Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar benim dun gecedrn beri bulantim var yasayan varmi boyle bir durum cok siddetli degil ama oluyor

Kizlar benim dun gecedrn beri bulantim var yasayan varmi boyle bir durum cok siddetli degil ama oluyor
Ayy aynı şeyi ben yazmayı düşündüm şimdi benimde dünden beri hafif bulsntı var hatta şuanda da oldu yazsam mı diye düşünüyordum tansiyonumuz filan mı oynuyor acaba

İnşallah benim doktorum da kabul eder ya ben de genel anestezi istiyorum. İlkinde öyle olmuştu rahattı. Senin ilki de mi genel olmuştu aynı mı ağrısı sızısı?

özel hastane ise ediyorlar canım son karar annenindir diyolar..benim ilki de geneldi

Kızlar ben çarşamba günü sezaryen doğum oldum.suyu bittiği için direk aldılar. Spinal anestezi oldum ama dokunmaları hissedince fenalaştim hemen genel anestezi yaptılar. Oğlum 2700 doğdu 47 santim ,parmak bebek gibi sütüm hala çok az ama emmeye çalışıyor en azından. Allah bekleyen herkese nasip etsin sağ salim ggelsinlerbekleyen herkesin kucağına

nuriye54 vanilya86 tr_lelli

Kızlar 15.00 gibi sezaryenden çıktım. İyi geçti şükür, şu an ağrılar var doğal olarak. Sezaryenin kötü tarafı yavrucuğu rahatça tutamamakmış bunu anladım
Herkese hayırlı güzel doğumlar

vanilya86 Siz de kavuşmuş olmalısınız mesajlara bakamadım Allah analı babalı büyütsün hayırlı güzel ömürler yazsın miniklerimize

Allah anali babali buyutsun cnm buyur hemen annesi canlari sagolsun❤

Hoşgelmiş kuzucuk gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Allah anali babali buyutsun cnm bak korkuyordun senin meleginde geldi artik.evet sezeryanin.o kismi kotu malesef 5 saate yakin kendine gelemiyorsun oturamiyorsun emzirmek sıkıntı

Kızlar doğum sonrası 10 kilo vermişim Zaten 8 kilo almıstım çok hızlı olmamıs mı böyle giderse yıllardır veremediğim kiloyu oğlum bana verdirecek
Bende 13 gunum 7 kilo.verdim.cnm dahada 40 cikana kadar veririz ama.sut.olsun diye yiyorum ben de az yiyorum sık yiyorum

Gecmis olsun hayirli olsun

Ayy aynı şeyi ben yazmayı düşündüm şimdi benimde dünden beri hafif bulsntı var hatta şuanda da oldu yazsam mı diye düşünüyordum tansiyonumuz filan mı oynuyor acaba
Valla benim genelde pek oynamaz ama dogum yaklasiyor diye mi yoksa kan sekerimiz mi dusuyir anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…