Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ben ayrıntılı ultrason yaptıramadım yaşadığım yerde yok, diğer illerde uzak kalıyor karda kışta gitmek istemedim , herkes yaptırıyor mu benim gibi yaptırmayan da var mı ?

Kızlar be m mde bulantım öğürmem geçmiyor dahiliye yemi gitsem
Kendi doktorun vermedi mi herhangi bir şey ?
Çok zor olmalı ,ben de şu an sadece dış fırçalarken var o bile kötu etkiliyor beni inşallah geçer seninki de en kisa sürede

Şişiyor çünkü canım öyle bir sıkıntısı var. Şeker çok önemli benim annemde var ananemde var. Benim genelde düşük çıkıyor. Ama bebeğin suyu şeker ile artıyor bebekte şeker nedeniyle hastalık olabiliyor. Erken doğum riski var. En azından açlık tokluk şekerini kontrol ettirin.

Iyi aksamlar canlarim bende dr ciktim hersey normal sukurler.olsun kizim da iyi teyzeleri hep yuzu ellerindeydi.boyu 26 cm kilo 450 gram.cikti normal.dedi.darisi sizlerin basina herkes guzel sonuclarla gelsin insallahhh.
Gözün aydın canım
Büyümüş baya maşallah

Nişana gttim biri diolar ki bebek dsunuomusun hamileyim diince nasil yani hc ole durmuosun
Sen kilo.vermistin cnm yanlismi hatirliyorum bende bol.giyince kimse anlamiyor ama.dar giyince baya gobek buyudu an itbariyle 2 -2.5 kilo aldim ama yuzum yanagim gidim eridi bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…