GreenseyBettyRuble
sabahın bu saatinde yazıyorum ki ettiğim küfürler yerini bulsun Rüya rüyaa dedinizzzzz ne rüyalarr gördümmmö yarabbbimmmmmm hepside +18 allah sizi ıslah etsinn hepsi sizin suçunuzzzzz
geçmiş olsun canım bende grip olucam gibi hapşırıyorum sürekli
sabah erken uyanmana kızma ama çok sevindim 2 haftadır bende kargadan hocadan önce kalkıp oturuyorum yatakda
Geçmiş olsun kizlar bende dün gece hastanedeydim ağrıdan nefesim kesildi ama Rabbime şükürler olsun ki sorun yok parol soğuk algınlığı ağrı kesici verdi acil doktor ama kullanmak istemiyorum . Siz gene 5 de kalkıyorsunuz ben gece sabit artık 2 yada 3 gibi uyanıyorum sonra sabaha kadar o yani dön buyana sancı istifar sabah ezanı ediyoruz hepinize Allah yardımci olsun
benim tsh yükselmiş
endokrin e gittim bugün
50lik tiroid ilacina başladık
hamilelik boyunca 4hafta bir tiorid ilaci alicakmisim surekli takip ediceklermis
ben 3 gundur mide bulantısı ve koku hassasiyeti yasiyodum.yerimden kalkamaz halde şiddetli.işe de gidemedim raporluyum.
simdi uyandım hic bi belirtim yok.eskisi gibiyim? korkuyorum acaba bebeğim iyi midir sizce???
Bende de bu ara koku hassasiyeti , istahsizlik, bulanti var kusmuyorum ama bos oguruyorum.
2 kilo vermisim hic bisi yiyemiyorum yedigim tek sey meyve.
O da midemi bozdu ishal yapti bende napcami sasirdim.
Bu hamilelikde hormonlar acayip bir hale donuyor ben kendimi taniyamiyorum.
Oysa benim meyve yemek normalde aklima bile gelmez.
Yani boyle sık tuketmem.
Simdi surekli armut muz mandalina yemek istiyorum.
Cok degisik kendimi taniyamiyorum
Aadrenalin_6784@YokoOno@78kova Allah razı olsun hepinizden, dr.dan çıktım çok şükür kalp atışını gördük şu an çok küçük o yüzden doppler dinletmek istemiyorum her şey yolunda kese düzgün yolk sac var kalp atışı görülüyor dedi.Hepimiz sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.
GreenseyBettyRuble
sabahın bu saatinde yazıyorum ki ettiğim küfürler yerini bulsun Rüya rüyaa dedinizzzzz ne rüyalarr gördümmmö yarabbbimmmmmm hepside +18 allah sizi ıslah etsinn hepsi sizin suçunuzzzzz
Iyi aksamlar kizlar doktor progestani fitil olarak kullan dedi 30 dk yat arkasindan da dedi fakat koyuyorum dedigi gbi yatiyorum kalkar kalkmaz akiyor bu sekilde etkisi olur mu sizde nasil oluyor nerde yanlis yapiyorum
Kızlar iyi akşamlar rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Benim son adet tarihim 27 Ağustos
30 günde bir oluyorum
Dün test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırmadım henüz doktor ne zaman ultrasonda bebegi görebilir sizin bebişler görğndğmü ultrasonda
Karın ağrıları için rahimim bebek için büyüdüğünü düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum birde bir arkadaş karnımi okşayıp salavat getiriyorum demişti bende baya ise yarıyor :) ama tabi inanç meselesi inanmıyorsanız karnınızı tutup güzel şeyler düşünün :) kendinizi rahatlatmaya çalışın
Devlette mi oluyor acaba bu ya da üniversite hastanelerinde? Bide orlara mi gitsek acaba.. bide her ikiz gebelikde mi yonlendiriyolar yoksa onunda bi cizgisimi var acaba. Ay hic bisey bilmiyorum
Canım riskli bisey olduğunda doktorun yönlendiriyor zaten ve üniversite hastanelerinde var sadece ikiz gebelikte dikkat etmeniz gereken özellikle 25.haftadan sonra çok fazla ayakta kalmadan bol dinlenerek geçirmek ben ikizlerini 27.haftadan sonra yatarak 37+5 de doğurdum toplam 10 kg aldım ikizlerinden kızım 2500 oğlum 2900 doğdu ve doğumdan sonra kilo namına hiçbirşey yoktu hatta vermiştim bile ama süt olsun diye bol bol yedim ve 7 kilo aldım geri ama çok şükür 1.5 yaşına kadar emzirdim daha da emerlerdi ama kızım işin cılkını çıkardığı için bıraktım.bu arada ikiz anneleri mutlaka çift başlıklı süt sağma makinenizi şimdiden araştırın şimdi tek hamile olmama rağmen yine makine kullanmayı isterim sütümü artırmak icin