Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ben de en az 15 tane emzik aldım. Hiçbirini emmedi. Hastanede vermemiştim ben epey sonra denedim. Bu sefer karar verirsem hastanede doğduğu gün verecem.
Bende ilk korktum emzik için sonra avent almıştım,kocaman ayıcıklı bebenin ağzını kapatıyor,hiç ememedi,bende aynı gün vericem ve hafif minik bor emzik alcam bu sefer

sen gene araştır, ama en çok kullanılan bu çıktı bebem.Tabi kızlarda yorum yapsın.
Valla ben kullandım avent biberon aynısını 6 ay, 6aydsn sonra beni emmeyi bırakacak ti, hemen ek mamayi kestim, emmeye dvm etti.
Ama gaz kolik yönünden iyi biberon. Bende alaçam aynisindan

Kizlar bu sabah ac karna seker yuklemesi icin gittim kan aldilar once sonrada o sekerli suyu ictm ama yarm saat sonra cok afedersnz oldugu gibi kustum midem alt ust oldu ates basti bayilicam sandm sonra doktorm 3 hafta sonra tekrar gelmemi ve kan tahlili ile bakacagini söyledi aranizda boyle olan varmi

Elazığ ya da civarından arkadaşımız var mıydı burada. Hepimize geçmiş olsun

Merhaba hanımlar. Bebek arabası alan var mı? Travel sistem diyor herkes onu alicaz galiba ama. Hangi marka iyidir bizim ilk bebeğimiz çok tecrübesiziz
Bebek arabasinda bebegin rahat etmesi onemli tabi ama bunun yaninda hafif olmasi,kucagında bebegin varken açıp kapatabilmen, arabaya sıgması da onemli. Chicco nun lite way diye bir modeli vardi baston tipi kullanan butun arkadaslarim cok memnundu. Benim oğlan 6 aya kadar arabaya girmedi koydugumda nefesi kesilircesine agliyordu travelin de bir anlamı kalmamisti 6 aydan sonra zaten oto koltuguna da hic oturmadı. Bence acele etmeyin bebek arabası acil degil bebegine gore alırsın dogunca.

Avent biberon iyi fakat silikon emzikleri bebekler pek tutmuyor kauçuk olanlar memeye daha yakın. Nuk kauçuk emzik kullanmıstım ben ilkinde.

Ogluma yaptigim odayi 6 yaşına geldi hala kullanmıyorOda acil bisey değil sonucta simdilik kiyafetlerini koyabilecegin sifonyeri olsun yatak odasinda sallayip yaninda tutacagin ev icinde gezdirebilecegin besigi olsun. Dogduktan sonra bakarsın 6 aya kadar mizacı sakin uyumlu olur o zaman odasını yaparsın.

Buyuk hasta bezlerinden koyulabilir ilk saatler icin. Bir de bebek kıyafetleri minik minik birbirine karismasin diye ben takim takim buzdolabi posetlerine ayirmistim. Dogumda senin disindakiler hemsirelere verdigi icin kiyafetleri dislarina da notlar yazmistim (ilk giydirilecekler, yedek zıbın tulum gibi) kafalarına gore giydirmesinler diye

Ez
Ben de öyle yapmıştım ilk kıyafetleri
Çok rahat olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…