Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende ikiz olduğunu öğrendigimden beri elekli süt sagma mak bakıyorum. Lansinoh iyimidir acaba baya olumlu yorumlari var. Bi de beslerken nasil yapıyordunuz kafamda deli sorular tek cocuktan sonra ikiz

Ayy ahahaha bi kahkaha attim gorunce sen misin bizimle dalga gecen hormonlar iste booooyle acayip seyler gosterir sana
Günaydın. Sabah uyanınca midedeki bu his? Bulantı değil mide ağrısı değil. Midem içimde bomboş kurumuş kalmış gibi ya
Bu his yuzunden uyanasim gelmiyor yaa sanki 7 uyuyanlar gibi yillardir uyuyormusum da simdi uyanmisim gibi hissediyorum acayip bir acikma ve bulantimsi tuhaf bisey... Keske bir de yiyebilsem yani tam bir delirme vakasi
Aynen bi de nefes alamama oluyo mu burnumun ici kuruyor sanki surekli
Burnumun kurumasi yuzunden esimin tuhaf bakislari altinda islak havluyu yuzume koyup oyle uyuyorum ahaah daha ne gariplikler yapicam bakalim

Bu his yuzunden uyanasim gelmiyor yaa sanki 7 uyuyanlar gibi yillardir uyuyormusum da simdi uyanmisim gibi hissediyorum acayip bir acikma ve bulantimsi tuhaf bisey... Keske bir de yiyebilsem yani tam bir delirme vakasi
Haha ben sabah haşlanmış patates tarzı şeyler istiyorum tuzlu böyle. İyi geliyor sanki.

Haha ben sabah haşlanmış patates tarzı şeyler istiyorum tuzlu böyle. İyi geliyor sanki.
Ben de hemen kuruyemisle dolduruyorum agzimi pesine bir muz ve kahvaltim bitmistir. Kizlar asla yumurta yiyemiyorum ben yaa acayip sogudum ama yemem gerekiyormus ne yapcaam boyle

Günaydin kizlar karnim agriyo gibi çok deil ama normal midir 7 haftalik biri icin

Canım bir şey çekse de ben de kız erkek diye accuk heyecanlansam sadece duyduğumdan beri hadi oğlum diye sesleniyorum deli gibi, nasılsa ilk çocuk yaaaaa her türlüsü makbul bana

Bende hep derdim,
Vallahi benim annem çok kusarmış 3 kızsız,kardeşim de öyle kız benim midemde bulanmamıştı,uyku halimde vardı,göbek bölgem tüylendi,erkekti,bizim ailede böle farketmiştim,ama herkesin bünyesi farklı tabi,bunda mide koku hassasiyetim,var

Bende katılıyorum beli yaş sonrası ilk Bebek olunca . Artık anem diyor sen piskolojik men ağrım var galiba ama gerçekten ağrım var ☹☹☹☹
İlk bebekte ağır kaldırmadım,uzanmadım bile,2.çocuk oğlum hasta mide hassasiyeti nazı bile olmuyo,temizlemek zorundayım,sürekli kucağımda,namaz kılsam sırtımda,biraz mecburen öyle oluyor

Çok geçmiş olsun,hemen geçsin inşallah

Aslında kadın doğum doktorlarının hocaları onlar daha bilgili ve tecrübeli oluyorlar.
Yok canım perinatologlar öyle değil. Alanı kadın doğum ama yan dal olarak uzmanlıkları riskli gebelikler. Aynı tüp bebek uzmanları gibi düşün bunlar da riskli gebelikler konusunda uzmanlaşıyorlar.

Devlette mi oluyor acaba bu ya da üniversite hastanelerinde? Bide orlara mi gitsek acaba.. bide her ikiz gebelikde mi yonlendiriyolar yoksa onunda bi cizgisimi var acaba. Ay hic bisey bilmiyorum
Devlette araştırma hastanelerinde falan da var özellerde de var. Riskli gebelikler konusunda uzmanlar. Bir arkadaşım da üçüzlere hamileydi ve doktoru 20. Haftadan sonra perinatoloğa yönlendirmişti. Yani doktorun yönlendirirse gidersin. Ama korkma çoğul gebeliklerde perinatoloğa çok yönlendiriyorlar çünkü çoğul gebeliğin kendisine zaten riskli gözüyle bakıyorlar. Bir sorun olmasa da kontrollerine orada devam etmeni isteyebilir yönlendirirse de illa sorun olduğundan değil yani

Ben yaptırırken hamile olduğumu öğrendim. 4 seans gitmiştim ve çoğu gitmişti tüylerin ama bu hafta hepsi aynı hızla geri geldi. Emzirme dönemi bittikten sonra gidicem yine inşallah.

Ben de hemen kuruyemisle dolduruyorum agzimi pesine bir muz ve kahvaltim bitmistir. Kizlar asla yumurta yiyemiyorum ben yaa acayip sogudum ama yemem gerekiyormus ne yapcaam boyle
Al bendende o kadar nasil midemi bulandiriyo kokusu tadi herseyi

Ben 10 haftaya yaklaştım ama halen sancı dan başka bişe yok nefesimi kesecek kadar sancılarım sabahliyorum yani
Ben bunu yazdığımda test yapmamıştım ama sancı olup adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı ama hala sancılarım var sürekli normalde hafif bir ara bi sızlama oluyo geçiyo acaba gaz sancısı falan mı ya siz doktora sordun uz mu?

Yok canım perinatologlar öyle değil. Alanı kadın doğum ama yan dal olarak uzmanlıkları riskli gebelikler. Aynı tüp bebek uzmanları gibi düşün bunlar da riskli gebelikler konusunda uzmanlaşıyorlar.
Öyle ama benim doktorum bana öyle demişti, profesör oldukları için çoğu ders veriyor aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…