Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Benm ailemde yok. Peki kiloyla bi ilgisi var mi ona gorede karar verilebiliyor mu

kilo artınca şeker de yükseliyor bildiğim kadarıyla. Doktorum bana insülin direncim yüksek olduğu için şeker yüklemesi önermedi ama kilona dikkat edeceksin dedi.

Vay beee... değer artacakmı,kalp atacakmı midem bulanacak mı derken mevzu şeker yüklemeye kadar geldi.. bugünleri gösteren allaha bin şükür.. hissediyorum 3-4 vakte kadar bu çocuk uyumuyor,bezi pişik yaptı ağlıyor,çok emiyor sütüm yetmiyor çığlıkları yükselecek burda nasip et yarabbim

Merhaba, şeker yüklemesi yaptıran var mı , yaptıracak mısınız yoksa yaptırmayacak mı kafamı çok karıştırdılar benim.
Merhaba ben seker yüklemesi su yüzden onemliymis araştırdığım kadarıyla gizli seker varsa bu testle ortaya çıkıyor normalde sekerin yok ama hamilelikte çıkabiliyor eğer tani konmamissa tedavi edilmemişse anne de bilmediği icin yediği içtiğine dikkat etmediyse bebek seker komasına girip hayatini kaybedebiliyor Allah korusun ya da erken doğum riski oluşuyor ya da iri doğum oluyor doğum sırasında kafası ya da omzu takılabiliyor bu yüzden onemliymis ben de ayrıntılı ve seker yüklemesi yaptıracam zeka testlerini yaptirmadim doktor da ustelemedi ama ayrıntılı cok söyledi ki zamanı gelince şeker yuklemesini de söyler benim 20 haftalık bebeğim bir de yaptıran arkadaşlarım şekerli su içiyorsun sıkıntı yok demişti zorlamıyor bizi demişti araştırdığım da bunları buldum ben

Evet ya detayli ultrosnu atlattik sirada seker yuklemesi var bnmde kafam cok karisik cok zararli oldugunu savunanlarda var aksine yapilmasi sart diyenlerde
Merhaba ben seker yüklemesi su yüzden onemliymis araştırdığım kadarıyla gizli seker varsa bu testle ortaya çıkıyor normalde sekerin yok ama hamilelikte çıkabiliyor eğer tani konmamissa tedavi edilmemişse anne de bilmediği icin yediği içtiğine dikkat etmediyse bebek seker komasına girip hayatini kaybedebiliyor Allah korusun ya da erken doğum riski oluşuyor ya da iri doğum oluyor doğum sırasında kafası ya da omzu takılabiliyor bu yüzden onemliymis ben de ayrıntılı ve seker yüklemesi yaptıracam zeka testlerini yaptirmadim doktor da ustelemedi ama ayrıntılı cok söyledi ki zamanı gelince şeker yuklemesini de söyler benim 20 haftalık bebeğim bir de yaptıran arkadaşlarım şekerli su içiyorsun sıkıntı yok demişti zorlamıyor bizi demişti araştırdığım da bunları buldum ben

ÂMİİİİNNNN ALLAHHIIIIMMMMM

Ve aminon sıvısını fazlalaştırırmış şeker varsa annene de buda erken doğumu tetiklermiş rahimde su fazlalığı

Herkese selam birşey soracağım herkese 3lü test yapıldı mı ben pazartesi günü gitmiştim doktora sadece kol bacak falan ölçtük. Bir de bacak arasında pipi yok onu gördük ama doktorum 3lü test falan demedi. 3 hafta sonra çağırdı 17 ocakta tekrar gideceğim. 2 li testim temiz çıkmıştı. Ondan mı acaba ? Bir de 10. Haftadan sonra ben hiç kan tahlili yaptırmadım. Doktor da istemedi.

2 li iyi çıktığı için benim doktorum. 3 lu ve 4 lu test yapmaywcsgiz dedi
İlkinde de öyle olmuştu
Tahlil ben de hepsine 5 haftalıkken bakılmıştı
Tsh im yüksek olduğu için 2 ay önce ve dün tekrar TSH a baktirdim
Aile hekimim dün gidince diğerlerine de bakalım dedi
Sonucunu bekliyorum

Slm doktoradan geldim bana böbrek veya safra dan şüpheleniyorum dedi onlarda kasılma ve sanci yapar karıştıra bilirsin dedi şuan...tahlil verdi.ama yapamadım hafta ici insaAllah onun dışında iyiyiz bebisimle:)))

Bende sorun çıkmamıştı kanda öyle demişti doktor. Bugün aile hekimine ben de gittim ama 1 bardak süt içmiştim kan tahlili yapmadı o yüzden aç gel kan tahlili de yapalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…