Elma, ayva, limonu kaynattıp azıcık ılınınca içinde bal ve az miktarda tarçın koyup çay yaptım ben hep, iyi gelmişti. Bir de tuzlu su ile gargara. Onu da kaynamış, ılınmış suya bir tatlı kaşığı tuzla yapmıştım.
Bence çıkan değer 1/250den düşük değilse benim yaptığım hatayı yapmayın, endişelenmeyin risk çok yüksek olmadıkça.
Çünkü perinatolog kendisi söyledi risk yüzde 1 bile olsa biz aileye bir üst aşamayı önermek zorundayız, yoksa çocuk sağlıksız doğunca bizi suçluyorlar diye.
Bence çıkan değer 1/250den düşük değilse benim yaptığım hatayı yapmayın, endişelenmeyin risk çok yüksek olmadıkça.
Çünkü perinatolog kendisi söyledi risk yüzde 1 bile olsa biz aileye bir üst aşamayı önermek zorundayız, yoksa çocuk sağlıksız doğunca bizi suçluyorlar diye.
Kızlar bende 2li test yaptırdım sonuç 1/703 cıktı ense kalınlığı normal gelişimi normal yaşım 32 4lü yapsak mı falan dedi sonra yok yapmayalım dedi kafam karıştı
Oğlumda özelde takibim oluyordu 200 civarı ödemiştim 10 dk kadar sürmemişti bile ense kalınlığına bakmıştı bir de cinsiyeti görmüştük öncesinde kan vermiştim.
Kızlar bende 2li test yaptırdım sonuç 1/703 cıktı ense kalınlığı normal gelişimi normal yaşım 32 4lü yapsak mı falan dedi sonra yok yapmayalım dedi kafam karıştı
Bana doktorum 2li 4lu detaylı ultrason kesin istiyorum demişti önceki gebeligimde. Bunda da ister heralde. Benim sonucum 1/3540. Telefonda gönderdim sonuç çok iyi yazdı ama henüz kendisiyle görüşmedim. Sanırım 4lu tarama testinde 2li de olmayan ekstra bir şeye bakıyorlar. Aslında çok da şart değil en guveniliri 2li tarama testi. ama doktorun yaptır derse yaptir yine de.
İkisini beraber kullanıyorsan ağır gelir. Banada omegalı ınnate yi önermişti istersen decavit yerine onu kullan dedi. Decavit midemi rahatsız etti 3 günden sonra bıraktım. Innate aldım bugün ona başladım içimi çok daha rahat.
Hem önceden diofol kullanıyodum aynı ilaç grubunun ondanda memnundum. Sende onu bırakmalısın iki vitamin olmaz.
11-14 hafta arası demişlerdi benim oğlum da 3 yaşında 15 kilo mecbur kucağımda kendi diyo anne kucağına al diye kıyamıyorum Allahım yardım etsin bişey olmaz inşallah
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.Çalışan anne olmak çok zor ama her zorluğa değer sabah uyandı bende giyinmiş saçımı tarıyordum annee gel dedi inanamadım 13 aylık daha
Dün kontrolum vardı 2li testi yaptırmayacağım dedim sadece burun ve ense ölçümü istedim onlar da iyi çıktı hatta bebek çok hareketliydi zor yakaladı ölçümleri radyolog.doktor kendisi bakmadı bu arada ölçümlere radyolojiye gönderdi
Amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim.Çalışan anne olmak çok zor ama her zorluğa değer sabah uyandı bende giyinmiş saçımı tarıyordum annee gel dedi inanamadım 13 aylık daha
maalesef biz onlar gibi antrenmanlı değiliz. Kendimizi onlarla bir tutmamak lazım.
Benim de 13 kilo kızım. Ben de onu taşıyorum.
Ama şöyle söyliyeyim. Annem 9 aylık hamileyken ayçiçeği çapalamaya gidiyormuş. Ayçiçeği de yaz ayında olur. Düşünün bi durumu. Biz böyle birşey yapsak kesin başımıza birşey gelir. Hem başaşağı çapa yapacaksın koca karınla, hem tepende güneş, hem belin iki büklüm. Artık şimdiki insanlar eskiler gibi değil maalesef.
Tabuki bünyelerimiz bile farkli ama herkes ikinci veya ucuncu bebegini bekliyor. Kimseni bebegini kaldirmadan 9 ay gecirebilecegini sanmiyorum. Allah korusun evlatlarimizi ama bence bir sey olmaz. Surekli olmayacak sekilde cok zorlamadan belimizi...