Oyy hadi bakalım süreç başladı heyecanlandım senin adına bol bol hareket et canım , enerjinide düşürme , su iç , sıcak duş al vücudunu yumusat :) bizide habersiz bırakma
doğurdum canım çok şükür, darısı başına inşallah.. suan icin bir terslik yok, Allah'tan başlıkları almışım yine meme ucumu tutturtamadim süt var ama ilk gün olmasına ragmen maşallah.
bu arada hastane on numara 5 yıldız:)
Kızlar benim bebek guzel emiyor fakat goguslerim tam bosalmiyor sut fazla sanirim sert kalıyor emdikten sonra. Acaba su manuel pompalardan alsam mı bosaltmak icin ne tavsiye edersiniz kullananlar.
Walla bende bu gidisle alicam medala vardi eskiden bozuldu elektirikli iyi oluyor benim minnosta bosaltmadi gogsu sisti bende elle sagdim biraz zorla emzirdimbide cok dolu olunca emmiyor hosuna gitmiyor..uyku sersemi emdi suan biraz rahatladi memem
doğurdum canım çok şükür, darısı başına inşallah.. suan icin bir terslik yok, Allah'tan başlıkları almışım yine meme ucumu tutturtamadim süt var ama ilk gün olmasına ragmen maşallah.
bu arada hastane on numara 5 yıldız:)
Herkese merhaba giremiyordum bi türlü oğlum küvezdeydı çok şükür geldi oglum evine uyku sıfır ödümuz hala kopsa da inşallah geldi geçti diyim alışmak lazım
Doğum yapanlari tebrik ediyorum Allah anali babalı büyütun gözünüz aydin .doğum yapacak arkadaslarda Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Kızlar bişey soracam küvezde kaldığı için ve hixbir şekilde emziremedigimiz için yasaktan
Dolayi memeyi red ediyor.sayıyorum sürekli ama çok korkuyorum sütüm kesilir diye kaşıkla denedik olmqdi bilemiyorum ne yapacağımı ve durmadan Malt rezene kaynar
iciyorum incir hurma yiyorum ama çok yok gibi sanki azalıyor gibi
Cnm gelmis gecmis olsun sen sag sutunu oyle ver kimi bebek uykuda emer uykuda dene cnm keske memeni tutsa iyi olur ama simdiki mamalarda kaliteli illa anne sutu alacak diye bir kural yok sende kendini strese sokma cnm.ne kadar alirsa o kadar kar verebildihin kadar ver anne sutu.kismeti neyse onuda icer sagligi yerinde olsun
Benim kızım 1 yaşında emmeyi birden bıraktı ilk 6 ay sadece anne sütü aldı sonra ek gıda ve anne sütü. 1 yaşına girdiği gibi birden bıraktı. Ben de o zaman aventin elektrikli süt sağma makinasını almıştım. İyiki de almışım şuan bakıyorum 2 katı fiyatı resmen 1 ay da öyle verdim ve bitti sütüm. Sonra 2 yaşına kadar mama verdim. Asla mama konusunda katı değilim hiç sütü olmayan yada bebeği emmeyen kişiler var. Rızkı veren Rabbim o yüzden üzmeyin kendinizi yeni annişler