Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese merhabalar cok istesemde giremiyorum nasil geciyor hayat bilmiyorum birde buaylar gercekten zor .drdan geldim guatir testi istedi dahiliyeden

Bu arada ben günlerdir acı aşeriyorum kızlar yaa. Normalde mideme dokunuyor diye uzak dururum. Ama şimdi her şeye acı katıyorum. Acı aşerince kız oluyordu di mi? Nolur öyle olsun

Bu arada ben günlerdir acı aşeriyorum kızlar yaa. Normalde mideme dokunuyor diye uzak dururum. Ama şimdi her şeye acı katıyorum. Acı aşerince kız oluyordu di mi? Nolur öyle olsun
Aşermenin onlarla ilgisi yokmuş ki.
Bir de kusan kız doğurur uyuyan erkek doğurur derler. Ama full time kusup erkek doğuran var hep uyuyup kız doğuran.
Ay cinsiyet öğrenme zamanlarımız gelsin

Bende turşu te ekşiyi doğur Ayşe yi

Aşermenin onlarla ilgisi yokmuş ki.
Bir de kusan kız doğurur uyuyan erkek doğurur derler. Ama full time kusup erkek doğuran var hep uyuyup kız doğuran.
Ay cinsiyet öğrenme zamanlarımız gelsin
Evet ilgisi olmadığını biliyorum. Ama kendimi kandırıyorum işte. Evrene kız çocuk enerjisi yolluyorum

Canım bir şey çekse de ben de kız erkek diye accuk heyecanlansam sadece duyduğumdan beri hadi oğlum diye sesleniyorum deli gibi, nasılsa ilk çocuk yaaaaa her türlüsü makbul bana

Canım bir şey çekse de ben de kız erkek diye accuk heyecanlansam sadece duyduğumdan beri hadi oğlum diye sesleniyorum deli gibi, nasılsa ilk çocuk yaaaaa her türlüsü makbul bana
Zaten seninki kesin oğlan. Söylemiştim sana biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…