Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bendeki de fena gittikçe büyüyen popoma inat şu popo çıkıyor
Bende de artık o çalmaya başladı. Birileri isyanımı duyup “Ne istedin Gül gibi adamdan, al sana popo!” dedi muhtemelen

Eklentiler

• C58E0715-5631-4B04-8FD8-C0AEF1AE925F.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 33
bu degerlerden korkuyorum bende yaptricam persembe gunu
Bence çıkan değer 1/250den düşük değilse benim yaptığım hatayı yapmayın, endişelenmeyin risk çok yüksek olmadıkça.
Çünkü perinatolog kendisi söyledi risk yüzde 1 bile olsa biz aileye bir üst aşamayı önermek zorundayız, yoksa çocuk sağlıksız doğunca bizi suçluyorlar diye.

cok iyi oldu soylediginiz sagolun

Kızlar bende 2li test yaptırdım sonuç 1/703 cıktı ense kalınlığı normal gelişimi normal yaşım 32 4lü yapsak mı falan dedi sonra yok yapmayalım dedi kafam karıştı
Oğlumda özelde takibim oluyordu 200 civarı ödemiştim 10 dk kadar sürmemişti bile ense kalınlığına bakmıştı bir de cinsiyeti görmüştük öncesinde kan vermiştim.

Merhaba arkadaslar ikili test yaptiranlar ayri bir ucret odediniz mi ve ne kadar sure ultrasyonda bakti dr
Devlette yaptiracaksan ekstra bir ücret yok. Özelde ücretli tabi. Ultrason rutin muayene kadar sürdü benim fazla değildi.

Kızlar bende 2li test yaptırdım sonuç 1/703 cıktı ense kalınlığı normal gelişimi normal yaşım 32 4lü yapsak mı falan dedi sonra yok yapmayalım dedi kafam karıştı
Bana doktorum 2li 4lu detaylı ultrason kesin istiyorum demişti önceki gebeligimde. Bunda da ister heralde. Benim sonucum 1/3540. Telefonda gönderdim sonuç çok iyi yazdı ama henüz kendisiyle görüşmedim. Sanırım 4lu tarama testinde 2li de olmayan ekstra bir şeye bakıyorlar. Aslında çok da şart değil en guveniliri 2li tarama testi. ama doktorun yaptır derse yaptir yine de.

Ben hala folik asit e devam ediyorum içinde d ve calcium olduğu icin

11-14 hafta arası demişlerdi benim oğlum da 3 yaşında 15 kilo mecbur kucağımda kendi diyo anne kucağına al diye kıyamıyorum Allahım yardım etsin bişey olmaz inşallah
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.Çalışan anne olmak çok zor ama her zorluğa değer sabah uyandı bende giyinmiş saçımı tarıyordum annee gel dedi inanamadım 13 aylık daha

Dün kontrolum vardı 2li testi yaptırmayacağım dedim sadece burun ve ense ölçümü istedim onlar da iyi çıktı hatta bebek çok hareketliydi zor yakaladı ölçümleri radyolog.doktor kendisi bakmadı bu arada ölçümlere radyolojiye gönderdi

Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.Çalışan anne olmak çok zor ama her zorluğa değer sabah uyandı bende giyinmiş saçımı tarıyordum annee gel dedi inanamadım 13 aylık daha
Maşallah benim ikizler yeni yeni 2 kelimeli cümle kuruyor 27 aylıklar

Tabuki bünyelerimiz bile farkli ama herkes ikinci veya ucuncu bebegini bekliyor. Kimseni bebegini kaldirmadan 9 ay gecirebilecegini sanmiyorum. Allah korusun evlatlarimizi ama bence bir sey olmaz. Surekli olmayacak sekilde cok zorlamadan belimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…