Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende 2'li yaptirmistim Dr. hic 3'lüden falan bahsetmedi.
Detayli ultrasona bakalim ister burada yaptir ister istedigin baska yerde sonucunu bana getir dedi.
Ben dr. gore ilerliyorum.
O ne derse o.
Seker yuklemesine ne dicek onu merak ediyorum.
2'li de bile yaptirmak istiyormusun diye sormustu gerek gormemisti.

Kızlar bu arada iki hafta önce sağlık ocağında yaptırdığım kan sayımında hgb 11.2 hct 30.4 çıkmıştı doktorum kan değerlerin düşük dedi demir hapını günde iki kez iç dedi sizce çok mu düşük pekmez limon da içmeye başlicam

Şeker yüklemesi kaçıncı haftalarda yapılıyor

insülin direncim yüksek olduğu için yapmayalım dedi. kişiden kişiye değişiyordur tabiki doktorun tavsiyesi.
Bende de vardı oğlumdan önce insülin direnci pko dan kaynaklı doktorum da biliyordu ama yine de şeker yüklemesi yaptı. Doktorlar da farklı

Benm ailemde yok. Peki kiloyla bi ilgisi var mi ona gorede karar verilebiliyor mu
Hamilelik şekeri sadece çocuktan kaynaklı şekeri tespitte yapılıyor cnm. Çocuğun suyu çok ise ya da çocuk 3 haftadan fazla ileri ise haftasından şüpheleniyorlar. Görümcem şeker hastası olduğu için insülin kullanmış hamileliklerinde erken doğmalrına rağmen 4.5 kilo doğmuşlar çocuklar şeker hastası değil şükür doğar doğmaz hızla kilo vermişler zaten.

Canim bende regenesis max kullaniyorum. Bende 48 ile hamile kalmisti. Hic 50 gormemistim suan 53 üm ama ikiz gebelikte belki kilo dagilimi farklidir hic bilmiyorum
Canım ikiz olduğunu kaçıncı haftada öğrendin

Benim boğazlarımda 4 gündür kuru kuru açıyor,sabahları nefes alamıyorum pastil kullanıyorum o biraz sesimi açıyor
Eger ateşin yoksa sicak seyler icip bal ve zerdecal falan tuket ama atesin cikarsa ihmal etme doktora git derim canim

Peki doğum için ne diyor canım? Fiyat olarak yani. Benimki kadıköyde olduğundan dolayı fiyat tabiii daha da uçuyor. Bide prof. Sanırım onun da etkisi var Napalım sağlıkla gelsinler de...

Kızlar be m mde bulantım öğürmem geçmiyor dahiliye yemi gitsem

Iyi aksamlar canlarim bende dr ciktim hersey normal sukurler.olsun kizim da iyi teyzeleri hep yuzu ellerindeydi.boyu 26 cm kilo 450 gram.cikti normal.dedi.darisi sizlerin basina herkes guzel sonuclarla gelsin insallahhh.
Masallah kuzuya,yüzünüde görebildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…