Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bu ağrı da rahim bağları rahmin büyümesine göre daha yavaş uzadığı için oluyormuş öğrendiğim kadarıyla

Hay Allah geçmiş olsun. Teşekkür ederim ben de doktorumla görüşeyim öyleyse

Alttan mı bakıldı benim de 30 mm ölçüldü karından ama o şekilde kaldı alttan bakılmadı progestan kullanmaya başladım ve çok iş yapıp ayakta kalmamaya dikkat ediyorum
Benimki de daha önce 32-33 civarı ölçülmüştü. Bu sefer alttan bakıldı. 20 ölçüldü.

Merhaba kızlar
İlk gebeliğimde çok mutlu, iştahlı, uykucu, sevgi pıtırcığı gibi dolanan ben,
bu gebeliğimde halsiz, ne yese midesi şişen (safra kesemde taş çıktı) , karnında bir çuval taş varmışcasına nefes nefese dolanan, uykusu düzensiz bölük pörçük, sinirli bir hale büründüm..
Kusmalarım geçsin dünya varmış diyeceğim derken, kusmalarım geçtiği halde bu şişkinlik ve yorgunluk yüzünden oh be diyemedim.
gece uykusuzluğunu artık kitap okuyarak geçiştiriyorum ama bu nefes nefese dolanmalarım için erken değil mi ya? Daha 23. Haftadayım..
böyle olan var mı?

Kızlar çok çabuk sinirlenip ağlar oldum ☹ oğluma bile sabrım kalmadı offf geçer dimi

İlk gebelikler ne güzelmiş meğer ben de midemde gaz var öğürmeme neden oluyo ve nefesim kesiliyor,dizlerim ağrıyor baya yaşlıyım sanki..

22.haftadayım ben de nefes nefeseyim.Yaş ve kilo ile ilgili olabilr diye düşünüyorum.7 kg aldım yaşım 34.

benim 1 kedim 1 köpeğim var.. cumartesi günü kedimi kaybettim, canım acıyor..
her yerde evin her alanında o var hala alışamıyorum yokluğuna.... Allah sizinkilere ömür versin....
[/QUOTEba
benim 1 kedim 1 köpeğim var.. cumartesi günü kedimi kaybettim, canım acıyor..
her yerde evin her alanında o var hala alışamıyorum yokluğuna.... Allah sizinkilere ömür versin....
Başınız sağolsun, çok büyük bir acı olduğuna eminim, büyük kedim 8 yaşında ödüm kopuyor bir şey olacak diye. Hepsi ailemizin birer üyesi. Çok zor.

Başınız sağolsun, çok büyük bir acı olduğuna eminim, büyük kedim 8 yaşında ödüm kopuyor bir şey olacak diye. Hepsi ailemizin birer üyesi. Çok zor.
ben 2 sene önce 18 yaşında kedimi kaybettim, 14 yaşındaydım hayatıma girdiğinde.. evlenince annem vermedi bizde başka aldık. Oda 4 gün önce 3 yaşında veda etti bana..
acıları bambaşka aile evlat kardeş dost... herşey oluyorlar.. bambaşka bir sevgi, bambaşka bir duygu..
geriye köpeğim kaldı o da 8 yaşında..
vitamin supravit verin kedilerinize her gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…