Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ayaklarim şişti biraz sizde varmı bu durum erken degilmi ?? Ödem genelde son aylarda olmaz mi

Şeker yuklemesine aç gidiliyor arkadaşlar
2.hamileligim bu
İkisinde de doktor aç çağırdı
Randevumu da bu sefer sabah saatine verdi

Benimki de aynı ya... ben elimi koyuyorum oynuyor vuruyor. Babasının elinin farkını hissediyor sanırım. Eşim elini koyunca o debelenen çocuktan eser kalmıyor. Ööööyle kalakalıyor. Eşime diyorum azcık kibar dokun yabancı el olduğunu anlıyor diye. Eli 5 kilo olunca anlıyor tabi çocuk

Travel sistem gerçekten çok hantal. Ben de sadece kızım oturana kadar oto koltuğu olarak da kullanılan kısmı kullandım. Sonra oturmaya başlayınca baston aldım. Yepyeni duruyor kenarda. Oğlumda da aynı şekilde kullanacam mecbur. Evde 2 araba varken 3.yü istersem eşim camdan atar artık beni

Elindekini satıp 2. El temiz bir şey de alabilirsin aslında. Ya da oturana kadar idare edersin yine. Sonuçta kısa bir süre gerekli oluyor.

Beli çok ağrıyan var mı? Bugün bütün gün çok ağrıdı. Yatıyorum geçmiyo kalkıyorum geçmiyo. Öldürmüyo ama güldürmüyoda. Bişey yoktur heralde di mi normaldir
Dün koptu koptu ağrıdan biraz fazla ayakta kaldım.bugün yok şükürler olsun ama dün yarıldı ağrıdan resmen

Ayaklarim şişti biraz sizde varmı bu durum erken degilmi ?? Ödem genelde son aylarda olmaz mi
Benim de çok ayakta kalınca gün sonunda akşam ayaklarım bacaklarım hafif şişiyor sabah pamuk gibi kalkıyorum ama dinlenince. Sanırım ayaklar çok aşağıda kalınca kanlanma oluyor

Ilk hamileligimde yasamadigim icin korktum acikcasi birde bnm karnim cok altta etki yapti sanirim bnde

günaydın hanımlar, bizde travel sistem aldık peg perego markası, sağlam olduğu için aldık. Gittiğimiz yerlere de hep kendi aracımızla gittiğimiz için zorlanmayız diye düşünüyorum inşallah yani

Cof cof emdiği günleri de görürüz inşallah.
Avent emzik alacak kızlar yeşil seçtim masmavi geldi bilginiz olsun internetteki görüntüsü şu idi;
Eki Görüntüle 2580376

Ciddi bir Philips düşmanıyım, avent adı altındaki herşeye de gıcığım ama sırf arkadaşlarımın %90ı bu emzikleri ve markanın yenidoğan biberonunu al dediler diye bende aldım. Bugün gelicek bakalım bekliyorum memeye en yakın zımbırtılar bunlarmış..

Sırf arada dinleneyim diye her marka emziiği denedim olmadı istemedi, işe başladığımda sağdığım sütü içsin diye bir biberona 60-70 tl ler verdim olmadı hiç bir biberonu almadı bir emzik bir biberon dışında bir şey almayın derim kızlar baktıkça acıyorum emzikler biberonlar alıştırma bardakları suluklar Bu arada aventin yalnızca kalkanına verdiğim paraya acımadım beni bir tek o kurtardı meme yaralarından.

Neden Philips i sevmiyosun ya da Avent i.
Bu emzik hakkında çok övgüler duyunca ben de almadan duramadım.

Günaydın annişkolar. Bende bu ay hem banyo hem beslenme ihtiyaçlarını alıcam minnoşkomun ama bende avent alıcam hep övgüyle bahsediyolar umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…