Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sizede cok gecmis olsun tesekkur ederim

Herkese merhaba organ taramasi yapildi dun cok sukur hersey yolunda fakat kalpte ve bagirsakta parlama gorndu ekojenik fokus sanirim.ama onemsemedi hersey yolunda oldugunu soyledi boyle durumlar olabildigini soyledi ama kafam cok karisti .

Canım git bence aklında kalacağına git bir görün. Kan tahlili yaptır. Enfeksiyon baktır.
Geçen hafta sağlık ocağı yaptı aslında komple ama birşey yoktu yine de enfeksiyon baktı mı bilmem tabi.

Kendi doktorun vermedi mi herhangi bir şey ?
Çok zor olmalı ,ben de şu an sadece dış fırçalarken var o bile kötu etkiliyor beni inşallah geçer seninki de en kisa sürede
Yok ya benimki aşırı kusmuyorsan yapacak bir şey yok dedi

Cnm ac kalincami oluyor hepmi oyle
Aslında sabah muhakkak oluyo sonrasında tok olunca öğürme bulantı başlıyor. Ne kadar az yersem o kadar rahatım. Yoğurt yulaf ezmesi muz ile öğün yapıyorum ama açım

Ben şeker yüklemesi yaptırıyorum hep canım, riske atmam. Başkasına yazdım o mesajı

Kızlar merhabaaa ben ara ara karnımın sertleştiğini ve kasık ağrılarımı anlattım doktoruma idrar kültürü aldı bugün. Umarım bi
Problem çıkmaz çok korkuyorum. 22. Hafta 2 kilodayım bende bu arada

Hanımlar karnim cok kasiliyor ve sertlesmisti bugün alt kisimdan da pitpit birseyler oluyor ara ara. Projem var o yüzden sürekli ayaktayım yada yolda araç kullanıyor oluyorum. Bebekte biraz aşağıdaymış. Bugün akıntıyla cok acik pembemsi bir leke geldi bikez. Akşam 6dan beri yatiyorum

Dr gittinmi cnm niye olmuş.

Arkadaşlar siz yere oturabiliyor musunuz ben biraz oturunca ne biliyim rahatsız oluyorum. Örneğin namazlarını oturarak kilamiyorum sandalyede oturursam öyle kılıyorum diğer türlü üzüm süre oturunca rahmin üst tarafı aciyo gibi oluyo bebeğim hareket ediyo falan

maşallaaahhhhhhhhhh afiyet olsun
içinizde kalacağına midenizde kalsın da dikkat etmek lazım tabi
esomesom sende gömdün maşallaahhhhh ben eksik kaldım sanırım

evet kendi rızamla yedimmmm gene olsa gene yerimmm pişman değilimmmmm en kısa zamanda yemeni tavsiye ederim pamukkkk prensesimmmm

Geçmiş olsun dikkatli olun sizden önemlisi yok, plesanta mi aşağı yerleşimi? Bebek zaten 30 haftadan sonra yukarı çıkmaya başlıyor sorun değil aşağıda olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…