Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba hanımlar. Bebek arabası alan var mı? Travel sistem diyor herkes onu alicaz galiba ama. Hangi marka iyidir bizim ilk bebeğimiz çok tecrübesiziz

Beli çok ağrıyan var mı? Bugün bütün gün çok ağrıdı. Yatıyorum geçmiyo kalkıyorum geçmiyo. Öldürmüyo ama güldürmüyoda. Bişey yoktur heralde di mi normaldir

Merhaba hanımlar. Bebek arabası alan var mı? Travel sistem diyor herkes onu alicaz galiba ama. Hangi marka iyidir bizim ilk bebeğimiz çok tecrübesiziz
Ben doona almaya karar verdim. 15 aya kadar kullanılabiliyormuş. Zaten 1 yaşından sonra bastona geçiliyor bir şekilde. Travel sistem almıştım ilk oğlumda. 8 ay kullanıp sattım ve bastona geçtim. Hantal ve çok yer kaplıyor. Bilmeyenler için doona şöyle:

Ben olsam travel sistem almazdım. Hem çok ağır, hem de kullanissiz oluyorlar. İlk kızımda casual cadillac air almıştık ama istanbul sokaklarında çok zor oldu. Tek başıma bebekle taksiden inip arabayı kurmak eziyet oluyordu. 9 aylıkken bastona geçtik rahat ettik. Bence puset takilabilen bastonlardan alın, hem hafif hem kullanışlı olur. Naçizane tavsiyem...

Yaaa öyle mi ben hep onları duydum o yüzden aklımızda o vardı ama pratik olması önemli tabi ki çok teşekkür ederim

Çok pratik görünüyor gerçekten teşekkür ederim cevabınız için

Beli çok ağrıyan var mı? Bugün bütün gün çok ağrıdı. Yatıyorum geçmiyo kalkıyorum geçmiyo. Öldürmüyo ama güldürmüyoda. Bişey yoktur heralde di mi normaldir
Evet ben de birazcık ev işi yapsam hemen ağrıyor belim, sırtım. Ağırlık merkezimiz değiştiği için normalmiş hiç endişe etmeyin

Ben erkenden heves edip giysileri yeni doğan ve 0-3 ay 3 ay falan aldım alisveris yapanlar çoğunu 3-6 ay almış yenidoğanlar elimde patlar mı ki ya bebek arabasında da travel sistem çok iyi diyende var ağır diyende. Ne alıcaz biz kafam karıştı

Elinde patlaması biraz da bebeğin doğum kilosuna ve büyüme hızına bağlı. Ama bundan sonra daha büyük bedenlere yönel bence. Benim elimde patlayanlar oldu. Şimdi onları 2. Çocuğuma kullanıcam mesela. Eğer bir çocuk daha düşünüyorsan öyle yaparsın en kötü. O da olmadı hediye götürürsün. O da mı olmadı çifter beşer giydirirsin. Sıkma canını

O zaman ben haftaya doktora gidim. O gün yapıversinler. Aç gitmeye gerek yok di mi.
Aç olması lazım diye hatırlıyorum canım. Çünkü önce açken bi ölçüyorlar. Sonra şekerli içeceği içirip içirip bi saate bi ölçüyorlar. İlk hamileliğimde deli gibi acıkmıştım çünkü öğlene kadar bu test yüzünden aç kalmıştım çok iyi hatırlıyorum

Benim geçen hamilelikte özellikle sabah çağırmıştı doktorum yükleme iççn. Geceden de geç saatte yeme bişey diye de tembihlemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…