Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.
Şöyle düşündüm ama doğru mu bilmiyorum. Muhtemelen ikili test zamanında yapılsaydı da aynı süreci yaşayacaktın. Emin olmak için yine 3 lü tarama belki dörtlü tarama ve sıvı alımı olacaktı. Allah bir daha yaşatmasın.

Gunaydin kızlar sizde örneğin gogsunuzde birgun ağrı olup ertesi gün ağrı kayboluyomu onun dışında tüm belirtiler devam dünden beri mide kötü bişey yiyemiyorum yesemde afedersiniz cikiyo başımı kaldıramıyorum göğsümde ağrı azaldı ama onun dışında tüm belirtiler devam

benim tsh yükselmiş
endokrin e gittim bugün
50lik tiroid ilacina başladık
hamilelik boyunca 4hafta bir tiorid ilaci alicakmisim surekli takip ediceklermis
Benim de 3,11 çıktı
50 Lik hapa başladım
10 gün sonra 25 e indiricez doz u
Bir ay sonra da kontrole cagirdi
Kan tahlili ve ultrason yapacak o zaman

Benim
Sadece hafif bulantılarım var başka hiçbirşey yok ikizlerimin hamileliğinde 6.hafta başlayıp 15.haftaya kadar devam etmişti kusma ama bunda daha kusma olmadi şükür inşallah rahat geçecek yoksa hem çocuklar hem hamilelik çok zorlanırım dün uykum geldi yarim saat uyuyamadım çekiştirip durdular birde üstüne çıkmaya calisiyorlar

Çok üzüldüm cnm Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah bir daha.

Sağol cnm aminnnn inşallah hepimize En azından suni sancı süreci o ağrıyla beraber doğum psikolojisi olmazdı herşey belki daha kolay olurdu.. yada nöylesi daha hayırlıymış belki de Rabbim böyle istemiş..

Basın sağolsun canım Rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Aslında anne karnında müdahale edilebilen rahatsızlıklar var, kuyruk sokumu kapanmaması mesela sakatlığa neden olurken İstanbul'da buna operasyon yapıldı başarılı oldu veya bunu belirleyip doğum anında hemen müdahale ediliyor.. tam anlatamadım ama nüral tüp defekti deniliyor buna ikili tarama normal olmasına rağmen 4 lü taramada risk çıkmıştı oğlumda ben de perinatologa gidip ayrıntılı ultrasona girmiştim. Sonuç olarak çok şükür iyi çıktı ve sorun olmadı. Bu nedenle ikili sonrası 20 haftada ayrıntılı ultrason düşünüyorum bunda

Ay insallah insallah.. hem kimse karismasin istiyorum hem tek basima nasil bakarim diyorum

Kızlar hamilelikten önce lazer epilasyon yaptıran var mı ? Tüylerinizde artma çıkma oldu mu ? Biraz alakasız bir soru soruyorum farkındayım ama kime sorsam bilemedim

Benim de 3,11 çıktı
50 Lik hapa başladım
10 gün sonra 25 e indiricez doz u
Bir ay sonra da kontrole cagirdi
Kan tahlili ve ultrason yapacak o zaman

benim 7,22 çıktı maalesef..
bu aralar çok moralsizim
inşallah hersey yolundadır bebisim iyidir

Kızlar hamilelikten önce lazer epilasyon yaptıran var mı ? Tüylerinizde artma çıkma oldu mu ? Biraz alakasız bir soru soruyorum farkındayım ama kime sorsam bilemedim
Ben evde yapilan lazerler var ya ondan yapiyordum canim ve 3 ay olmustu nerdeyse yaridan fazlasi gitmisti ama simdi yeniden gelmeye basladilar. Doktorum da kesinlikle yasakladigi icin devam edemiyorum. Ama benimki kil koku uyutuyordu yani gec cikiyor killar tamamen yok etme soz konusu degil, sizin farkli bir yontemse nasil olur bilmiyorum ama genelde hamilelikte cogu kiside tekrarliyor bu olay

İlk bebeğimden önce gidiyordum hamile kalınca bıraktım bikaç tüy kaldı sadece onun dışında çıkan falan yok 4 senedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…