Aynı benimki yemek yerken ve sonrasında en az bir saat tekmeleniyorum. Yattığım anda tekmeler başlıyor. Özellikle akşam yatağa yattığımda daha sert tekmeler oluyor ama eşim yatakta elini karnıma koyunca duruyo sıpa tuvaletimi yaparken ve yaptıktan sonra tekmeliyor ki ben bunu yerinin genişlemiş olmasına bağlıyorum
Benimki de aynı ya... ben elimi koyuyorum oynuyor vuruyor. Babasının elinin farkını hissediyor sanırım. Eşim elini koyunca o debelenen çocuktan eser kalmıyor. Ööööyle kalakalıyor. Eşime diyorum azcık kibar dokun yabancı el olduğunu anlıyor diye. Eli 5 kilo olunca anlıyor tabi çocuk
Ben doona almaya karar verdim. 15 aya kadar kullanılabiliyormuş. Zaten 1 yaşından sonra bastona geçiliyor bir şekilde. Travel sistem almıştım ilk oğlumda. 8 ay kullanıp sattım ve bastona geçtim. Hantal ve çok yer kaplıyor. Bilmeyenler için doona şöyle:
Travel sistem gerçekten çok hantal. Ben de sadece kızım oturana kadar oto koltuğu olarak da kullanılan kısmı kullandım. Sonra oturmaya başlayınca baston aldım. Yepyeni duruyor kenarda. Oğlumda da aynı şekilde kullanacam mecbur. Evde 2 araba varken 3.yü istersem eşim camdan atar artık beni
Travel sistem gerçekten çok hantal. Ben de sadece kızım oturana kadar oto koltuğu olarak da kullanılan kısmı kullandım. Sonra oturmaya başlayınca baston aldım. Yepyeni duruyor kenarda. Oğlumda da aynı şekilde kullanacam mecbur. Evde 2 araba varken 3.yü istersem eşim camdan atar artık beni
Beli çok ağrıyan var mı? Bugün bütün gün çok ağrıdı. Yatıyorum geçmiyo kalkıyorum geçmiyo. Öldürmüyo ama güldürmüyoda. Bişey yoktur heralde di mi normaldir
Benim de çok ayakta kalınca gün sonunda akşam ayaklarım bacaklarım hafif şişiyor sabah pamuk gibi kalkıyorum ama dinlenince. Sanırım ayaklar çok aşağıda kalınca kanlanma oluyor
Bende hep bu sekilde hissediyordum.
Hemsire bu aylarda normal zamanla yukari cikacaktir dedi.
Detaylida da gorduk ki kafasi alsinda gobegimde ayaklari asagida oldugu icin baski hissi bukadarmis.
Simdi ozamanlara gore(3 hafta oncesine gore) daha iyiyim
Baski hissim daha hafifledi.
günaydın hanımlar, bizde travel sistem aldık peg perego markası, sağlam olduğu için aldık. Gittiğimiz yerlere de hep kendi aracımızla gittiğimiz için zorlanmayız diye düşünüyorum inşallah yani
Cof cof emdiği günleri de görürüz inşallah.
Avent emzik alacak kızlar yeşil seçtim masmavi geldi bilginiz olsun internetteki görüntüsü şu idi; Eki Görüntüle 2580376
Ciddi bir Philips düşmanıyım, avent adı altındaki herşeye de gıcığım ama sırf arkadaşlarımın %90ı bu emzikleri ve markanın yenidoğan biberonunu al dediler diye bende aldım. Bugün gelicek bakalım bekliyorum memeye en yakın zımbırtılar bunlarmış..
Ciddi bir Philips düşmanıyım, avent adı altındaki herşeye de gıcığım ama sırf arkadaşlarımın %90ı bu emzikleri ve markanın yenidoğan biberonunu al dediler diye bende aldım. Bugün gelicek bakalım bekliyorum memeye en yakın zımbırtılar bunlarmış..
Sırf arada dinleneyim diye her marka emziiği denedim olmadı istemedi, işe başladığımda sağdığım sütü içsin diye bir biberona 60-70 tl ler verdim olmadı hiç bir biberonu almadı bir emzik bir biberon dışında bir şey almayın derim kızlar baktıkça acıyorum emzikler biberonlar alıştırma bardakları suluklar Bu arada aventin yalnızca kalkanına verdiğim paraya acımadım beni bir tek o kurtardı meme yaralarından.
Günaydın annişkolar. Bende bu ay hem banyo hem beslenme ihtiyaçlarını alıcam minnoşkomun ama bende avent alıcam hep övgüyle bahsediyolar umarım işe yarar