükür geldi oglum evine uyku sıfır ödümuz hala kopsa da inşallah geldi geçti diyim alışmak lazım
Doğum yapanlari tebrik ediyorum Allah anali babalı büyütun gözünüz aydin .doğum yapacak arkadaslarda Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar bişey soracam küvezde kaldığı için ve hixbir şekilde emziremedigimiz için yasaktan
Dolayi memeyi red ediyor.sayıyorum sürekli ama çok korkuyorum sütüm kesilir diye kaşıkla denedik olmqdi bilemiyorum ne yapacağımı ve durmadan Malt rezene kaynar
iciyorum incir hurma yiyorum ama çok yok gibi sanki azalıyor gibi
Aslında hastanedeki emzirme hemsiresinin bilgi vermesi gerekiyordu. Eds'yi duydunuz mu? Emzirme destek sistemi. Boru gibi biseyle besleniyor ama emzirme pozisyonunda. Arkadasim emmeyen bebegini bu sekilde alistirdi. Googledan aratabilirdiniz..ben kullanmadim
Herkese merhaba giremiyordum bi türlü oğlum küvezdeydı çok şükür geldi oglum evine uyku sıfır ödümuz hala kopsa da inşallah geldi geçti diyim alışmak lazım
Doğum yapanlari tebrik ediyorum Allah anali babalı büyütun gözünüz aydin .doğum yapacak arkadaslarda Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar bişey soracam küvezde kaldığı için ve hixbir şekilde emziremedigimiz için yasaktan
Dolayi memeyi red ediyor.sayıyorum sürekli ama çok korkuyorum sütüm kesilir diye kaşıkla denedik olmqdi bilemiyorum ne yapacağımı ve durmadan Malt rezene kaynar
iciyorum incir hurma yiyorum ama çok yok gibi sanki azalıyor gibi
Canım azalıyor kelimesini aklından çıkar. Azalıyor diye düşünmeye devam edersen gerçekten azalır. Beynine bu mesajı gönderme. Sen her seferinde önce emzirmeyi dene sonra sağıp ver yapacak bişey yok. Önemli olan onun doyması ama 2 ay sonra da emmeye başlayanlar var. Kuzucuklar nasıl isterse öyle olacak yapacak bişey yok
Kızlar benim bebek guzel emiyor fakat goguslerim tam bosalmiyor sut fazla sanirim sert kalıyor emdikten sonra. Acaba su manuel pompalardan alsam mı bosaltmak icin ne tavsiye edersiniz kullananlar.