Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar hemen hemen ayni haftalardayiz benim 19+6 hareket yok hala siz net hissediyomusunuz

Yok üstümde incecik tişört pijama saf 7 kilo yani. Yavrucan 300 gram kalan 6700 gramın 700’ü ödem desek, 200’ü ciğerimdeki hava desek
Bende 20. Haftanın sonunda +4.5 ile yola devam. Ama ben zaten tombiş sayılırım. Benim korkum bu kilolar bize . Daha bebişler çok minik sonrasında zaten alınacak. Ama ah şu boğazımı bi tutabilsem mantı, makarna canım sürekli bunları istiyo

Kızlar hemen hemen ayni haftalardayiz benim 19+6 hareket yok hala siz net hissediyomusunuz
Bazı insanlar gec hissediyor sanirim arkadasim 6.ayda hissettim demisti.
Ben net hissediyorum ama disaridan goruncek kadar degil.
Pıt pıt geziyo.
Uzandığınızda hissetmeyi deneyin zaten cok sert degil hareketleri henüz minik minik kaykılmalar.

Bikac hafta once kayma gb var gibiydi ama simdi o bile yok

Tartıdan nefret ettim işin tuhafı artı 7 kiloya rağmen hamilelikten önceki giysilerimi giyiyorum hala. Sadece yürüyüşler için hamile eşofmanı aldım bi o.
Ben de aynı durumdayım normal pantolonlarm da oluyor ,arada hamile de giyiyorum eşofman ben de aldım Waikikidwn ,çok rahat oldu

İzmirde olanlar nerede doğuracak? Benim doktorum Egepol de ya da Kentte yapmak istiyor. Kent hastanesi bize yakın orda kimbilir kaç paradır, doktor kendine kaç isteyecek falan henüz sormaya cesaret edemedim.
Cinarlida olacak benim,ilki de oradaydı
Doktorum da oranın doktoru
Kenti çok pahalı diye duymuştum sanki

Tartıdan nefret ettim işin tuhafı artı 7 kiloya rağmen hamilelikten önceki giysilerimi giyiyorum hala. Sadece yürüyüşler için hamile eşofmanı aldım bi o.
Valla aynı kilo alımıyla devam ediyoruz 6-7 kilo alan hamiş arkadaşlar ben 60 ile kalmıştım boyum biraz kaldırıyor ama bu gidişle hesabıma göre bu hamilelik 20 kilolayla biter Hiç almayan iştahsız olan arkadaşlara özensem mi üzülsem mi bilemiyorum ama az kilo en iyisidir eminim

Az yiyor halinle 5 kilo aldıysan demek ki bu normal bir süreç çok da takılmamak lazım ben bazen kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum işte 7 kilo almışım ah ben ah

Değerlerimiz birebir aynı ama ben henüz doktora gösteremedim ben kan ilacı kullanmıyorum pekmez yiyorum sadece bakalım ne dicek bu arada limon işe yarıyormu bunu bilmiyordum
Benmde kan ilacm btti yazdiramadm onun yerine sabahlari ac karnina iki yemek kasigi pekmez iciyorm en dogalindan

20+0 hissetmiyorum totosunu devirmiş yatıyor babası kılıklı, umarım doğunca da böyle işlerimi güçlerimi yaparken mışıl mışıl yatar
bayada buyumustur kuzu niye hiasetmiyorsun dr sordunmu cnm

Özenme valla. Ben almak istiyorum en azından 2 3 kg alsam sanki kendimi daha sağlıklı hissedeceğim. Ama yediğimde karnım çok geriliyor. Kaburgamın altından midem fışkırıyor. Bu sefer huzursuz oluyorum

Özenme valla. Ben almak istiyorum en azından 2 3 kg alsam sanki kendimi daha sağlıklı hissedeceğim. Ama yediğimde karnım çok geriliyor. Kaburgamın altından midem fışkırıyor. Bu sefer huzursuz oluyorum
Tabi vitaminsiz kalmamak lazım yemek lazım ama madem yiyemiyosun ilaçlarını ihmal etme canım

Tabi vitaminsiz kalmamak lazım yemek lazım ama madem yiyemiyosun ilaçlarını ihmal etme canım
Öyle yapıyorum decavit içiyorum her akşam. Affedersiniz 1 gün tuvalete çıkmazsam ertesi gün bana işkence. Midem baskıdan çatlıyor sanki ama bebekle ilgili ağrı değil kasık göbek rahat.

Az yiyor halinle 5 kilo aldıysan demek ki bu normal bir süreç çok da takılmamak lazım ben bazen kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum işte 7 kilo almışım ah ben ah
Bunye meselesi sanirim benim metabolizmamla alakali bence.
Eltimin kizi yeni dogum yapti masallah o iyi yiyordu ama toplamda 10kg almisti.
Yakiyodu demek bunyesi.
Benimki yavas calisiyor belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…