Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Greensey BettyRuble sabahın bu saatinde yazıyorum ki ettiğim küfürler yerini bulsun Rüya rüyaa dedinizzzzz ne rüyalarr gördümmmö yarabbbimmmmmm hepside +18 allah sizi ıslah etsinn hepsi sizin suçunuzzzzz

geçmiş olsun canım bende grip olucam gibi hapşırıyorum sürekli
sabah erken uyanmana kızma ama çok sevindim 2 haftadır bende kargadan hocadan önce kalkıp oturuyorum yatakda
Geçmiş olsun kizlar bende dün gece hastanedeydim ağrıdan nefesim kesildi ama Rabbime şükürler olsun ki sorun yok parol soğuk algınlığı ağrı kesici verdi acil doktor ama kullanmak istemiyorum . Siz gene 5 de kalkıyorsunuz ben gece sabit artık 2 yada 3 gibi uyanıyorum sonra sabaha kadar o yani dön buyana sancı istifar sabah ezanı ediyoruz hepinize Allah yardımci olsun

Yüzü gülenler hep ikinci üçüncü bebek bekleyenler ha
Benim gibi kötü tecrübeli ya da uzun zaman sonra bebek bekleyen tüm hamileler gergin

Uyuz oluyommmmm sizeeee
Bende katılıyorum beli yaş sonrası ilk Bebek olunca . Artık anem diyor sen piskolojik men ağrım var galiba ama gerçekten ağrım var

benim tsh yükselmiş
endokrin e gittim bugün
50lik tiroid ilacina başladık
hamilelik boyunca 4hafta bir tiorid ilaci alicakmisim surekli takip ediceklermis
Benimde sinira yakin dr. 3.ayda yine isticem bu testi dedi.
ben 3 gundur mide bulantısı ve koku hassasiyeti yasiyodum.yerimden kalkamaz halde şiddetli.işe de gidemedim raporluyum.
simdi uyandım hic bi belirtim yok.eskisi gibiyim? korkuyorum acaba bebeğim iyi midir sizce???
Bende de bu ara koku hassasiyeti , istahsizlik, bulanti var kusmuyorum ama bos oguruyorum.
2 kilo vermisim hic bisi yiyemiyorum yedigim tek sey meyve.
O da midemi bozdu ishal yapti bende napcami sasirdim.
Bu hamilelikde hormonlar acayip bir hale donuyor ben kendimi taniyamiyorum.
Oysa benim meyve yemek normalde aklima bile gelmez.
Yani boyle sık tuketmem.
Simdi surekli armut muz mandalina yemek istiyorum.
Cok degisik kendimi taniyamiyorum

Amin cnm allah razi olsun tamamina erdirsin..

Beş artı ikide keseyi gördüm
Haftaya yedi artı ikide kalp atışı için gideceğim
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Çok geçmiş olsun benimde ağrım çok oluyor,nedeni için bir şey söylediler mi peki?
Benim de perşembeden beri çok değişik ağrılarım var tam gördüm kalp atışı duydum eve geldim dedim o günden beri yine endişe bu ağrılar neden arttı

Karın ağrıları için rahimim bebek için büyüdüğünü düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum birde bir arkadaş karnımi okşayıp salavat getiriyorum demişti bende baya ise yarıyor :) ama tabi inanç meselesi inanmıyorsanız karnınızı tutup güzel şeyler düşünün :) kendinizi rahatlatmaya çalışın

Devlette mi oluyor acaba bu ya da üniversite hastanelerinde? Bide orlara mi gitsek acaba.. bide her ikiz gebelikde mi yonlendiriyolar yoksa onunda bi cizgisimi var acaba. Ay hic bisey bilmiyorum
Canım riskli bisey olduğunda doktorun yönlendiriyor zaten ve üniversite hastanelerinde var sadece ikiz gebelikte dikkat etmeniz gereken özellikle 25.haftadan sonra çok fazla ayakta kalmadan bol dinlenerek geçirmek ben ikizlerini 27.haftadan sonra yatarak 37+5 de doğurdum toplam 10 kg aldım ikizlerinden kızım 2500 oğlum 2900 doğdu ve doğumdan sonra kilo namına hiçbirşey yoktu hatta vermiştim bile ama süt olsun diye bol bol yedim ve 7 kilo aldım geri ama çok şükür 1.5 yaşına kadar emzirdim daha da emerlerdi ama kızım işin cılkını çıkardığı için bıraktım.bu arada ikiz anneleri mutlaka çift başlıklı süt sağma makinenizi şimdiden araştırın şimdi tek hamile olmama rağmen yine makine kullanmayı isterim sütümü artırmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…