Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sabahki akintimdan sonra kanla karisik daha fazla akinti geldi sanirim nişandi. Doktoruma soyledim ondan haber bekliyorum simdi hafif kasilmalarim var
Oyy hadi bakalım süreç başladı heyecanlandım senin adına bol bol hareket et canım , enerjinide düşürme , su iç , sıcak duş al vücudunu yumusat :) bizide habersiz bırakma

Bebeğine kavuşan anneler ve hala bekleyen anneler . Kalsiyum tüketimini nasıl yapıyordunuz ? Günlük yogurt süt peynir ne kadar tüketilmeli ?

vanilya86 canım ins sağlıcakla bebisi kucağına almissindir

doğurdum canım çok şükür, darısı başına inşallah.. suan icin bir terslik yok, Allah'tan başlıkları almışım yine meme ucumu tutturtamadim süt var ama ilk gün olmasına ragmen maşallah.
bu arada hastane on numara 5 yıldız:)

Yok canım alttan muayene etmedi benim 2. Doğumum olacak ilki normal olmuştu ondan dolayı sanırım hiç alttan muayene muhabbeti olmadı ..
Benimde 3.cü olacak insaAllah ama 2.cide yapmıştı bunda olmayınca şaşırdım ama vardır heralde bildikleri

Bizede kafasina su degdirmeyin dediler ama derin uykuda olmaliymis ben gobegi dusmeden yikamadim canim siz yikiyor musunuz
Benim 5.gun dustu cnm dustukten sonra yikadim bizimiçin isitme testi cihazi enteresandi kirliyken gecemedi kafasi yikadik oyle gecti.

Kızlar benim bebek guzel emiyor fakat goguslerim tam bosalmiyor sut fazla sanirim sert kalıyor emdikten sonra. Acaba su manuel pompalardan alsam mı bosaltmak icin ne tavsiye edersiniz kullananlar.
Walla bende bu gidisle alicam medala vardi eskiden bozuldu elektirikli iyi oluyor benim minnosta bosaltmadi gogsu sisti bende elle sagdim biraz zorla emzirdimbide cok dolu olunca emmiyor hosuna gitmiyor..uyku sersemi emdi suan biraz rahatladi memem

Kızlar acilmamiz var diyorsunuz ya doktor herseferinde kontrol ediyor mu?
Birde açılma kotnrolu ile çatı muaynesi aynı şey mi?

Hayırlı olsun. Gözünüz aydın. Sağlıkla büyütün inşallah

Cnm gelmis gecmis olsun sen sag sutunu oyle ver kimi bebek uykuda emer uykuda dene cnm keske memeni tutsa iyi olur ama simdiki mamalarda kaliteli illa anne sutu alacak diye bir kural yok sende kendini strese sokma cnm.ne kadar alirsa o kadar kar verebildihin kadar ver anne sutu.kismeti neyse onuda icer sagligi yerinde olsun

Kızlar acilmamiz var diyorsunuz ya doktor herseferinde kontrol ediyor mu?
Birde açılma kotnrolu ile çatı muaynesi aynı şey mi?
Iki parmagini sokuyor dr cnn yumusamaya bakiyor.ayni sey sayilir.

Benim kızım 1 yaşında emmeyi birden bıraktı ilk 6 ay sadece anne sütü aldı sonra ek gıda ve anne sütü. 1 yaşına girdiği gibi birden bıraktı. Ben de o zaman aventin elektrikli süt sağma makinasını almıştım. İyiki de almışım şuan bakıyorum 2 katı fiyatı resmen 1 ay da öyle verdim ve bitti sütüm. Sonra 2 yaşına kadar mama verdim. Asla mama konusunda katı değilim hiç sütü olmayan yada bebeği emmeyen kişiler var. Rızkı veren Rabbim o yüzden üzmeyin kendinizi yeni annişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…