Ben evde yapilan lazerler var ya ondan yapiyordum canim ve 3 ay olmustu nerdeyse yaridan fazlasi gitmisti ama simdi yeniden gelmeye basladilar. Doktorum da kesinlikle yasakladigi icin devam edemiyorum. Ama benimki kil koku uyutuyordu yani gec cikiyor killar tamamen yok etme soz konusu degil, sizin farkli bir yontemse nasil olur bilmiyorum ama genelde hamilelikte cogu kiside tekrarliyor bu olay
Evett gercekten öyle.
Ama aşırı korktum orda, kalp atışını duyamadan gidecektim
Karından baktı önce ultrasonla, sonra hemşireye döndü hastamızı hazırlayalım vajinal bakacağım dedi. O an bende renk menk gitti herhalde, bebek yok sandım tansiyonumu falan ölçtüler hemen sonra doktor yok yok sakin olun, ben bebegi gördüm canlı ama vajinal daha net görürüz ondan dolayı öyle istedim diye beni sakinleştirdi
Buradaki herkesi cezalandırıcam,elalem başka konularda sayfaaaaa sayfaaaaa hasbihall ediyor,siz bir günaydınnnnn birrrr iyi akşamlarrrr hiç dedikodu yok,macera yok,bu ne ya.
Bundan sonra hergün yazmayanı tespit edip,ceza vericem.
2
Öyle yazınca çok hedefliyorum gibi olmuş demi
İlk çocuktan önceki düşüncemdi bu da.
ilkini doğurdum ikinci de yolda inşallah. Bunun emzirmesi bitince yaptırırım
Buradaki herkesi cezalandırıcam,elalem başka konularda sayfaaaaa sayfaaaaa hasbihall ediyor,siz bir günaydınnnnn birrrr iyi akşamlarrrr hiç dedikodu yok,macera yok,bu ne ya.
Bundan sonra hergün yazmayanı tespit edip,ceza vericem.
Durumu yöneticilerden birine mi bildirsek acaba. Grup sahibimiz yok diye. Önceki grubumuzda da böyle bir durum olmuştu. Yöneticilerden birini etiketleyip söylemişlerdi.