Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu arada doktor yasakladı bize ilişkiyi. Zaten tüp bebek, transfer falan derken, 1 aydır bizde tık yok bakalım ne zaman ilişki serbest diyecek

Iyi aksamlar kizlar doktor progestani fitil olarak kullan dedi 30 dk yat arkasindan da dedi fakat koyuyorum dedigi gbi yatiyorum kalkar kalkmaz akiyor bu sekilde etkisi olur mu sizde nasil oluyor nerde yanlis yapiyorum

Kızlar hamilelikten önce lazer epilasyon yaptıran var mı ? Tüylerinizde artma çıkma oldu mu ? Biraz alakasız bir soru soruyorum farkındayım ama kime sorsam bilemedim
Ben yaptırdım 4 seans hamile kaldım bıraktım ama çıkmadı tekrar dökülenler emzirme bitsin devam edecektim hamile kaldım

Kızlar iyi akşamlar rabbim isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Benim son adet tarihim 27 Ağustos
30 günde bir oluyorum
Dün test yaptım pozitif çıktı kan testi yaptırmadım henüz doktor ne zaman ultrasonda bebegi görebilir sizin bebişler görğndğmü ultrasonda

Ilk bir yıl kayınvalide geldi gitti her gelmesinde benim düzeni Alt üst ediyordu sinirlerimi de ayrı yıpratıyordu inşallah sakin ve gazsız çocuklar olur
Ay insallah aminnnn.. allahim kimselere muhtac etmesin napicaz bu anneleri bilmiyorum. Onlari da kirmadan orta yol bulmak lazim ama.. o yol yok galiba

Riski gebelik alani sanırım. Bana da sagolsun cevrem söyledi simdi de telaşa kapıldım. Yani çok şükür sorun yok normal takibe devam ☺
Yahu doktorlar cok konusmuyor, bende gidince salak gibi oluyorum butun soracaklarimi unutuyorum. Heralde cogumuz boyle oluyoruzdur. Bisey ogrenmeden eve geri geliyorum ya he var mi bebek var. He kalbi atiyomu atiyo. A bitanede daha var dedi bide bana. Baska bisey yok. Pata küte doğurcaz heralde

Aslında kadın doğum doktorlarının hocaları onlar daha bilgili ve tecrübeli oluyorlar.
Devlette mi oluyor acaba bu ya da üniversite hastanelerinde? Bide orlara mi gitsek acaba.. bide her ikiz gebelikde mi yonlendiriyolar yoksa onunda bi cizgisimi var acaba. Ay hic bisey bilmiyorum

Kızlar hamilelikten önce lazer epilasyon yaptıran var mı ? Tüylerinizde artma çıkma oldu mu ? Biraz alakasız bir soru soruyorum farkındayım ama kime sorsam bilemedim
Ben yaptırdım canım tüm vücuttu (kol bacak özel bölge koltuk alti) seansların tümü hamile kalmadan 3-4 ay önce bitti.Tek tük çıkanlar icin ağdaya gidiyorum. Yaptirdinmi sen ? Bilirsin bazı bölgelerde azda olsa kalıyor.Şuanda çoğalmadılar ama daha cabuk çıkıp daha cabuk uzadığını farkettim.

Kızlar ev işlerini nasıl yapıyorsunuz? Bana evi resmen bir şey götürüyor gibi geliyor ben pek elimi sürmemeye calısıyorum, eşim yardımcı oluyor. Ama durum pek iyi değil
Siz ev işi yapıyor musunuz?
Mecbur olanları yemek,bulaşık,camaşır.Eşim müsait oldukça yardım ediyor ama oda yoğun çalışıyor. Her yer her yerde. Temizlik 2 haftada bi zar zor ,batıyor ama hiiç halim yok Düzenli kadın tutmamız lazım. Ütüyüde arasıra oturarak.

Benim canım deli gibi tatlı çekiyo kizlar en başından beri ,hergün hemde. 3 kg aldım 1,5 ayda. Tatlısız yapamıyorum ki ben geçen sene 6 ayda 25kg vermiş biriyim. 1 senedir tatlısız yaşıyordum nerdeyse.İrade işi değil ,hormonlar kafayı yedi Allah sonumu hayır etsin. Ye tatlıyı çıkar hakkıyı demişler ama çevremde oğlu olan çoğu kişi ben ekşi yemiştim diyor. Ama tatlı yiyip oğlu olan da var kızı olanda. Bana cinsiyet farketmez de merak ediyorum biyerden belirti verir mi diye Insanın canının ne çektiğine, nasıl hamilelik yaşadığına bakmıyo galiba bu cinsiyet olayı. Sizlerin bildiği bariz bi durum var mı belli eden?

Iki oglumda tatli yedim ama asiri degil.bunda cnm hic istemiyor tatli .tuzlu ve eksi istiyor oda sisiriyor diye onuda yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…