kızlar tarama testi kaç haftaya kadardı bu kaçırıyorum ihmal ettim kaç haftadır.
bulantım ilk bebişimde olmamıştı.Bu sefer bi kaç defa oldu.Her hamilelik farklı demek işte.
kasık ağrılarınız oluyormu oğlum 11 kilo kucağıma alıyorum,annem fazla alma bebek aşağı inerse çok zor geçer hamileliğin dedi ama kucağıma almaktan vazgeçmek istemiyorum.Zaten mecburen alıyoum işe giderken arabaya oturt kaldır eve çıkar mecburum yani eşimle çalışma saatlerimiz çok frklı denk gelemiytoruz çok fazla
kızlar tarama testi kaç haftaya kadardı bu kaçırıyorum ihmal ettim kaç haftadır.
bulantım ilk bebişimde olmamıştı.Bu sefer bi kaç defa oldu.Her hamilelik farklı demek işte.
kasık ağrılarınız oluyormu oğlum 11 kilo kucağıma alıyorum,annem fazla alma bebek aşağı inerse çok zor geçer hamileliğin dedi ama kucağıma almaktan vazgeçmek istemiyorum.Zaten mecburen alıyoum işe giderken arabaya oturt kaldır eve çıkar mecburum yani eşimle çalışma saatlerimiz çok frklı denk gelemiytoruz çok fazla
11-14 hafta arası demişlerdi benim oğlum da 3 yaşında 15 kilo mecbur kucağımda kendi diyo anne kucağına al diye kıyamıyorum Allahım yardım etsin bişey olmaz inşallah
2li tarama testi 11-14 haftalar arasında yapılıyor. Yaşım 31 1/722 çıktı kombine risk. Bir kaç doktora gösterdik herkes risk yüksek diyince perinatoloğa gidip detaylı usg ile baktırdık. çok şükür yüzde 96 sağlıklı çıktı. Yaş 30dan fazlaysa direkt risk yükseliyor.
Herkese merhaba
Bugün ikili tarama olduk kan verdim. Yarına sonuçları çıkacak inşallah. Ense kalınlığında 1.16 m yazıodu. İnternetten baktığım kadarıyla iyi bi sonuç. Bebişim de iyiymiş çok şükür. Doktor kız olma ihtimali yüksek dedi çok rahatına düşkün bi kızın olacak dedi
Enfeksiyona iyi gelmeyebilir ama öksürük için bu hastane maskeleri varya ondan alıp gece onunla yatabilirsin. Benim öksürüğüme ve ağrıma çok iyi gelmişti.
İyi yapmışsın ama tek çocuğun üstüne çok düşüyoruz 2 numara ortada büyüyor valla .Gezme tozma bizdede çok... Kayağa bile götürdüm miniği . Bu senede iptal etmiyoruz tatilleri,Yurtdışı planlarımız vardı. hamileyim kaymam okadar ,çocukların zevkine engel olmak istemem Sağolsun herkes çok sevip sahip çıkıyor 3. Ye benden çok sevindi arkadaşlarım 2 erkekten sonra kız istiyorum inş
2li tarama testi 11-14 haftalar arasında yapılıyor. Yaşım 31 1/722 çıktı kombine risk. Bir kaç doktora gösterdik herkes risk yüksek diyince perinatoloğa gidip detaylı usg ile baktırdık. çok şükür yüzde 96 sağlıklı çıktı. Yaş 30dan fazlaysa direkt risk yükseliyor.
bende bazen sisiyorum sanki 6 aylik bazen ozellikle sabahlari karnim gayet iyi durumda.
pant. giriyorum.
Ama o sistiginde asla kapanmiyor pantolonlarim.
Gaz oldugunu dusunuyorum ya da anlamadan usutuyoruz.
usutuncede siskinlik oluyor cunku.
Kızlar yaaa inanılmaz gaz problemim var Gebelik öncesi böyle bir sorunum yoktu ama bu hafta iyice arttı ne yersem yiyeyim gaz yapıyor su bile işin kötü yanı söylemesi ayıp çok fena kokuyor gebelik öncesi hiç böyle bişey yaşamadım yaa var mı gaz problemi olan başka?
Kızlar bende 2li test yaptırdım sonuç 1/703 cıktı ense kalınlığı normal gelişimi normal yaşım 32 4lü yapsak mı falan dedi sonra yok yapmayalım dedi kafam karıştı
Saç dökülmesi problemini çok ileri boyutta yaşıyorum ben de. Özellikle banyoda saçımı şampuanlamamla beraber avuç avuç saç topluyorum. Bu kadar dökülmeye bikaç haftaya kel kalmam lazım. Var mı bu kadar saçı dökülen ?
Herkese merhaba
Bugün ikili tarama olduk kan verdim. Yarına sonuçları çıkacak inşallah. Ense kalınlığında 1.16 m yazıodu. İnternetten baktığım kadarıyla iyi bi sonuç. Bebişim de iyiymiş çok şükür. Doktor kız olma ihtimali yüksek dedi çok rahatına düşkün bi kızın olacak dedi