Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende dün acillik oldum hatta hala midem kötü çok şükür yinede istende rapor aldım sonra nasıl calısıcam bilmiyorumda

Gribe karşı nasıl beslenmek lazım bence her sabah gripmisim gibi kalkıyorum burnum akıyor ağzımda af var :/
Zencefil tarçın bal sıcak su hamilelikte zararli mıdır ?

Ben dee ve hamile olup küçük çocuğu da olanlara helal olsun diyorum kolay iş başarmuyorlar

ben de katılıyorum. Çok zor bişey. Benim de çocuğum var 2 yaşında ama , bizimkine annemler baktığı için evde sürekli biri oluyor. Yemek toplama yemek hazırlama hep onlar yapıyor. Sadece çocukla ilgileniyorum hafta içi o bile zor.
Bu pazar yanlızım eşim şehir dışında. Annem akşam gelecek. Bilmem kaç öğün bulantı eşliğinde çocuğa yemek hazırla yedir topla. Uzun zamandır geçirdiğim en kötü pazar günü. Bir de asıl mesele yanlızlık tabi

Aşermenin onlarla ilgisi yokmuş ki.
Bir de kusan kız doğurur uyuyan erkek doğurur derler. Ama full time kusup erkek doğuran var hep uyuyup kız doğuran.
Ay cinsiyet öğrenme zamanlarımız gelsin

şu ramsi teorisi mi ne var ya onunla ilgili bilgisi olan var mı acaba

Bu arada doktor yasakladı bize ilişkiyi. Zaten tüp bebek, transfer falan derken, 1 aydır bizde tık yok bakalım ne zaman ilişki serbest diyecek

demez valladoktorun umrunda mı
Benim ilk hamilelikte 4. Ayda kanama oldu kahverengi. Sonra hiçbirşey olmadı bidaha ama serbest merbest demedi hiç.

Ay insallah aminnnn.. allahim kimselere muhtac etmesin napicaz bu anneleri bilmiyorum. Onlari da kirmadan orta yol bulmak lazim ama.. o yol yok galiba

maalesef yok.
çocuk olmadan önce kayınvalidemle gül su anlaşıyorduk, çocuk olduktan sonra bütün aşkımız bitti

Aslinda genel bi mutsuzluk hali bizdeki hormonlar hamilelik biraz bahane . nice hamile arkadaslarim vardi gule oynaya gecirdi. Senin yukunde agirmis canim. Hem çocuk hem ev taşıma şu surecte cok yorucu olur yardima gelecek kimse yok mu

Devlette mi oluyor acaba bu ya da üniversite hastanelerinde? Bide orlara mi gitsek acaba.. bide her ikiz gebelikde mi yonlendiriyolar yoksa onunda bi cizgisimi var acaba. Ay hic bisey bilmiyorum

canım illa riskli olması gerekmiyor hamileliğinin. İkiz bebek tekil gebeliğe göre daha riskli ve erken doğum olasılığı daha fazla olduğu için genellikle ikiz bebek anneleri daha uzman olduğu için perinatologları tercih ediyor. Hatta hiç bir sorunu olmadan tekil gebelik olup da gideni de gördüm. Daha iyi oldukları için tercih edenler oluyor. Yani birinin seni yönlendirmesine gerek yok. Kendin gidebilirsin.

canım dikkat et. Ben kızıma hamileyken aşırı tatlı yedim. 75 kilodan 100kiloya çıktım. Yesen de bi lokma yeyip bırakmaya çalış, yoksa değişik bir bağımlılığa dönüşüyor yedikçe yiyesin geliyor

Bende ikiz olduğunu öğrendigimden beri elekli süt sagma mak bakıyorum. Lansinoh iyimidir acaba baya olumlu yorumlari var. Bi de beslerken nasil yapıyordunuz kafamda deli sorular tek cocuktan sonra ikiz

ikisini aynı anda emzirebilirsen süper olur süt üretimi acayip artıyormuş öyle. İkisine yetecek sütü üretebilmek için öyle yapıyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…