Herkese selam birşey soracağım herkese 3lü test yapıldı mı ben pazartesi günü gitmiştim doktora sadece kol bacak falan ölçtük. Bir de bacak arasında pipi yok onu gördük ama doktorum 3lü test falan demedi. 3 hafta sonra çağırdı 17 ocakta tekrar gideceğim. 2 li testim temiz çıkmıştı. Ondan mı acaba ? Bir de 10. Haftadan sonra ben hiç kan tahlili yaptırmadım. Doktor da istemedi.
Bende 2'li yaptirmistim Dr. hic 3'lüden falan bahsetmedi.
Detayli ultrasona bakalim ister burada yaptir ister istedigin baska yerde sonucunu bana getir dedi.
Ben dr. gore ilerliyorum.
O ne derse o.
Seker yuklemesine ne dicek onu merak ediyorum.
2'li de bile yaptirmak istiyormusun diye sormustu gerek gormemisti.
Kızlar bu arada iki hafta önce sağlık ocağında yaptırdığım kan sayımında hgb 11.2 hct 30.4 çıkmıştı doktorum kan değerlerin düşük dedi demir hapını günde iki kez iç dedi sizce çok mu düşük pekmez limon da içmeye başlicam
Bende 2'li yaptirmistim Dr. hic 3'lüden falan bahsetmedi.
Detayli ultrasona bakalim ister burada yaptir ister istedigin baska yerde sonucunu bana getir dedi.
Ben dr. gore ilerliyorum.
O ne derse o.
Seker yuklemesine ne dicek onu merak ediyorum.
2'li de bile yaptirmak istiyormusun diye sormustu gerek gormemisti.
Hamilelik şekeri sadece çocuktan kaynaklı şekeri tespitte yapılıyor cnm. Çocuğun suyu çok ise ya da çocuk 3 haftadan fazla ileri ise haftasından şüpheleniyorlar. Görümcem şeker hastası olduğu için insülin kullanmış hamileliklerinde erken doğmalrına rağmen 4.5 kilo doğmuşlar çocuklar şeker hastası değil şükür doğar doğmaz hızla kilo vermişler zaten.
Canim bende regenesis max kullaniyorum. Bende 48 ile hamile kalmisti. Hic 50 gormemistim suan 53 üm ama ikiz gebelikte belki kilo dagilimi farklidir hic bilmiyorum
Canim ben de İstanbul'dayim 10 Ocakta ayrintiliya giricem doktorum perinatog ucreti de 380tl. Aslinda uygun yerler var ama semte gore bile fiyatlar degisiyor ben biraz evimden uzak yere gidiyorum takibimi yaptirdigim hastanede giricem ayrintiliya tek sikinti bu doktor haftada bir kez geliyor randevuyu onceden almak lazim hatta o yuzden ben de 23.haftamda girmis olucam
Peki doğum için ne diyor canım? Fiyat olarak yani. Benimki kadıköyde olduğundan dolayı fiyat tabiii daha da uçuyor. Bide prof. Sanırım onun da etkisi var Napalım sağlıkla gelsinler de...
Iyi aksamlar canlarim bende dr ciktim hersey normal sukurler.olsun kizim da iyi teyzeleri hep yuzu ellerindeydi.boyu 26 cm kilo 450 gram.cikti normal.dedi.darisi sizlerin basina herkes guzel sonuclarla gelsin insallahhh.
Iyi aksamlar canlarim bende dr ciktim hersey normal sukurler.olsun kizim da iyi teyzeleri hep yuzu ellerindeydi.boyu 26 cm kilo 450 gram.cikti normal.dedi.darisi sizlerin basina herkes guzel sonuclarla gelsin insallahhh.
Özelde, Ahmet Yılmaz’da yaptırdım. Daha önce ona ameliyat da olmuştum. Doktorum da buralarda yaptırma(Ç.kale) Bursa’ya git deyince valla direkt ona gittik.