Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Çok küçükmüş daha, unutmak ne mümkün ama tazelemek gibi olmayacaksa nedenini merak ettim. Çünkü gerçekten çok küçükmüş yavrum.

Çok küçükmüş daha, unutmak ne mümkün ama tazelemek gibi olmayacaksa nedenini merak ettim. Çünkü gerçekten çok küçükmüş yavrum.
küçüktü yavrum aniden oldu.
perşembe ve cuma nefes alıp vermesi tuhaftı hoşuma gitmiyordu. üşütme sandım hep sardım sarmaladım kalorifer yanında.. (önce ki kedim de olduğu için böyle hastalıklar)
cumartesi gece geç geldik eve baktım nefes biraz daha derinleşmiş. eşim hemen götürdü veterinere..
1,5 aydır vücudu kalbi ve ciğerleri ödem oluşmuş meğersem. sinsiymiş ve asla belirti olarak önce ki günler göstermedi bişey.. deli gibi koşuyordu oynuyordu zıplıyordu iştah çiş kaka her şey normaldi.. perşembe artık sarsılmaya başlamış dengesi.. o gün de gitse değişen bir şey olmayacakmış. eşim röntgenini görmüş kemikler asla gözükmüyordu diyor hep su kaplı olmuş... nefessiz kalmış orda hemen oksijene bağlamışlar 1 saat sonra öldü.

ben de grip oldu ilaç verecekler ve gelecek diye evde 3 saat bekledim.. ama ölü olarak geldi yavrum eşim göstermeden hemen halletti ama hala asla atlatamıyoruz.. en ufacık bir şey de ihmal etmeyin..

Ben ! Açım yiyemiyorum yediğimde midem fışkırıyor kaburga altından. Doktor bebek yukarıda ondan oluyor dedi.

Ben tetanoz aşısı olduğumda ateş yapmadı ama 4 gün kas ağrısı çektim üstüne yatamadım uyutmadı buz kompresi 1 saatliğine işe yarıyodu bugün 2. yi yaptircam mecbur inş yine böyle olmaz
Ben yaptıralı 6 saat oldu hiç agrı falan yok korkum agrı falan degil bebeğim için her ağrıya katlanırım ama hamilelikte ateş çok tehlikeli ateş yapmasından korkuyordum

Kizlar bebek hareketiyle ilgili bisey sorcam size. Ben yorulunca ev isi vs. yaptigimda ya da alisverise cikinca yani hareket halindeyken ve yorgun oldugumda bebek daha cok hareket ediyor hatta sürekli vurup duruyor ama is yapmadığım ve tembellik yaptigim günler o da hic hareket etmiyor nerdeyse. Bunun normalde tam tersi olmasi gerekmiyor mu? Sizde de durum boyle mi yoksa gariplik bizimkinde mi??

bende genelde tersi oluyor. bu bebekler sağları solları belli değil

Alışverişten kim hoşlanmaz sorarım sana ey insan oğlu

Bende de tam tersi oluyor, ben hareket halindeyken hiç hissetmiyorum ama ne zaman otursam veya ayaklarımı uzatıp uzansam kıpırdanmaya başlıyor hemen Garip bir durum olduğunu sanmam, herhalde daha anne karnında kendilerine özgü davranışlar sergilemeye başlıyorlar

Merhaba yazdığınız şikayetlerin aynısı bende mevcut ve sürekli ağızdan gaz çıkarma oluyor ne yesem gaz oluyor çok rahatsız edici

Benim de öyle günler hareket etmiyor genelde alışverişte birşey beğeniyor da almıyor musunuz acaba bu yakıştı demek 2 tekmedir belki bebekçede

Peki hareketlerini daha çok nerde hissediyorsunuz. Ben sezeryan dikişimde hissediyorum,normalmi acaba. Ve 21+4 günlüğüz yeni yeni hissediyorum.

Alışverişten kim hoşlanmaz sorarım sana ey insan oğlu
Benim de öyle günler hareket etmiyor genelde alışverişte birşey beğeniyor da almıyor musunuz acaba bu yakıştı demek 2 tekmedir belki bebekçede
Bebegimin erkek olmasi disinda sorun yok ya mesela sabahtan beri hareket etsin diye kurabiye muz falan seyler yedim ama takmadi beni gece kotu bi ruya gordugumden hareketi onemliydi bugun sonra aksamustu alisverise ciktim ve yurudukce vurmaya basladi acaba kan dolasimim arttigi icin mi boyle oluyo nasil bebek bu anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…