Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Lütfen 1 kg almış olmam bile büyük başarı almadım 1.2 kg almışım toplam. Valla hamilelik öncesi 2 gün fazla kaçırsam 3 kg alıyordum bu işi ben de anlamadım
Ben de sen ve senin gibileri kıskanmaktan şöyle bir iki kilo verebilsem keşke ama az önce yediğim çikolatalı gofretle zor sanki doğumdan sonra da hep yicem ve hep kilo alıcam sonsuza kadar böyle gidecekmiş gibi.

bizi kandırıyor bu Ya da buna beraber hamburger anlatalım her gün
Yiyorum valla olayı anlamadım ama ara atıştırma huyum yok. Ondan olabilir bir de sabah 9 gibi kahvaltı yapıp 2 gibi meyve falan yiyorum akşam 5 gibi de yemek. Valla köfteciye gidiyorum hamburger pizza Adana Urfa çöp şiş falan yiyorum olayı çözemedim ama

Ben de sen ve senin gibileri kıskanmaktan şöyle bir iki kilo verebilsem keşke ama az önce yediğim çikolatalı gofretle zor sanki doğumdan sonra da hep yicem ve hep kilo alıcam sonsuza kadar böyle gidecekmiş gibi.
Ben de cheesecake yiyorum eti puf yiyorum sonra fena alacağım ben bence başta yiyemiyordum ama artık yiyorum da. Ama hamilrlik öncesi sindirim sorunum vardı şimdi ona dikkat ediyorum ekmeğe abanmıyorum kuru kayısı kuru dut falan çok yiyorum. Belki de ondan

Ben de cheesecake yiyorum eti puf yiyorum sonra fena alacağım ben bence başta yiyemiyordum ama artık yiyorum da. Ama hamilrlik öncesi sindirim sorunum vardı şimdi ona dikkat ediyorum ekmeğe abanmıyorum kuru kayısı kuru dut falan çok yiyorum. Belki de ondan

Aman yerinde olsam neler yerdim benim oburiksliğim sonlanmıyor.

Aman yerinde olsam neler yerdim benim oburiksliğim sonlanmıyor.
Çok yiynce midemde sancı oluyor. Ama bak deli gibi su içiyorum başından beri. Günde 2.5 lt kesin. Daha da içerim de gece uyuyamam diye korkuyorum ama sabah 7 gibi 2 büyük bardağı dikiyorum kafama. Acaba şeker var mı diye düşünmeden de edemiyorum

Şeked demişken biz ne zaman şeker yüklicez. İdeali hangi hafta acaba

Sağlık ocakları yapıyo mu acaba bi bilginiz var mı ben sormayı unuttum daa
Hiç bilmiyorum ama kadın doğum uzmanı olan bir semt polikliniğinde yaptırmanız bence daha iyi olur,yönlendirme ve sonuç alma açısından bilgi verir

Benim de iş yaparken kıpır kıpır oluyor kızım, otururken daha sakin. Özellikle yemek yaparken çok hissediyorum tekmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…