Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende kansızlık olmamasına rağmen demir verdi ve kabızlık yapmadı. Halsizligim azaldı,gaz problemi azaldı.Saç dökülmesi azaldı. Normalde adet günüm diye heralde 2 gündür yine kasıklarım agriyor umarım eskiye dönmem 1 ay yatmıştım. Çok şiddetliydi..
Bu arada hamile pijamasi sordum bikaç yere bulamadım. Öyle bişey yok mu elemanın biri 3xl normal pijama veriyim mi dedi önümüz kış ben çok üşüyen biri olduğum için özellikle polar arıyorum. Bide hamile atleti soruyorum bana emzirme atleti-sutyeni gösteriyorlar. Belinde esneme payı yok. Nerden bulucam bunları ayol?

İkisini beraber kullanıyorsan ağır gelir. Banada omegalı ınnate yi önermişti istersen decavit yerine onu kullan dedi. Decavit midemi rahatsız etti 3 günden sonra bıraktım. Innate aldım bugün ona başladım içimi çok daha rahat.
Hem önceden diofol kullanıyodum aynı ilaç grubunun ondanda memnundum. Sende onu bırakmalısın iki vitamin olmaz.

Aynı şekildede bendede şişkinlik var hatta bugün bir rahatszlk mı oldu acaba diye düşündm gebelik zehirlnmesi filan Allahkorusun

Herkese hayirli geceler bogaz enfeksiyonundan uyuyamiyorum agridan oksurukte eslik ediyor ne yapabilirim sizce

Su konusu... İlk hamileliğim öyle beterdi ki, hamile değil kuduz oldum ben diyordum. Su içmeyi bırakın banyo yaparken içim dışıma çıkardı. Genel olarak görülen bir durummuş bu. Uzmanlar buz parçaları eritin ağzınızda diyor çözüm olarak ya da soğuk su ve pipet de denenebilirmiş.
Tüylü göbüş... Bu sefer yok allahtan ama yine ilkinde ilginç bir tüy artışı olmuştu, bir arkadaşın da dediği gibi kendinden kayboldular sonrasında.
Aşerme... Bu konu bende sapıttık durumda artık liste yapıyorum. İnanın normalde canımın isteyeceği şeyler de değil. Bugün greyfurt yedim tuzlu, başka da bir şey demiyorum.
Kilo konusunda da iki kilo aldım, zaten tombişim ama takmıyorum arkadaşım 100 kg girdi doğuma şimdi tay gibi.
Durumlar böyle... Korku, heyecan, stres, telaş... Karmakarışık geçen 12 hafta, daha da korkutan haftalar. Hepinizi öpüyorum, kolay kolay atlatalım inşallah bu süreçleri.

Herkese hayirli geceler bogaz enfeksiyonundan uyuyamiyorum agridan oksurukte eslik ediyor ne yapabilirim sizce
Elma, ayva, limonu kaynattıp azıcık ılınınca içinde bal ve az miktarda tarçın koyup çay yaptım ben hep, iyi gelmişti. Bir de tuzlu su ile gargara. Onu da kaynamış, ılınmış suya bir tatlı kaşığı tuzla yapmıştım.

Günaydın...doktorun sıkıntı yok dediyse hiç boşuna endişe etme...ben diğer hamileleliklerimde yaptırdım sonuç çıkıncaya kadar stres yaptım... bunda yaptırmayı düşünmüyorum...bu arada yaşım 36 ...illaki yaştan dolayı risk yüksek çıkacak...içini ferah tut

2'li testi yaptıranlar yaşınız kaç? ve sonuc nasıl çıktı?benim 11 Kasım'da.
33 yaşındayım, 35 üstü genelde yuksek riskli çıkıyor ya inşallah hepimizin ki hayırlı çıkar tez zamanda güzel haberler veririz birbirmize

Teşekkürler önceki hamileligimde farklı seyler takıyordum kafama. Bu sefer daha tecrübeliyim rahatım diye dusunurken simdi de takacak bir şey yine buldum...

Günaydın kızlar bugün doktora gitsem cinsiyeti öğrenebilir miyim 14. Haftaya girdim
Günaydın bana doktorum 11. Haftada kiz dedi. Cuma günü de erkek gibi dedi 14. Hafta bitince tekrar gidicem umarım belli olur bu sefer. Demem o ki bir hafta daha bekleyebilirsin bence. Bir de ultrason cihazı da önemli tabi.

Günaydın hanımlar çok şükür baş ağrım uyuyunca geçti, boğazımda daha iyice. bir tek bulantı hala benimle ona da alışkınım :) bu arad rüyamda bebişin cinsiyetini öğrenmeye çalışıyorum yarım saat bakıyoruz doktorlar çıkıntı bulamıyoruz kız mı acaba

canım ben hamile pijaması defactodan almıştım emzirme özelliği de var ama atlet yok atleti 3xl alabilirsin işte ahaha.

Canım önemli olan senin bebeğin de bir durum söz konusu olursa izleyeceğin yol, aldırmak isteyeceksen hiç bekleme hemen kandan bakılan testten yaptır şu pahalı ama yüzde 99 doğru olandan. amniyosentez de düşük risk 1/200 gibiydi, daha yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…