Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de şeker yüklenmesini 24-28 diye biliyorum ama benim dr 26 ya kadar gel dedi bu hafta yaptircam.

Canim ben gecen gun yazmistim benim de sag tarafimdaydi agri.. artık agrim artinca doktoruma soyledim hemen hastaneye cagirdi idrarr tahlili ve ultrason istedi cok sukur pankreasdan degilmis ama idrar yolu enfeksiyonu olmusum

Öyle acayip anlarda tekme yiyorum ki içim bir tuhaf oluyor. Tuvaletteylen artık ne oluyorsa bam güm... Bir acayip his Bir de çocuğum sesimden nefret ediyor, şarkı söyleyince de karate başlıyor. Kıpırdasın babası dokunsun duruyor. Ben anlamadım bu nasıl bir çocuk olacak...

Yani anne hareket halindeyken bebek hareketini hissetmez ama bebek hareket eder yine sne hissetmişsin.. Aslında sırt üstü yatınca çok duyarız en sevmedikleri pozisyon çünkü tekmeliyorlar o zaman. Bu hamilileğimde ayaktayken bilen mesaneme vuruyor, oturup öne eğilince vuruyor. İlkinde dediğin gibi olurdu dinlenince duyardım sadece.

ona anlatayım derken gene kendim düştüm yarabbim olsa da yesek. Ben de toplamda 3 kilo aldım hocam yiyebilir miyim
Ben 5 almışım yahu ne ara aldım. Benden 5 cm kısa arkadaşımla aynı kiloda hamile kaldık o 3 hafta büyük ve 84 oldu şimdi tatlı çok yiyor.. Onu görünce ben iyiyim diyorum ama baya aç gezerken ne bu 5-6 kilo. Son 2 ay artı 9 kilo

Günaaayyyydınnnn perşembe olduuu,zaman hunharca geçiyordu,allahım sen hayırlı haberler,güzel kavuşmalar nasip ettttttttt hadi bakalım o gözlerinizi açınnn, evdekiler çayları demleyinnnnnn,iştekilerrrrrrrr dosyalarınızaa svgi gösterinnnn... sümüklüüüü bebişlerr sizde boş durmayınnnnnn anneleriiii tekmeleyinnn

Sağlık ocakları yapıyo mu acaba bi bilginiz var mı ben sormayı unuttum daa
Sağlık ocağı yapıyor. Ben de doktor kontrolünden sonra 25. haftada yaptıracağım. Sağlık ocağındaki ebe " biz şeker yüklemesi yapıyoruz ,dışarda para verme " dedi

Günaydın herkese. Boğmaca aşısı yaptıran ya da yaptıracak olan var mı ?

kızlar geceden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum normal mi sizce daha önceki gebeliğimde yaşamamıştım böyle bişey bunda 21+1 günlüğüz şimdi böyle agrı yaşıyorum magnezyum aldım inşallah geçer erken doğum olmasından korkuyorum yada sezeryan dişiklerim mi geriliyor o mu agrı yapıyor anlamadım pazartesi ayrıntılı var onu mu bekleyim yoksa hemen mi gideyim doktora

Bence doktora bir telefon edin, adet sancısı gibi uzun sürerse ara dedi benimki bana ( ki telefonla rahatsız edilmekte nefret eder)

Bence doktora bir telefon edin, adet sancısı gibi uzun sürerse ara dedi benimki bana ( ki telefonla rahatsız edilmekte nefret eder)
birdee çalışıyorum bugün arazimiz var şantiyeye gitmem lazım ama çok agrım var sabah doğum ve amaliyatı oluyor cevap vermez mecbur ögleden sonrayı bekleyecem aramam için

birdee çalışıyorum bugün arazimiz var şantiyeye gitmem lazım ama çok agrım var sabah doğum ve amaliyatı oluyor cevap vermez mecbur ögleden sonrayı bekleyecem aramam için
Whatsapp dan mesaj atın, önemli bir şeyse öğleden sonraya randevu veriri. <Benimki de sabahları derste oluyor mesaj atarsam önemli gördüğünde öğleden sonra randevusu ayarlıyor.(En kötü gelmenize gerek yok diyor). Bence çekinmeyin mesaj atın.

tamam canım yazıyorum şimdi

benim 1 kedim 1 köpeğim var.. cumartesi günü kedimi kaybettim, canım acıyor..
her yerde evin her alanında o var hala alışamıyorum yokluğuna.... Allah sizinkilere ömür versin....
Başın sağolsun canım. Çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…