kızlar geceden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum normal mi sizce daha önceki gebeliğimde yaşamamıştım böyle bişey bunda 21+1 günlüğüz şimdi böyle agrı yaşıyorum magnezyum aldım inşallah geçer erken doğum olmasından korkuyorum yada sezeryan dişiklerim mi geriliyor o mu agrı yapıyor anlamadım pazartesi ayrıntılı var onu mu bekleyim yoksa hemen mi gideyim doktora
Sağlık ocağı yapıyor. Ben de doktor kontrolünden sonra 25. haftada yaptıracağım. Sağlık ocağındaki ebe " biz şeker yüklemesi yapıyoruz ,dışarda para verme " dedi
Cuma günü yaptırdım idrar kültüru ve testi temiz cikti ama hala agrim var belime vurmaya başladı hoca şehir dışına çıkmış acile geç dedi ama acilde pratisyenler var onlara da gitmek istemiyorum korkuyorum da yarın hastanede olacakmis
kızlar geceden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorum normal mi sizce daha önceki gebeliğimde yaşamamıştım böyle bişey bunda 21+1 günlüğüz şimdi böyle agrı yaşıyorum magnezyum aldım inşallah geçer erken doğum olmasından korkuyorum yada sezeryan dişiklerim mi geriliyor o mu agrı yapıyor anlamadım pazartesi ayrıntılı var onu mu bekleyim yoksa hemen mi gideyim doktora
canım benim doğumum öyle başladı o yüzden bekleme git doktora, bir çok doğum adet sancısı gibi başlıyor riske atma yoktur muhakkak bir şey sen önlem al yinede.
Canim ben gecen gun yazmistim benim de sag tarafimdaydi agri.. artık agrim artinca doktoruma soyledim hemen hastaneye cagirdi idrarr tahlili ve ultrason istedi cok sukur pankreasdan degilmis ama idrar yolu enfeksiyonu olmusum
Geçmiş olsun bende de vardı hafif ama ilaç kullandım. Doktorumu aradım bu dönemde rahim büyümesine bağlı bu ağrılar beklenen ağrılar şiddeti artarsa veya başka bir belirti olursa idrarda yanma ya da kötu kokulu akıntı gibi hemen gel bakalım dedi. Neyse ki hafifledi epey iyiyim çok şükür
Cuma günü yaptırdım idrar kültüru ve testi temiz cikti ama hala agrim var belime vurmaya başladı hoca şehir dışına çıkmış acile geç dedi ama acilde pratisyenler var onlara da gitmek istemiyorum korkuyorum da yarın hastanede olacakmis
Bence önemli bişey olmasa acile geç demezdi. Gidip bi göster belki müdahale ederler. Zaten sen izin vermeden hiç biley yapmazlar korkma. Geciktirme bence
Bana da en geç 26 bitmeden dedi. O gece 12 den sonra meyve de dahil çok şekerli yiyecekler tüketmemek gerektiğini söyledi hemşiresi etkilememesi açısından