Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Aa ben geçen gün senin anne yanı beşikten aldım ikinci el ama, inşallah memnun kalırız çok sıcak tatlış geliyor yatağın yanında uzanıp alabileceğim şekilde yatması

Aa ben geçen gün senin anne yanı beşikten aldım ikinci el ama, inşallah memnun kalırız çok sıcak tatlış geliyor yatağın yanında uzanıp alabileceğim şekilde yatması
benim eşim mobilyacı biz ahşaptan yaptık yatağımıza birleşik olarak çok memnunuz hala yatıyor, onun dışında ilk 3 ay sepet beşik kullandım her odaya taşıdım o açıdan iyiydi sonra aldığım fiyata sattım eşim tekrar alalım aynısından diyor :) bir de biz oda yapmıştık oraya sallanan ve parmaklıkları inan beşik yapmıştık içinde sadece toplar ile oynadı oyalandı hala da öyle yapıyor şimdi odasına bir montessori yatak yapacağız orada yatmaya başlayacak. Bize oda yapmayın dediler dinlemedik şimdi ben istiyorsanız oda yapın ama beşik olmasın yatak olsun böyle genişçe uzun uyuturken uyuyakalırsınız diyorum

Günaydın hanımlar lcw da yine indirim var oğlana kıza derken aldım da aldım

Gözü kör olmasın o lcw nin. Dünden beri 62549274 defa sepeti doldurdum, ve herşey ben ödeme yapana kadar sepetimden uçtu gitti. Sinir sahibi oldum ve pes ettim.

Annemin yaptığı uyarı ile Her ihtimale karşı sadece 1 emzik ve 1 biberon aldım, nasip bakalım her bebek farklıdır. Ben alışması taraftarıyım,sadece beni emerse benim de özgürlüğümü kısıtlar. Dualarım kızımın sağdığım sütleri biberonla içebilmesi yönünde. Nasip.

Neden Philips i sevmiyosun ya da Avent i.
Bu emzik hakkında çok övgüler duyunca ben de almadan duramadım.

Bebek ürünleri ile ilgili değil benimki, genel manada ev elektroniğinde de sevmem, fazla Fransız kalıyor bana ama tecrübe oklarını o markaya yöneltti, el mecbur.

Umarım memnun kalırsın, bana da sevimli geldi, özellikleri de iyi, titreşimi müziği vs bence işe yarar. Zaten ben onu ana kucağı gibi kullanıcam,yani evin heryerinde gezdiricem. Kendi odamıza sabit bir beşik aldık

Kız kaç yataktan bahsettin kafam karıştı
Biz oturduğumuz evi yeni satın aldık, kuzunun odası biraz tadilat istiyor keyfimizce döşemek için şimdilik sadece anne yanı yatak alıcaz. Gardrop beşik halı vs detaylara sonra giricez inşallah

Şimdi yavrum şöyle deneyimli annelerde yazsın buraya fikir olsun sizlere. Biz heves ettik oda yaptık beşik dolap falan sonra lohusalık süreci boyunca salonda takılınca sepet beşiği kullandık. az büyüyünce sürekli emdiği için ben onu yanıma yatırıp emzirdim tam 1 saat emiyordu yanıma alışınca sepet beşiğe de yatmadı bir daha koyunca ağladı. en sonunda yatak odasına anne yanı beşik yaptık. yani ilk 6 ay odasına beşiğe falan almak pek doğru olmuyor anne kokusunu istiyor kuzular o beşikte yatmıyorlar diken batıyor özetlemem gerekirse yatak odasında anne yanı ev içinde gezdirmeye sepet beşik önerebilirim kendi tecrübelerimden.

öyle canım kimi çocuk emzik biberon almıyor ne yaparsan işte benim aldıklarımın dışında görümcemin, ablamın alıp getirdikleri ayrı. Hayır saklanmıyor da bunlar sararıyor 3-5 ay sonra kullanılmayınca çöpe gidiyor.

Bizde çok heveslendik oda yapıcaz ama inşallah hata yapmıyorumdur. Odama uzun süre kullanacağı bi beşik kendi odasına da montesseri yaptırmak istiyorum ama babamızı ikna edemiyoruz. Çok kabaymış, çocuk ondanda düşermiş falan falan falan ev içinde gezdirmek için şu sallanan ana kcaklarından alırım dedim ama işe yaramaz mı dersiniz

Ay ne güzel alıyorsunuz ben hala bir çöp almadım. Son dönem yükleneceğim. Öyle planlıyorum. Şöyle bir 25 26 göreyim en azından diyorum. Saçma belki ama. Belki ayrıntılıya girince gaza gelirim.

Benim kocamın o caaaanımmmm montessoriye yaptığk yorum "tavuk kümesi"...

Cidden değişik bu erkekler. Ben çalışıyorum ve 6 ay sonra kızıma annem bakacak, bu sebeple odayı şuanda fuzuli gördüm. Umarım sen doya doya kullanırsın kuzum, sağlıkla tabi.

Ay ne güzel alıyorsunuz ben hala bir çöp almadım. Son dönem yükleneceğim. Öyle planlıyorum. Şöyle bir 25 26 göreyim en azından diyorum. Saçma belki ama. Belki ayrıntılıya girince gaza gelirim.

Başla başla.. bitmiyor çünkü. Aylara bölerek aldık biz mr_ca ile. Sanki daha az koydu o çıkan paralar bölününce

Ben de birsey almadim sadece dort tane zibini ve bir agiz bezi seti var bebisin onun yerine altin yapiyorum toptan alicam herseyi cunku eşim bey acele ettigimizi dusundugu icin ikna ile ugrasmayip beklemeyi tercih ettim. Biz son ay bu alisveris seylerini yapicaz simdilik her begendigim instada kaydedilenlerde

Çöp alma zaten Hava soğuk olunca espiriler de soğuk oluyor Ben sadece bir hastane çıkışı aldım. Genelde oğlanın eskilerini giyerek büyüyeceği için pek giysi almam gerekmeyecek muhtemelen. Anca anne yanı beşik, bebek arabası gibi şeyler alırım.

Başla başla.. bitmiyor çünkü. Aylara bölerek aldık biz mr_ca ile. Sanki daha az koydu o çıkan paralar bölününce
Para koydum kenara. Ama hala almaktan korkuyorum. Detaylı da temiz çıkarsa sanırım alırım diyorum. Detaylı haftaya cuma. Prof. Dr. Cihat Şene gideceğim. Bakalım

Aynı ben ben de hesaba atıyorum her ay bir miktar geliri. Ben de acele ettiğimi düşünüyorum almak için. Bir de başlarsam duramam ne kadar geç o kadar iyi.

Bende de 2 tane eşya var. Eşim kız bebek çok istediği için daha biz nişanlıyken kırmızı bir bebek ayakkabısı almıştı o kadar çok istiyordu ki Allah gönlüne göre verdi. bir de geçen gün bir battaniye hediye geldi. O kadar.

Haha tam şu an koltuk bakmaya Modokoya gidiyoruz. Herkes gider Mersin’e, biz gideriz tersine. Ama şarttı gerçekten. Yetmiyordu küçük L koltuk. Büyük bir L koltuk alıcaz 2 kedi, 2 çocuk için
Aaaa ne güzel 2 sene sonra tekrar modokaya gidilir olsundu yapacak bir şey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…