Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
İnşallah canım Ben bi iki yıl çalışmam diye düşünüyorum çıldırmazsam tabi evde olmaya çok alışkın değilim o arada düzenini kendim kurarım tabi tamamen bebiş ne isterse o olacakta sonrasında annem ya da kayınvalidem kim bakarsa evimde bakacakları için düzenim öyle gider diye umutttt ediyorum Tabi bunların hepsine bebiş karar verecek bunu kabullendim

Aynı ben ben de hesaba atıyorum her ay bir miktar geliri. Ben de acele ettiğimi düşünüyorum almak için. Bir de başlarsam duramam ne kadar geç o kadar iyi.
İnsaallah son aylar yine boyle enerjimiz ve kuvvetimiz yerinde olur da herseye bakabiliriz yoksa isimiz zor

Böyle böyle bir bakmışsın ev eşya dolmuş. Telaş etmeye hiç gerek yok. Su akıp yolunu buluyor. Her şey böyle gönlünüze göre olur inşallah

günaydın
Sen muhasebe ile ilgili soruna yanıt bulabildin mi. Bizim kurumdaki muhasebeciye sorabilirim sorunu istersen, sorun kamu için ise ☺
günaydın canım, yok hayır bizim muhasebeci iş vereni kolluyor başka bi ağızdan duymam gereken bilgiler var ama kamu değil ne yazık ki.. teşekkür ederim çokkk

günaydın canım, yok hayır bizim muhasebeci iş vereni kolluyor başka bi ağızdan duymam gereken bilgiler var ama kamu değil ne yazık ki.. teşekkür ederim çokkk
AA ben bunu atlamışım. Eşim mali müşavir ona da sorabiliriz canım istersen

AESE esomesom 3. ayı doldurur doldurmaz hallettik korka korka endişelerle panikle çok şükür her şeyi düzene oturttuk böylelikle yığılma ve bi an da çökme hissi yaşamadık ben daha cesaretli olsam da esomesom beni şuan solluyooorrrrr

Aaaa ne güzel 2 sene sonra tekrar modokaya gidilir olsundu yapacak bir şey yoktu
Dün de gidip gezdik biraz. Her şey öyle pahalı ki 2 sene sonra yeniden gidersek ocağımıza incir ağacı ekilir. Hele bir tane L koltuğa ilk fiyat olarak 38bin verdiler. Sonra lütfedip 27bine indirdiler En uygun 9-15 bin arası bulduk. Durumlar fena.

her bir tarafı alezle kaplarsınız artık

Siz alın alın bize tecrübe yapın. Bebek arabası; puset; araba koltuğu; beşik; biberon; süt sağma makinesi falan işte ne aldıysanız atın atın durun bize siz araştırmışsınızdır da. Bedava.proje ödevine konan üni öğrencisi gibi heyecanla bekliyorum

Ya ben evlenirken maskoya gitmiştim bi mobilya fiyatı almıştım yıkıldım. Aynı mobilyayı bayrampaşada yarı fiyatına yaptırdım

Aldığımız bebek arabaları aynı anda puset ve oto koltuğu oluyor. Sürümden kazanalım dedik

Ahh evettt, bir yürek yedim ki allah sonumu hayır etsin mevlüt hediyelerimiz bile hazır

denemeli araştırmalı sürmeli alışveriş oldu tabiiii ama puset araba koltuğu bir özellikle aldık chicco love up travel sistem diye geçiyor anne yanını prego, beşik almadım oda takımı alıcam bu hafta Allah kısmet ederse, biberonda avent dr. brown modundayız onları bu ay halledicez
süt sağma makinası ben almıcam çünkü sütüm olmazsa boşa alınmış bir şey olacak, doğumdan sonra alacağım. oda muhtemelen lansinoh olur tercihim.
ben süt sağmadan önce avent sterilizatör ve avent buharlı pişiricisinide depoladım onun dışındakiler aklıma gelmiyor bilgi paylaşmalık. geneli müslin, giyim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…