Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Durumu yöneticilerden birine mi bildirsek acaba. Grup sahibimiz yok diye. Önceki grubumuzda da böyle bir durum olmuştu. Yöneticilerden birini etiketleyip söylemişlerdi.

olabilir yapabilirsiniz,buraya yeni bir sınıf başkanı atarlar belki

ama önemli olan inşallah sağlığı iyidir

Ahhh benim kuzummmm. Gel gell,bu tembeller adına senden özür dilerim. ( ben cevap vermiyomuşum bide )
Yaa ne üzülmüştüm valla kimse de günaydın demedi ağluycaktım zatin çok duygusalım Seviyorum hepicinizi

Günaydin kizlar 7+2 deyim gece birkaç kere tuvalete gidiyorum eskiden hiç kalkmazdim smdi surekli tuvalette taşıniyorum

Kızlar doktordan geliyoruz. Kalp atışını duyduk
6+3 müş şu anda
Ayyy gözünüz aydın maşallahhh ben de Salı gideceğim inşallah biz de duyarız kalp atışlarını çok heyecanlıyım

Günaydin kizlar 7+2 deyim gece birkaç kere tuvalete gidiyorum eskiden hiç kalkmazdim smdi surekli tuvalette taşıniyorum
Bende oyleyim gece cok kalkiyorum uykum bolunuyor uykumu alamiyorum

Gece uyandıysan bir daha uykuya dalmak zulüm oluyor mu. Dün gece ben belki de 3 saat uğraştım uykuya dalabilmek için...
Aynen telefon kurcaliyorum yarim saatdaha simdiden boyle normalde karnimiz cok buyuyunce wc olayi artiyor, ama bu bebeyi anlamdim

Ay insallah insallah.. hem kimse karismasin istiyorum hem tek basima nasil bakarim diyorum
Ilk bir yıl kayınvalide geldi gitti her gelmesinde benim düzeni Alt üst ediyordu sinirlerimi de ayrı yıpratıyordu inşallah sakin ve gazsız çocuklar olur

Ayyy gözünüz aydın maşallahhh ben de Salı gideceğim inşallah biz de duyarız kalp atışlarını çok heyecanlıyım
Bende persembe gidecem 6 hftalkken gttgmde sdce ekrandan
Gece uyandıysan bir daha uykuya dalmak zulüm oluyor mu. Dün gece ben belki de 3 saat uğraştım uykuya dalabilmek için...

Aynen beeen gece wcye kalktim sabah aydinlana kdar gozum acik bir trlu uyuyamadim

Ya ben de kaçtır rüyamda dişimin sallandığını ve dökülüp elime düştüğünü görüyorum
Çok iyi yorumlanan bir rüya değil. Bir de üst üste aynı rüyayı görünce sinirim bozuldu iyice

belki sıkıntından kurtulacaksındır? Rüya bu iyiyr yor iyiyi çağır yahu.

Bence hamileyken görülen rüyalar kesinlikle anlam içermiyor. Abidik gubidik şeyler görüyorum hepsini yorumlasak oo hoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…