Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar hamilelikten önce lazer epilasyon yaptıran var mı ? Tüylerinizde artma çıkma oldu mu ? Biraz alakasız bir soru soruyorum farkındayım ama kime sorsam bilemedim
Ben yatırmıştım,hatta oğlumun olcağını en çok göbek bölgesindeki tüylenmelrrden anladım yoktu bişey,epilasyon merkezine gittim tekrar gebelik düşünüyorsanız yaptırmayın,hormonlar tekrarlatıyor dediler,

ben 3 gundur mide bulantısı ve koku hassasiyeti yasiyodum.yerimden kalkamaz halde şiddetli.işe de gidemedim raporluyum.
simdi uyandım hic bi belirtim yok.eskisi gibiyim? korkuyorum acaba bebeğim iyi midir sizce???
benim 7,22 çıktı maalesef..
bu aralar çok moralsizim
inşallah hersey yolundadır bebisim iyidir

Ben kızımda çalışıyordum ama neredeyse 9 ayı raporlu geçirdim. İlk aylar senin gibi bulantı, kusma, halsizlik sonraki aylar ağrılar sancılar.. Ama hepsi doğumda bitiyor ve meleğin kucağına verilince herşey unutuluyor
Ayrıca içini ferah tut. TSH yüksekliği öyle birkaç günde sıkıntı yaratacak bir durum değil. Ben kendimi bildim bileli TSH yüksekliği için ilaç kullanıyorum ve bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Bu kafana takacağım bir sorun değil. İlacına devam et ve hamileliğin keyfini çıkar bol bol uyu.

Buradaki herkesi cezalandırıcam,elalem başka konularda sayfaaaaa sayfaaaaa hasbihall ediyor,siz bir günaydınnnnn birrrr iyi akşamlarrrr hiç dedikodu yok,macera yok,bu ne ya.

Bundan sonra hergün yazmayanı tespit edip,ceza vericem.

Bende bir merkezde yaptırmıştım canım hatta yaptırıyordum 4 seans gitmiştim tüylerimin çoğu da gitmişti ama bu hafta inanılmaz bir çıkış yapıyor arkadaşlar sanki hiç lazere gitmemiş gibiyim
Gidiyodum seanslarım yarım kaldı :)
Benimde yarım kaldı
İlk bebeğimden önce gidiyordum hamile kalınca bıraktım bikaç tüy kaldı sadece onun dışında çıkan falan yok 4 senedir
Ohh ne güzel çok şanslısın valla
Her şeyin başı hormon

Ay insallah insallah.. hem kimse karismasin istiyorum hem tek basima nasil bakarim diyorum

aaaa kimse karışmasın olur muuuu. Ne zamanne giydireceğinden, ne zaman yıkayacağına, ne zaman kucağına alacağından, ne zaman emzireceğine karar verecek kişiler çatlasın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…