Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar ben ayrıntılı ultrason yaptıramadım yaşadığım yerde yok, diğer illerde uzak kalıyor karda kışta gitmek istemedim , herkes yaptırıyor mu benim gibi yaptırmayan da var mı ?
Ayrıntılı ultrasonda bebişim organlarına bakılıyor,inceleniyor,devlet hastanesi ücretsi yapıyor ama şartlar uygun değilse gittiğiniz dr.dan biraz incelemesini isteyin biraz da olsa bilgi verir bence

Merhaba, şeker yüklemesi yaptıran var mı , yaptıracak mısınız yoksa yaptırmayacak mı kafamı çok karıştırdılar benim.
Ben ikizlerime hamileyken yaptirmadim şimdide yaptirmayacagim önemli olan açlık tokluk şekeri

Peki doğum için ne diyor canım? Fiyat olarak yani. Benimki kadıköyde olduğundan dolayı fiyat tabiii daha da uçuyor. Bide prof. Sanırım onun da etkisi var Napalım sağlıkla gelsinler de...
Tam emin degilim canim ama normal dogum 1000 sezaryen 1500 ₺ sanırım yani uygun bi hastane oldugu icin yakin zamanda sormadim ama bu fiyatlardir. Ben doktorumdan dolayi burayi sectim memnunum muayene ucretleri vs de uygun sadece tahliller biraz tuzlu oluyor

İstanbulda nerde gireceksininiz ayrıntılıya :)

D vitamini verdimi Dr unuz benim d vitaminim 11 cikti

Çok iyiymiş valla canım ben 2018de kadıköy ve civarındaki hastanelerden fiyat almıştım ennn uygunu 5000üzeriydi.

İstanbulda nerde gireceksininiz ayrıntılıya :)
Medilife Bagcilar subesi :)
Çok iyiymiş valla canım ben 2018de kadıköy ve civarındaki hastanelerden fiyat almıştım ennn uygunu 5000üzeriydi.
Evet canim ben de Basaksehir'de oturuyorum aslında ama gittigim hastanede perinatolog oldugunu ogrenince baska yere bakmadim bir de bazi detayli ultrason cekenler yine siyah beyaz olarak bakiyormus yani makineye gore vs de degisiyor beklentiyi heryer karsilamiyor. Burada hem dort boyutlu cekiliyormus hem perinatolog bakiyor hem de yuzu vs denk gelirse görüntü veriyorlarmis hatira olarak :) bakalim girdikten sonra tekrar tecrubelerimi paylasirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…