Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bana da en geç 26 bitmeden dedi. O gece 12 den sonra meyve de dahil çok şekerli yiyecekler tüketmemek gerektiğini söyledi hemşiresi etkilememesi açısından
Gece ve sabah normal besleniyoruz çok şekerli şeyler tüketmiyoruz mu yoksa sabah aç mı gidiyoruz

Minnoş kızıma yeni doğan kıyafet alışverişini yapmıştım şimdi 4-6 ay alışverişi de yaptım hm den büyük konuşmakta üstüme yok kız bebeği pembe komasına sokmam diyordum

Eklentiler

• 4EDDE977-FA2B-47B2-A704-E01CA8E675D9.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 79
Kizlar gunaydiiiin bebegin hareketlerini asagida hissediyorum hani boyle az daha vursa alttan cikacakmis hissi veriyor sizde de boyle mi
Bende hep bu sekilde hissediyordum.
Hemsire bu aylarda normal zamanla yukari cikacaktir dedi.
Detaylida da gorduk ki kafasi alsinda gobegimde ayaklari asagida oldugu icin baski hissi bukadarmis.
Simdi ozamanlara gore(3 hafta oncesine gore) daha iyiyim
Baski hissim daha hafifledi.

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrole gittim. plasentanın ayrılma riski vardı. Dr baktı ilerleme olmamış muhtemelen plasentanın kendi yapısal durumu böyle muhtemelen dedi. Bebekte iyiymiş çok şükür. isim konusu konuşulmuş sanırım, oğlumun adı kutay emir, bunun adına karar veremedik. eşim babasının adının (sahvet) olmasını istiyor

benim oğlumun adıda emir

Benim kafam çok karıştı. Bana dedi ki hemşire aç gelmeye gerek yokla randevum 2 de zaten önce kan alıcam sonra içeceği içip 1 saat sonra birdaha kan alacakmış. E sizinkiler farklı ama bana yalancı yükleme mi yapacaklar

moon83 bende doktordan geldim daha yeni, listeye ekleyebilirsin oğlum olacakmış. Erkek dedi doktor sonunda, bide ultrason resmi verdi. Pipili...
Allah hayırlısını eli ayaga düzgün sağlıklı evlat nasip etsin kucağıma almayı. Gec oldu ama öğrendim sonunda, hepinizi öptüm

Şeker yüklemesinde sonucu yüksek çıkan oldu mu arkadaşlar ? Bugün 50 grlık yapıldı ve 164 çıktı haftaya 100 grlık bir daha yapılacak. Nasıl bir yol izledi doktorunuz ?

Aynı benimki yemek yerken ve sonrasında en az bir saat tekmeleniyorum. Yattığım anda tekmeler başlıyor. Özellikle akşam yatağa yattığımda daha sert tekmeler oluyor ama eşim yatakta elini karnıma koyunca duruyo sıpa tuvaletimi yaparken ve yaptıktan sonra tekmeliyor ki ben bunu yerinin genişlemiş olmasına bağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…