Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar istanbulda dogum yaoabilme ihtimalim var acilen bir doktor edinmem lazim catalca silivri beylikduzu b. Cekemce esenyurt taraflarinda fiyatlari uygun hastane iyi doktor var mi bildiginiz ☺ biraz imkansizi arar gbi oldu ama

Değerlerimiz birebir aynı ama ben henüz doktora gösteremedim ben kan ilacı kullanmıyorum pekmez yiyorum sadece bakalım ne dicek bu arada limon işe yarıyormu bunu bilmiyordum

Üçlü test sonuçu cıkmış kızlar
Sizce nasıl?risk varmi

E3-hcg-afp 1/360
Beta-hcg 15235
Afp 43.70

Lütfen sizinki kac çıktıydı.
2liyi yaptırmadiydim ben.

Sizce nasıl?risk varmi

E3-hcg-afp 1/360
Beta-hcg 15235
Afp 43.70

3 luyu ysptirmadigim için bir yorum yapamayacağım.keske 2 li yaptorsaydin 3 lu ve 4 lu ye göre daha kesin sonuç veriyor diye biliyorum umarım iyidir test sonucun bu arada

Son adet tarihimden önce geciktirici kullandığım için dr adet tarihimi yanlış verdiğimi söyledi. 1 hafta ile sizlerden ayrılıp nisan annelerine katılıyorum
Ben de çok büyük ihtimalle Nisanda doğum yapacağım. Diğer iki dıpumum sezeryan ve bu da mecbur sezeryan olacak 38+6 da olmuştu 2. doğumum. Eğer bu da öyle olursa Nisan sonu olacak ama daha önce olma ihtimali var hem yaştan dolayı hem de 3. olmasından dolayı
Sizce nasıl?risk varmi

E3-hcg-afp 1/360
Beta-hcg 15235
Afp 43.70

Benim üçlü test sonucundaki değerlerin ifade şekli farklı bende şu şekildeydi ve yaş riski doğal olarak yüksek çıktı onun dışındaki değerlerin riski çıkmadı.
AFP 41,5
HCG 28450
uE3 0,41

Tartı ,korkulu ruyamn
Ama sağlığimiz ve bebisler iyi olsun da kilo bir şekilde verilir
Şaka maka yariladik
Sabırsızlanıyorum valla
Meraklaniyorum da ..
Tartıdan nefret ettim işin tuhafı artı 7 kiloya rağmen hamilelikten önceki giysilerimi giyiyorum hala. Sadece yürüyüşler için hamile eşofmanı aldım bi o.

Değerlerimiz birebir aynı ama ben henüz doktora gösteremedim ben kan ilacı kullanmıyorum pekmez yiyorum sadece bakalım ne dicek bu arada limon işe yarıyormu bunu bilmiyordum
Canım ben demir hapı içtiğim halde bu şekilde çıktı. C vitamini demir üretimini destekliyomuş diye biliyorum bence o şekilde şurup yapıp içmek mantıklı

İzmirde olanlar nerede doğuracak? Benim doktorum Egepol de ya da Kentte yapmak istiyor. Kent hastanesi bize yakın orda kimbilir kaç paradır, doktor kendine kaç isteyecek falan henüz sormaya cesaret edemedim.

Yok üstümde incecik tişört pijama saf 7 kilo yani. Yavrucan 300 gram kalan 6700 gramın 700’ü ödem desek, 200’ü ciğerimdeki hava desek
Yarım kilo bebeğin suyu yarım kilo kan damarları yarım kilo plesanta toplam 1.5 kilo demişti bana doktorum ben hala eksi 500 Gr ile devam ediyorum bu hesaba göre eksi 2 kg yemek yiyince şişkinlik çok rahatsız ediyor. Yemeyince çok mutluyum

Bende +5 ile 5.ayimi bitiricem galiba.
Lutfen kalan ayda da 5 kilocuk alim sadece cok amin.
Gercekden az yiyorum gunluk yumurta,yogurt, kuruyemis, kuru meyve,meyve hepsinden az az yiyorum.
Aslinda bukadar bile almamis olmam lazim bukadar yemeyle
Her gunde en az yarim saat yuruyorum.
Cok kilo alma korkum yok korkum agrilar
boynumda sıkıntı var nekadar kilo alirsam agirlik olacak agri olacak gereksiz kilo gercekden vucuda eziyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…