Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Allahh alllaaahhhh.. o zaman en başında söyleseydi kimden rapor istediğini, ne biçim laflar onlar öyleeee.

Bence doktorunu değiştir geç olmadan

Bence doktorunu değiştir geç olmadan
bu benim 2.ci doktorum ama yine de arastiricam
Allahh alllaaahhhh.. o zaman en başında söyleseydi kimden rapor istediğini, ne biçim laflar onlar öyleeee.
bende anlamadım niye bunları söylediğini çok huzursuz oldum birdaha gittim radyoloji ye konuştuk dedi Allahın izniyle bebeğinde hiç bişey yok olsaydı ben mecburum söylemeye..kalp inide gösterdim gayet ıyidi ama..doktorumla petonoloji aynı katta özel klinik açmışlar beraber acaba bilerek mi yapıyor bilemedim ki

Ne kadar moral bozucu konuşmuş öyle canım ayrıca devlette de radyoloji uzmanları çekiyor. Bazı doktorlar karşısındakinin hamile olduğunu unutuyor bence

Uyutma ve emzirme işlerini 8ay boyunca yatak odamda yaptım. Kendi odası yoktu zaten ondan önce. Olsa da yine aynını yapardım. Çünkü hem bebek sizden ayrı kalamıyor hem de zaten sık emeceği için 2 saatte bir odasına gitmek insanı çok zorluyor. Aynı odada olmamıza rağmen anne yanı beşik olmaması bile beni zorlamıştı mesela.

Kedilerin tüyleri için özel bir süpürge şart. Ben hiç kazıttırmadım psikolojileri bozulmasın diye. Bir tanesi veterinerde çok travma geçiriyor özellikle. Bir de tüyleri kazınsa hiç kendine gelemezdi. Hatta veteriner bile önermedi ona tüy kazıtmayı. Ama kediden kediye değişir tabii. Kazıtmış olsan bile çabuk uzayacaklar ve yine bir tüy sorunu olacak. O yüzden dediğim gibi iyi bir süpürge şart. Sık sık da tüyleri taramak lazım. Veterinere her gidişte de taratmak lazım. Onlar çok iyi tarıyorlar.

Ne kadar moral bozucu konuşmuş öyle canım ayrıca devlette de radyoloji uzmanları çekiyor. Bazı doktorlar karşısındakinin hamile olduğunu unutuyor bence
Evett çok saçmaladı üzmeye ye çalışıyorum kendimi ama söyledikleri hep aklımda ne yapsam bilemedim ..gittiğim radyoloji de uzman hocam böyle böyle dedim güldü eğer bişey varsa ben mecburum söylemeye günde 100 tane gebeye bakiyorum ama ilk defa böyle bir doktor la karşılaştım dedi

Bizimkiler alışkın kelliğe onlar açısından sıkıntı olmuyor. Sepet beşiğim var, satıp park yatak alyım diyordum, anne yanı mı bakayım?

Bizimkiler alışkın kelliğe onlar açısından sıkıntı olmuyor. Sepet beşiğim var, satıp park yatak alyım diyordum, anne yanı mı bakayım?
Kesinlikle anne yanı bak. Ben ilk oğlumda sepet beşik kullandım zor oldu. En güzeli anne yanı. Park yatak daha büyük çocuklar İçin uygun.

Bence tam anlamıyla öyle yapıyor boşver sen doktoru. Radyoloji uzmanının ayrıntılı ultrason yapma yetkisi var ise sorun yoktur. Ben perinatologta yaptırdım o bile her bebeği 28 haftada tekrar görmekten yana çünkü herşeyi göremiyorlar her zaman. Üzme kendini.

Anne yanı bak hatta yaptır daha uygun bizimkini size atayım olmazsa. Sepet beşiği de 3-4 ay olana kadar kullanabilirsin salonda falan misafir ağırlarken gündüz sonra satarsın

Ben de bunu tercih ettim emzik olarak. Sut sagma makinam ikili lansinoh salak gibi ilk cocukta almistim 1-2 kere kullanabilmistim cunku sütüm yoktu erken dogmustu biberonu cok isime yaramisti yine lansinoh marka biberon aldim. Bebek odasi almisti kayinvalidem boyle afili cok guzel ama benim sipam hala bizimle yatmayi tercih ediyor o yuzden gereksiz almayin bence. Bebek arabasi casual cadillac almisti kayinvalidecigim 3.5 yildir carsi pazar her isimi gordu sag olsun ama cok hantal okuz gibi. Prima bebek bezi benim oğlumda hep tasti hepsi denendi sleepy de rahat etmistim. Deneyimlerim bunlar gebedaslarim

Eklentiler

• Screenshot_20200124_193701_com.google.android.apps.photos.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 31
Emzik avent candır ama şimdiden 2li almak biraz risk çünkü her bebek aventi kabul etmiyor daha doğrusu her bebek emziği kabul etmiyor. Süt sağma makinesi alırsanız kesinlikle elektrikli olandan alın, manuel çin işkencesi resmen. Biberonu da kabul etmeyebiliyor bebekler kızım hiç bir şekilde kabul etmemişti biberonu. Şimdiden boy boy alınması gereksiz yani. Alırsanız da en küçük boy cam biberon almak daha mantıklı. Koku sıfır oluyor camda.

Evet aynısını radyoloji uzmanda söyledi üzme kendini istersen 1 ay sonra gel tekrar bakalim ki bebeginde bisey yook dedi ...eşimle karar verdik doktoru değişecem ..Rabbim yardımcımız olsun ..

Ama mağazada denedim gülle gibi ağır pusetler, üç kişi mi taşıcaz üç kilo bebeği.
Benim oglan yogun bakimdan cikmis biz de kontrole diye bebegi hastaneye getirdik doktor muayene etti falan esime dedim ki cocugu pusete koy tamam dedi cocugu pusete koymuş koymasina bi guzel de ortmus ustunu ben aldigim 6kilonun ustune bide 4kilo vermisim o kadar fitim ki bi havaliyim sormayin onden onden ciktim esim de bebekle pusette geliyor arkamdan.. Anaaamm bii sess millet avaz avaz bagriyor ne oluyor yahu dememle baktim ki benim koca poset sallar gibi puseti sallayip ilk once battaniyeyi sonra da bizim oglani dusurmus ustune tabii o da milletin sesine aydi farketmemis bilee cocugun düştüğünü o gun bugundur pusete pek sicak bakmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…