Son adet tarihimden önce geciktirici kullandığım için dr adet tarihimi yanlış verdiğimi söyledi. 1 hafta ile sizlerden ayrılıp nisan annelerine katılıyorum
Kızlar ben ayrıntılı ultrason yaptıramadım yaşadığım yerde yok, diğer illerde uzak kalıyor karda kışta gitmek istemedim , herkes yaptırıyor mu benim gibi yaptırmayan da var mı ?
Ayrıntılı ultrasonda bebişim organlarına bakılıyor,inceleniyor,devlet hastanesi ücretsi yapıyor ama şartlar uygun değilse gittiğiniz dr.dan biraz incelemesini isteyin biraz da olsa bilgi verir bence
Peki doğum için ne diyor canım? Fiyat olarak yani. Benimki kadıköyde olduğundan dolayı fiyat tabiii daha da uçuyor. Bide prof. Sanırım onun da etkisi var Napalım sağlıkla gelsinler de...
Tam emin degilim canim ama normal dogum 1000 sezaryen 1500 ₺ sanırım yani uygun bi hastane oldugu icin yakin zamanda sormadim ama bu fiyatlardir. Ben doktorumdan dolayi burayi sectim memnunum muayene ucretleri vs de uygun sadece tahliller biraz tuzlu oluyor
Canim ben de İstanbul'dayim 10 Ocakta ayrintiliya giricem doktorum perinatog ucreti de 380tl. Aslinda uygun yerler var ama semte gore bile fiyatlar degisiyor ben biraz evimden uzak yere gidiyorum takibimi yaptirdigim hastanede giricem ayrintiliya tek sikinti bu doktor haftada bir kez geliyor randevuyu onceden almak lazim hatta o yuzden ben de 23.haftamda girmis olucam
Son adet tarihimden önce geciktirici kullandığım için dr adet tarihimi yanlış verdiğimi söyledi. 1 hafta ile sizlerden ayrılıp nisan annelerine katılıyorum
Tam emin degilim canim ama normal dogum 1000 sezaryen 1500 ₺ sanırım yani uygun bi hastane oldugu icin yakin zamanda sormadim ama bu fiyatlardir. Ben doktorumdan dolayi burayi sectim memnunum muayene ucretleri vs de uygun sadece tahliller biraz tuzlu oluyor
Evet canim ben de Basaksehir'de oturuyorum aslında ama gittigim hastanede perinatolog oldugunu ogrenince baska yere bakmadim bir de bazi detayli ultrason cekenler yine siyah beyaz olarak bakiyormus yani makineye gore vs de degisiyor beklentiyi heryer karsilamiyor. Burada hem dort boyutlu cekiliyormus hem perinatolog bakiyor hem de yuzu vs denk gelirse görüntü veriyorlarmis hatira olarak :) bakalim girdikten sonra tekrar tecrubelerimi paylasirim :))
Özelde, Ahmet Yılmaz’da yaptırdım. Daha önce ona ameliyat da olmuştum. Doktorum da buralarda yaptırma(Ç.kale) Bursa’ya git deyince valla direkt ona gittik.