Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben varım.

Akşam olunca karnım bir şişiyor sanırsın 6 7 aylık benim gibi olan var mı ? ilk cocukta full yatıyordum evde böyle olmuyordu şimdi çalışıyorum hep bir koşturma sanırım çok ayakta kalıyorum. Ayrıca ayıptır söylemesi bir gaz sorunu mahvoldum zor bu ana olmak çok zor...

Kızlar bu akşam dikkat ettim karnım komple tüylenmiş maymuşa dönmüşüm. Dökülen saçlarım göbeğimde tüy olarak çıkıyor sanırım
Maymunlar cehennemine hoşgeldin. O tüyler iyice coşacak Yapman gereken tek şey asla ve kat’a o tüylere dokunmamak. Doğumdan sonra geldikleri gibi gidiyorlar merak etme

Saç dökülmesi problemini çok ileri boyutta yaşıyorum ben de. Özellikle banyoda saçımı şampuanlamamla beraber avuç avuç saç topluyorum. Bu kadar dökülmeye bikaç haftaya kel kalmam lazım. Var mı bu kadar saçı dökülen ?

Dökülüyor çok...
İkidir sabah kalkıyorum tövbe yastıkta en az on tane saç kılı.
Gün içinde zaten hep dökülüyo.

Ya kızlar bir şey diycem: Herkes bu adamı mı görüyor sürekli. Yoksa bir bana mı görünüyor? Defalarca şikayet ettim ama yine görünüyor. Yemin ederim nefret ettim tanımadığım şu adamdan. Bu kadar da göze sokulmaz ki. Bir de aynı sayfada iki defa görünüyor. Ay vallahi çıldırıcam

Eklentiler

• 0CE54D44-48F4-4160-9B80-901C03256285.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 39
Hangi adam tırstım
Reklam çıkıyorsa ben AdGuard diye bişey indirdim reklamlardan kurtuldum.

Sormayın kocamdan daha çok bu adamı görüyorum Ben de çoğu defa şikayet ettim ama hala çıkıyor

Nasıl sinir yaptıysam adamın fotosunu koymayı unutmuşum. Ekledim şimdi
Reklam engelleyici tavsiye ederim ben reklamlardan sayfayı göremezdim. Kazen duymasın ama reklam engelleyici iyi oluyor
Bak benim sayfam tertemis

Reklam engelleyici tavsiye ederim ben reklamlardan sayfayı göremezdim. Kazen duymasın ama reklam engelleyici iyi oluyor
Bak benim sayfam tertemis

Eki Görüntüle 2551207
Oh valla, gerçekten mis gibi sayfa. Ben korkuyorum program indirmekten. Bikaç ay önce hesaplarım ele geçirilmişti. Teknik destekten yardım istedim. İlk sordukları en son hangi programları yüklediğim oldu. Güvenilir bir şey mi kesin?

Kesin bişey diyemem popüler bi uygulama indirdim işte umarım zararsızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…