ben 2 sene önce 18 yaşında kedimi kaybettim, 14 yaşındaydım hayatıma girdiğinde.. evlenince annem vermedi bizde başka aldık. Oda 4 gün önce 3 yaşında veda etti bana..
acıları bambaşka aile evlat kardeş dost... herşey oluyorlar.. bambaşka bir sevgi, bambaşka bir duygu..
geriye köpeğim kaldı o da 8 yaşında..
vitamin supravit verin kedilerinize her gün..
küçüktü yavrum aniden oldu.
perşembe ve cuma nefes alıp vermesi tuhaftı hoşuma gitmiyordu. üşütme sandım hep sardım sarmaladım kalorifer yanında.. (önce ki kedim de olduğu için böyle hastalıklar)
cumartesi gece geç geldik eve baktım nefes biraz daha derinleşmiş. eşim hemen götürdü veterinere..
1,5 aydır vücudu kalbi ve ciğerleri ödem oluşmuş meğersem. sinsiymiş ve asla belirti olarak önce ki günler göstermedi bişey.. deli gibi koşuyordu oynuyordu zıplıyordu iştah çiş kaka her şey normaldi.. perşembe artık sarsılmaya başlamış dengesi.. o gün de gitse değişen bir şey olmayacakmış. eşim röntgenini görmüş kemikler asla gözükmüyordu diyor hep su kaplı olmuş... nefessiz kalmış orda hemen oksijene bağlamışlar 1 saat sonra öldü.
ben de grip oldu ilaç verecekler ve gelecek diye evde 3 saat bekledim.. ama ölü olarak geldi yavrum eşim göstermeden hemen halletti ama hala asla atlatamıyoruz.. en ufacık bir şey de ihmal etmeyin..
Merhaba kızlar
İlk gebeliğimde çok mutlu, iştahlı, uykucu, sevgi pıtırcığı gibi dolanan ben,
bu gebeliğimde halsiz, ne yese midesi şişen (safra kesemde taş çıktı) , karnında bir çuval taş varmışcasına nefes nefese dolanan, uykusu düzensiz bölük pörçük, sinirli bir hale büründüm..
Kusmalarım geçsin dünya varmış diyeceğim derken, kusmalarım geçtiği halde bu şişkinlik ve yorgunluk yüzünden oh be diyemedim.
gece uykusuzluğunu artık kitap okuyarak geçiştiriyorum ama bu nefes nefese dolanmalarım için erken değil mi ya? Daha 23. Haftadayım..
böyle olan var mı?
Ben tetanoz aşısı olduğumda ateş yapmadı ama 4 gün kas ağrısı çektim üstüne yatamadım uyutmadı buz kompresi 1 saatliğine işe yarıyodu bugün 2. yi yaptircam mecbur inş yine böyle olmaz
Ben yaptıralı 6 saat oldu hiç agrı falan yok korkum agrı falan degil bebeğim için her ağrıya katlanırım ama hamilelikte ateş çok tehlikeli ateş yapmasından korkuyordum
Ben yaptıralı 6 saat oldu hiç agrı falan yok korkum agrı falan degil bebeğim için her ağrıya katlanırım ama hamilelikte ateş çok tehlikeli ateş yapmasından korkuyordum
Kizlar bebek hareketiyle ilgili bisey sorcam size. Ben yorulunca ev isi vs. yaptigimda ya da alisverise cikinca yani hareket halindeyken ve yorgun oldugumda bebek daha cok hareket ediyor hatta sürekli vurup duruyor ama is yapmadığım ve tembellik yaptigim günler o da hic hareket etmiyor nerdeyse. Bunun normalde tam tersi olmasi gerekmiyor mu? Sizde de durum boyle mi yoksa gariplik bizimkinde mi??
Kizlar bebek hareketiyle ilgili bisey sorcam size. Ben yorulunca ev isi vs. yaptigimda ya da alisverise cikinca yani hareket halindeyken ve yorgun oldugumda bebek daha cok hareket ediyor hatta sürekli vurup duruyor ama is yapmadığım ve tembellik yaptigim günler o da hic hareket etmiyor nerdeyse. Bunun normalde tam tersi olmasi gerekmiyor mu? Sizde de durum boyle mi yoksa gariplik bizimkinde mi??
Bende de tam tersi oluyor, ben hareket halindeyken hiç hissetmiyorum ama ne zaman otursam veya ayaklarımı uzatıp uzansam kıpırdanmaya başlıyor hemen Garip bir durum olduğunu sanmam, herhalde daha anne karnında kendilerine özgü davranışlar sergilemeye başlıyorlar
6. Ay 13 kg bence rekor bende
76 oldum. İlk aydan beri tatlı canavarıyım yemeyince ağlamak istiyorum o derece hiç bulantı istifra yaşamadım onunda etkisi var
Merhaba kızlar
İlk gebeliğimde çok mutlu, iştahlı, uykucu, sevgi pıtırcığı gibi dolanan ben,
bu gebeliğimde halsiz, ne yese midesi şişen (safra kesemde taş çıktı) , karnında bir çuval taş varmışcasına nefes nefese dolanan, uykusu düzensiz bölük pörçük, sinirli bir hale büründüm..
Kusmalarım geçsin dünya varmış diyeceğim derken, kusmalarım geçtiği halde bu şişkinlik ve yorgunluk yüzünden oh be diyemedim.
gece uykusuzluğunu artık kitap okuyarak geçiştiriyorum ama bu nefes nefese dolanmalarım için erken değil mi ya? Daha 23. Haftadayım..
böyle olan var mı?
Bende de tam tersi oluyor, ben hareket halindeyken hiç hissetmiyorum ama ne zaman otursam veya ayaklarımı uzatıp uzansam kıpırdanmaya başlıyor hemen Garip bir durum olduğunu sanmam, herhalde daha anne karnında kendilerine özgü davranışlar sergilemeye başlıyorlar
Bebegimin erkek olmasi disinda sorun yok ya mesela sabahtan beri hareket etsin diye kurabiye muz falan seyler yedim ama takmadi beni gece kotu bi ruya gordugumden hareketi onemliydi bugun sonra aksamustu alisverise ciktim ve yurudukce vurmaya basladi acaba kan dolasimim arttigi icin mi boyle oluyo nasil bebek bu anlamadim