Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bana da bisey vermedi herhangi bir agrim yok. Ilkinde bacağım çok kasiliyodu bi süre kullanmıştım kalsiyum magnezyum. Bu sefer demir bile kullanmıyorum. Sadece vitamin o da gün aşırı.

Kızlar siz tecrübelisinizdir diye sormak istedim . Bana doktorum 12. Haftada gelirsin demişti . Ben şuan 11+3 haftadayım. 12+ 1,2,3,4,5,6 bunlardada gitsem olur mu . Ben şuan tam olarak kaćıncı haftadayım kafam karışık. Bunu sormamın sebebi eşimle hafta sonu gitmek istiyorum 12+4 . Güne denk geliyor. Eğer şuan 12. Haftadanin icindesin simdi gitmelisin diyorsaniz o zaman akşam mesaisine gidecez

Ne için çağırmıştı ki

20. Haftalara geldim bu hesabı bende hala tam olarak bilmiyorum

Cok ama cok gecmis olsun canimm hastaliklar kol geziyor dikkat et kendine acaba pastil kullansak zarari olur mu arada atiyorum agzima bogaz agrisina cok iyi geliyor
Sagol canim evet ben de tovbe ettim zorunlu olmadikca disari cikmiycam artik :/ pastili bilmiyorum ya bana da sadece antibiyotik verdi ama bogazlarim cok fena bi fisfis ya da pastil bisey verseydi biraz rahat ederdim vermedigine gore belki sakincasi vardir emin degilim

Merhaba, şeker yüklemesi yaptıran var mı , yaptıracak mısınız yoksa yaptırmayacak mı kafamı çok karıştırdılar benim.
Evet ya detayli ultrosnu atlattik sirada seker yuklemesi var bnmde kafam cok karisik cok zararli oldugunu savunanlarda var aksine yapilmasi sart diyenlerde

Rabbim sağ salim kucağına aldığın günleri göstersin inşallah.

11. haftayı doldurdun 12 den gün alıyorsun cnm. yani 12+0 dan sonra gidebilirsin. ikili test için çağırmıştır muhtelen onun da biraz süresi var sıkıntı olmaz.

Evet ya detayli ultrosnu atlattik sirada seker yuklemesi var bnmde kafam cok karisik cok zararli oldugunu savunanlarda var aksine yapilmasi sart diyenlerde
çocuk da şeker hastalığı var ise çok büyük riskleri var anne ve bebek için bu yüzden yaptırıyorum ben. eşimin ablasında tip 1 var o yüzden daha dikkatli davranıyorum. vücuda verilen şeker de iki baklava kadar ve onu tüketiyoruz zaten. bazen komplo teorisi üretenlerden de sakınmak lazım aslında.

Nst ile mi baktılar?

12+4 de gidin bence ikili tarama yapacaktır dr.nuz

Benim boğazlarımda 4 gündür kuru kuru açıyor,sabahları nefes alamıyorum pastil kullanıyorum o biraz sesimi açıyor

Ailemde şeker hastası yok şükür o yüzden istemedim,ilkinde imza attım istemiyorum diye açlık tokluğa bakıp karar verelim dedi normal çıķınca yapmadık,bunda da yapmayı düsünmüyorum ben

Ailemde şeker hastası yok şükür o yüzden istemedim,ilkinde imza attım istemiyorum diye açlık tokluğa bakıp karar verelim dedi normal çıķınca yapmadık,bunda da yapmayı düsünmüyorum ben
Bende doktora birakacagm galiba ne derse artk. Parmaktan bi kac damla kanla bakiliyor sanirim oyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…