Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Devlette mi oluyor acaba bu ya da üniversite hastanelerinde? Bide orlara mi gitsek acaba.. bide her ikiz gebelikde mi yonlendiriyolar yoksa onunda bi cizgisimi var acaba. Ay hic bisey bilmiyorum
Doktorun yönlendirir cnm perinatolog sayısı az zaten ülkeden nette yazıyor. Perinatoloji bölümü aratabilirsin

Sordum sorun değil dedi kanama yoksa olur dedi benim gaz sancısı gibi kramplar helede gece olunca uykular yasak yani artık katlanacagiz parol icebilirsin dedi agri için ben yok dedim ilaç kullanmak istemiyorum

Rahim genişliyor ağrı ve sızı normal.

Sordum sorun değil dedi kanama yoksa olur dedi benim gaz sancısı gibi kramplar helede gece olunca uykular yasak yani artık katlanacagiz parol icebilirsin dedi agri için ben yok dedim ilaç kullanmak istemiyorum
Bende sordum Allah korusun kanama yoksa sıkıntı olmaz dedi kanama olmasında ağrıya razıyız napalım.

Kizlar kizlar hayirli gunler. 6+5teyiz. Bulantilar gelip gelip gidiyor. İşe gidiyorum iste cok zorlaniyorum. Hic istahim yok. Moral olarak da iyi hissetmiyorum kendimi. Dunya yikilmis da altinda kalmisim gibi sizde de oluyo mu bu ruh hali.elim kolum Hicbiseye kalkmiyo. Bide bende her hamilede gorulen o sık idrara cikma olmuyo. Yeri geliyo 6 saat tuvaletim gelmiyo.

anahtar kelime dünya yıkılmış da altinda kalmış gibiyim.
3 buçuk yaşında bir kızım var
bana bugun" sen neden bu kadar mutsuz bir anne oldun" dedi .
Allah'ım bir an once güç kuvvet versin bize

anahtar kelime dünya yıkılmış da altinda kalmış gibiyim.
3 buçuk yaşında bir kızım var
bana bugun" sen neden bu kadar mutsuz bir anne oldun" dedi .
Allah'ım bir an once güç kuvvet versin bize
Aminn canim aminn... 86 lisin galiba bende 87 yaslarimiz da yakın. 30 dan sonra negatif yone evrildim sanki. Hamileligin verdiği bi buhran mi bilemiyorumda. Masallah kizina daha o yasta anneciginin uzuntusunu farkediyosa cok akıllı bi cocuk.

Kizlar tam gribim gecti derken az once dudagimin kenarinda uçuk baslangici farkettim. Aranızda yasayan var mi ne yapmam lazimmm yara olmasina izin verirsem agzimi acma kapamam hep sikinti olacak cunku tam dudaklarimin birlestigi yerde vectavir kremim var sursem ne olur acaba gebelikte c grubu yaziyor. Suan sarimsak koydum ustune oyle duruyorum ama ise yarar mi bilmem. Bebegime zarar verir mi acaba bu durumm???

Nereye yazacağımı bilemedim ben 4+4 haftalık hamileyim üç gündür kahverengi lekelenme oluyodu bugün kan geldi peçeteye öncesinde iki düşüğüm olduğu için yıkıldım nolur bişeyler söyleyin

Canım bir an evvel bir dra git bence. Belki endişelenecek bir şey yoktur. Ama kanamalar çok önemli gebelikte. İhmal edilmemesi ve nedeninin bulunması gerekiyor.

Hamilelikte grip ve uçuk sıkça rastlanan şeyler. İlk hamileliğimin ilk aylarında gripten belimi doğrulatmamıştım. Uçuğum da çıkmıştı bir kez. Bir arkadaşım ilk dönemler sık sık uçuk çıkarmıştı. Hamilelik bağışıklık sistemini zayıflatıyor maalesef. Vücut direncini düşürüyor. Çok iyi beslenmeye ve vitaminlerini eksik etmemeye bak canım.

Evet canim ben de ondan oldu diye tahmin ediyorum onceleri adet donemlerimde ve stresli oldugm zamanlarda cikardi ama uzun zamandir yoktu simdi yine gelmis, doktoruma da sordum ama cevap gelmedi hala simdilik sarimsak koyuyorum surekli. Sen nasil tedavi etmistin?

Ay abla cok tesekkur ederim herseyi tek tek yazmissin tammdr hepsini not aldim kafaya süt sağma makinasi mi yoksa bu pompa gibi seyler mi? Dun e bebekte gordum de manuel falan biseyler vardi hic anlamadim

Tamamdr, cook tesekkur ederimm

Kendi kendine geçmişti uçuğum Sarımsağın iyi geldiğini bilsem sürerdim ama.

Ben de öyleyim.
Bir de uzerine bu ay sonu ev tasicam.
Evin hali icler acisi heryer her yerde.
Yardim edecek pek kimse yok.
Yavas yavas yapmaya calisiyorum.
Agrim var benimde.
Hep uzanmak istiyorum ama oglum esim yemek bekliyorlar.

Hormonlardan birazda galiba resmen saldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…